Jump to content

O Surpriza Placuta

body

Recommended Posts

Ieri , a trebuit sa ma duc la BCR leasing sa imi iau nr .

La dus ( pe DN 1 ) am oprit la Union Motors si bine am facut pt ca mi-au zis ca trebuie ca numerele de rodaj sa le aduc la ei.

Dar nu despre asta era vorba .Cand am ajuns ...surprise un domn de acolo era la noi pe site !!!!!!!

E o chestie si ar fi bine ca , daca nu producatorii , macar din dealeri sa mai arunce cate o privire la noi pt ca macar asa sa se imbunatateasca continuu serviciile si sa vada cam care ar fi problemele care apar la masini .

Oricum felicitari

Ar fii si mai frumos daca ar face si o reducere pt membri daewooclub ,nu conteaza cit dar sa fie .

In legatura cu interesul lor fata de forum este ceva incurajator problema este sa-si modifice politica de garantii sa fie si in favoarea clientului nu numai in favoarea lor .

Ma intreb daca cei care au probleme grave cu rezolvarea garantiilor la daewoo citesc acest forum ,ar trebui sa o faca macar ar realiza si ei ca nu toti suntem incuiati .

• 1 month later...

Este bine ca alte firme citesc forumul. Dar ar trebui sa citeasca si cei de la Daewoo pentru ca ei ar potea sa ne ofere mai multe raspunsuri si chiar ar reusi sa mai rezolve probleme la masinile pe care le fac.