Jump to content

Versiune Wap

Recommended Posts

He, he, simpatica chestie! Cred totusi ca ar fi cam pernicios sa citesti ceva, dar sa mai si postezi. Oricum, asta nu cred ca-i o chestie de "post-procesare", motorul WAP trebuie sa fie "integrat" de cei de la Invision, ca n-am prea vazut prin preajma amatori de "dezvoltare IPB".

am incercat varianta lofi pe un 6680 si mai bine astept pana ajung la computer :) .

in plus, cred ca trebuie folosita varianta standard pentru a te putea loga si a raspunde.

• 1 month later...

Am citit un post care ducea spre siteul motociclism, si am vazut ca aveau si ei IPB si jos acolo am gasit o iconita cu un feed RSS. Credeti ca putem pune si noi asa ceva? Ca daca avem feedul RSS se poate face un mic site care sa scoata in ce format vrea muschiu nostru, inclusiv WAP. Sau pentru telefoanele smechere, se poate folosi direct formatul RSS. Ce parere aveti?

Mda, revin. Modulul de RSS care exista pe net nu e compatibil cu versiunea asta, se pare [sfarsit veste proasta]; [inceput veste buna] IPB 2.1 va avea suport RSS inclus, si deja au ajuns la versiunea 2.1b3, asadar in curand il vor scoate pe piata.