Robert_MNW Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 (edited) Am si eu o rugaminte! Cine imi zice cum cum leg si eu motorasul acesta pe buton ca sa culisese geamul sus/jos?Cum trebuie facute legaturile... Motorasul e de cielo de spate si montat pe macaraua manuala de matiz,urca si mai ales coboara super,o sa pun si un filmulet dupa ce rezolv problema cu butoanele! O schema ar fi extraordinara Edited April 14, 2009 by Robert_MNW Link to comment
skimpy Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 cauta modelul motorasului si automat o sa gasesti o schema a acestuia pe net. cauta in manualul de service al masinii de pe care ai scos motorasul(cielo in cazul tau) sigur gasesti acolo Link to comment
banzay Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 + la mijloc... - in dreapta si in stanga de la mijloc si in parti firele de la motoras. Eu aveam un buton asemanator si asa era. Daca nu e asa, schimba firele de la motoras mai spre centru si minusurile spre margini, + tot la mijloc, dar cred ca merge cum am zis la inceput. Link to comment
Robert_MNW Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Multumesc banzay, asa se leaga raman dator cu o bere Link to comment
Robert_MNW Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) Cam asta a iesit din 2 motorase de cielo montate pe macaralele masinii! Filme nu pot incarca dar merg super! Edited April 16, 2009 by Robert_MNW Link to comment
skimpy Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 ferice de tine cel care are acces la priza si poate sa`si mestereasca la masina 2 intrebari cu ce ai taiat tabla ? pe unde ai tras firele ? portiera -> bord -> ornamentele de plastic sau pe sub mochetica? Link to comment
Robert_MNW Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 (edited) Stau la casa, spre norocul meu,tabla am taiat-o cu flexul si firele sunt trase prin furtunasu ala de face legatura dintre use si bord si pe sub mocheta pana la consola, te chinui putin dar merita! Edited April 17, 2009 by Robert_MNW Link to comment
martiz Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Ne-ai promis si un filmulet! Am citit topicul si chiar m-ai facut curios. Link to comment
bishnitzarul Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 (edited) A incercat cineva sa puna motorase de cielo in locul celor de matiz? nu prea sunt multumit de viteza la urcare si ma bate gandul sa pun de cielo ...daca a incercat cineva sa puna il rog sa posteze si sa dea mai multe detalii ( daca se potrivesc si pe macara) Edited May 18, 2009 by bishnitzarul Link to comment
Robert_MNW Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Filmulete nu pot sa pun, ai PM cu adresa unde poti vedea filmele! @bishnitzarul Daca am pus eu pe macaraua manuala iti dai seama ca poti schimba motorasele, dar cred ca nu se potrivesc gaurile de prindere, trebuie date altele, daca ai vreo poza cu macaraua si motorasul iti spun sigur daca merg! Link to comment
bishnitzarul Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Am incercat si eu operatiunea de a pune mototase de cielo pe macaralele manuale...nu am reusit deloc sa prind motorasul pe macara ...Posteaza mai multe poze Robert te rog...ca sa imi fac o idee ce decupaj ai facut exact. Mersi Link to comment
Robert_MNW Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Ai PM cu adresa siteului unde este descrisa mai pe larg si cu mai multe poze operatiunea. Link to comment
augustinionut Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Pai da , ca e secret de stat , si costa... Link to comment
bishnitzarul Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Pai da , ca e secret de stat , si costa... nu este ... Cum sa faci singur geamuri electrice folosind macaralele de pe masina si niste motorase electrice SH de cielo ce actioneaza geamurile din spate!!! 1. Se da jos macaraua, se desface folosid o bormasina mecanismul manual' 2. Se aseaza motorasul provizoriu pentru a se observa cat trebuie decupat din macara si se decupeaza macaraua. 3. Se pileste putin din locasul suruburilor motoraselor incat sa se aseze dintii' macaralei cu dintii' motorasului. 4. Se dau gauri corespunzatoare in macara se prinde motorasul pe macara si se verifica functionalitatea lor. 5. Se taie locasul motorasuli in fata de use,eu am taiat pentru ca sunt motorasele mai mari deci difera in functie de marimea motorasului. 6.Se greseaza tot se pune la loc si daca totul esto in regula ar trebuii sa aveti geamuri electrice Link to comment
augustinionut Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 nu este ... Cum sa faci singur geamuri electrice folosind macaralele de pe masina si niste motorase electrice Multumesc.Vad ca nu se gasesc motorase mai mici, de ce oare? Link to comment
banzay Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Oare problema cu urcatul greu nu poate fi si din cauza firelor? Tipului care a cumparat motorasele si macaralele de la mine, ii pusesem niste fire subtirele, provizorii... Dupa le-a inlocuit cu unele mai groase si urcau calumea geamurile... Link to comment
Robert_MNW Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Nu e nici un secret insa nu am vrut sa pun link aici pentru a nu lua ban, cine doreste poate sa dea PM si ii dau adresa, explicatiile sunt date mai sus cine are nelamuriri poate sa ma intrebe. Da asa e banzay si eu pusesem fire subtiri si nu urcau bine, marimea corecta este cea a firelor deja existente pe motorase! Link to comment
bishnitzarul Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 (edited) Robert cum naiba ai reusit sa prinzi motorasul pe macara? am pilit putin din suportii de fixare( unde intra surupul in motoras) dar nu prea am cum sa il prind pe macara ...gaurile motorasului vin in afara tablei de pe macara si nu am unde sa dau gauri ...ai o poza cu fixarea motorasului pe macara? Edited July 2, 2009 by bishnitzarul Link to comment
bishnitzarul Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Eu am renuntat la acest proiect..raman cu cele originale si nu mai imi bat capul cu astea ..nu reusesc sa le prind de macara... Link to comment
Robert_MNW Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) Inca un Matiz cu geamuri electrice...home made Si poze cu prinderea motoraselor pe macara. Primele doua usadreapta, urmatoarele usa stanga. @bishnitzarul ce ai mai facut, ca reusisei ceva pana la urma? Edited July 8, 2009 by Robert_MNW Link to comment
bishnitzarul Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) eu am facut o " tiganie " dar am reusit si am pus si protectie sa nu sara rotita motorasului de pe macara Edited July 9, 2009 by bishnitzarul Link to comment
Robert_MNW Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Stiam ca le prinsesei, vruiam sa stiu daca le ai bagat in use, si cum urca fata de alea de fabrica! "> Link to comment
zeusent Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 (edited) Am un Matiz care are geamuri electrice din fabrica. Saracu e batran (din '99) si acu vreo 3 luni mi-a "murit" un motoras de la geam (mai exact ala din stanga fata) Baietii la service m-au omorat cu un pret de 250 RON pentru un motoras WTF ! Stiti cumva de unde as putea sa cumpar unu SH sau la dezmembrari ceva? Multumesc anticipat! Edited July 10, 2009 by zeusent Link to comment
Mendex Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Daca vrei nou au la magazinul de la Muncii... 170 lei. La dezmembrari ultima oara cand am intrebat era vreo 50-70 lei. Eu am fost la dezmembrari in Pantelimon langa Selgros... Link to comment
Recommended Posts