VIPER Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Pentru posesorii de Nubira / Lacetti / Kalos si chiar Matiz, Irmscher vine cu niste piese de tuning exterior/interior elegante. Aveti fisierul atasat. Prosp_Chevy_Daewoo_09_04.pdf Link to comment
Abram Burel Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Jante de dimensiuni stock si tumburusti anodizati? Cam slaba miscarea. De fapt, pe unde "vine" cu adevarat Irmscher (de exemplu aici) e cu totul alta chestie. Bani sa ai! Ca veni vorba, pe la noi cine lucreaza cu Irmscher? Link to comment
maximus Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 (edited) si cei de la steinmetz fac lucru ca lumea, imi place la nebunie eleronul ala in 2 elemente.. sta mai bine pe modelul in 5 usi , dar nu mai gasesc poze cu el.. deocamdata doar gtc-ul http://www.tuningnews.net/news/050626/stei...stra-gtc-05.jpg Edited September 7, 2005 by Shenck Link to comment
dinoc Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Am aflat - (ca voi nu mi-ati raspuns pe topicul asta , ba ati si sters intrebarea mea) - accesoriile de tuning de la Irmscher se comanda prin deleaerii Opel (de ex. GTT). Link to comment
VIPER Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 @maximus: era vorba de tuning pentru Daewoo/Chevrolet... Link to comment
dinoc Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 pai si eu am intrebat de unde se pot comanda accesoriile acestea de tuning ... Link to comment
VIPER Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Nu stiu de unde, eu ii ziceam lui Maximus ca era vorba de tuning la sectiunea KLES, ca de Opel stiu eu de unde sa iau. Banuiesc ca un mail la Irmscher ar rezolva problema. Link to comment
dinoc Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pai tocmai am scris mai sus ... orice accesoriu Irmscher pt orice tip de masina (inclusiv Daewoo sau GM ) se comanda prin dealerii Opel ( asta mi-a confirmat-o chiar Opel GTT de la noi). From: "Calamita, Anita" <Anita.Calamita@Irmscher.de> Add to Address BookAdd to Address Book To: d.others@gmail.com Content-Length: 1466 Dear Dinu, thank you for your inquiry. Please be informed that our products have to be ordered through Opel dealers, so please contact an Opel dealer in your country. Hope to have been of service to you. Best regards, Anita Calamita - Export Key Account Manager - mailto: anita.calamita@irmscher.de> www.irmscher.com Link to comment
ratusca Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Eu am intrebat la GTT si mi-au spus ca nu aduc... Link to comment
Recommended Posts