Nepriceputeanu Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Am Matizul in garantie. Daca ii pun cass+boxe la o firma de profil (nu la service autorizat Daewoo) imi pierd garantia la instalatia electrica a masinii?????? Link to comment
VAXXi Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Din cate am inteles (tot de pe forum), pierzi garantia de la Daewoo pe partea electrica, dar va fi asigurata in continuarea la firma unde montezi accesoriile. Link to comment
Nepriceputeanu Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Am sunat la Craiova 2 zile non stop si pana la urma a raspuns cineva care nu s-a recomandat si mi-a zis in sictir, in timp ce vorbea cu altcineva de langa el, ca nu se pierde garantia. Le-am dat si e-mail dar nu am primit nimik in scris. Astept raspunsul la e-mail si dupa aia imi pun cassu Link to comment
Caucazianu' Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Nu pierzi garantia daca montezi cass si boxe nici macar la instalatia electrica. Dar ca sa fii sigur cumpara-ti tu ce vrei si du-te la un dealer si monteaza-le. Manopera e cam la fel peste tot, la cass si boxe au dealer-ii preturi mai mari. Link to comment
priest Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 In principiu ar trebui sa pierzi garantia daca defectul este cauzat de proasta montare a cassului... vezi exemplul multora, si al meu: montare fara mufa s.a. Link to comment
Nepriceputeanu Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 In final am primit un mesaj de la Craiova: Se pierde garantia la instalatia electrica daca montarea nu se face intr-un service autorizat Daewoo. Pentru lucrarea efectuata, dealerul va emite factura fiscala pe care va sfatuim sa o pastrati, fiindu-va absolut necesara in cazul in care se vor ivi probleme legate de functionarea casetofonului. Cu stima, Lavinia Ciolacu Sef Birou Consiliere Clienti Tel. 0251.544187 Fax: 0251.590067 Cat se poate de clar. Link to comment
Recommended Posts