Jump to content

Flex se catara cu matizul

Shenck

Recommended Posts

Va spun ca in momentul in care e facuta aceasta poza imi cam statuse ceasul ... masina tocmai facuse un balans pe diagonala, roata dreapta spate era in aer, stinga fata nu mai avea aderenta (si ea a fost o secunda in aer); am virat maxim stinga si am asteptat sa cada masina pe roata din fata (noroc ca amortizorul de pe stinga e bun!) si dupa aia a fost in regula.

Chiar mi-a fost frica ca o sa se rastoarne!

flex_04_153_thumb.jpg

Pai Felix kiar esti nebun!....Deci draq te-a pus mai sa faci din astea!...Macar de-ai fi avut toti baietii aprope sa te sprijine la un balans da'asaa singur zau ca poza pare trucata !.....Adica e kiar de offroad ce mai ...Ar fi misto un MAti 4x4 nu !?!?!

Cind s-a intamplat faza din fotografie... eu eram undeva in spate... in poza nu se distinge foarte bine, ca din intamplare pe sub roata se vede un zid, sau ce dracu o fi (era o coshmelie acolo)... dar de unde stateam eu se vedea clar cerul liber pe sub roata... mi-am tinut nitel rasuflarea pina am vazut ca a trecut fara probleme... cred ca distanta dintre roata si pamant era de vreun metru!

da'asaa singur zau ca poza pare trucata !....

Poza nu e trucata. Faza s-a petrecut atit de repede incit nu am avut timp sa zoom mai puternic. Singura interventie asupra pozei a fost marirea ei.

Daca as fi folosit un apart clasic unde declansarea este mai rapida pozele sigur ieseau mai spectaculoase. Faza de care vb NFS nu am reusit sa o pind, am prins un pic dupa adica:FLEX_04.jpg

In locul ala era o gilma destul de inalta... in momentul in care centrul de greutate al masinii a trecut in partea celalta a gilmei, masina s-a balansat pe doo roti si a cazut in fatza, ... chiar ma mir ca nu a dat cu "burta" de gilma! ... atunci s-a ridicat mult din dreapta spate... se poate ca din cauza emotiei momentului (si eu m-am gandit ca poate se rastoarna) sa ma fi inselat nitel ochiul... am apreciat un metru, gindindu-ma ca daca as fi stat in spatele masinii la baza gilmei, roata mi-ar fi venit cam pina pe la curea... deci, cam un metru.

HA HA HA HA HA HA! TAREEEEEEEE!

Cred ca roata din spate s-a ridicat cam 30cm, consola spate era la vreo 1m de pamint, intr-adevar! hard feelings, aniway!

Oricum, asa ceva nu mai repet decit cu asistenta de specialitate sau lest.

Sa intre in lume, oriunde vreti voi! mi se pare absolut remarcabil cum s-a descurcat micuta!

Eu va spun, ampatamentul mic si consolele scurte permit evolutii nebanuite in teren; am urcat pina sub Papusa pe un drum forestier mult mai rau decit cel pe care am intrat noi acum, dar l-am parcurs in conditii bune, am dat cu muchia pragului pe un bolovan si atit, in rest a urcat ca un diavol.

La mine din cauza jantelor si caucioacelor ecartamentul a crescut cu ~ 10mm si masina s-a inaltat cu 6.5mm, conteaza si asta :lol: :lol: :lol: !

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 8 months later...

mai are de trecut proba vadului...

eu am ajutat la constructia unei case acu 2 veri trecind materiale de constructii prin riu, cu o dacie vai mama ei din 9sutetoamna, cu surubelnita in loc de schimbator, si cu sfoara in loc de cablu de acceleratie... bafta

Edited by dsign

Ei, de fapt aici e vorba de downhill, nu de catarare si sincer nu as repeta experienta decit la Hunedoara ... :banana: si poate nici atunci, o data e de ajuns sa faci o nazdravanie de-asta.

De la catarari nu am poze, dar am facut si de-alea de putzea ambreiajul a ozon :) ) :) )

Cit despre vaduri, cine a mers asta-vara prin Constanta la ruperea aia de nori stie prin ce ape am trecut ... nu m-a preocupat decit sa fiu cu priza de aer deasupra apei si sa nu opresc motorasul cu masina imersata :D