SORAN Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Daca vii odata la o intalnire facem operatiunea pe loc doar sa imi spui din timp sa aduc ce trebuie si pahar pt. bere Link to comment
ileana Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) eu?!...ce sa caut eu la intalniri?!..m-as simti stinghera )"> oricum multam ptr oferta, dar am rezolvat-o...100.000 m-a costat ..a intrat si montarea a 2 boxe boschmann pe spate... mai ramane sa imi aranjez un drum de noapte! ps. scuze ptr calitatea fotografiei Edited September 12, 2005 by ileana Link to comment
Giku Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Scuzati-ma ca intreb sunt cam nou am si eu un TICO si doream sa va intreb daca se poate pune si la el o luminita cum e la ileana Link to comment
CatalinC Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 pai ar trebui sa aiba tico lumina la scrumier.desfao si vezi poate e ars. Link to comment
Giku Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 (edited) e ars sigur merci mult Edited June 8, 2010 by Giku Link to comment
ghYtza Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 unde este mufa aia din fabrica pt bec scrumiera?? Link to comment
darky Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 unde este mufa aia din fabrica pt bec scrumiera?? Deasupra scrumierei ) e mai usor daca dai parea aia neagra jos ca sa ai loc sa te misti Link to comment
Robert_MNW Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 @darky Eu la euro 3 din 2007 nu am mufa aceea, nu toate au partea electrica identica, asa ca nu te grabii sa faci afirmatii! Multa bafta! Link to comment
ghYtza Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 nici eu la euro 3 din 2006 nu o am Link to comment
darky Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 eu o am si am mai pus la cineva care avea tot din 2007 si era mufa acolo si era S ... Link to comment
Robert_MNW Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 (edited) Cum adica "S" ? Tu o ai ca observ ca ai masina din 2003, deducand din semnatura ta, poate pana in 2007 s-au gandit astia ca pot sa mai scuteasca ceva! Edited July 15, 2010 by Robert_MNW Link to comment
darky Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Cum adica "S" ? Tu o ai ca observ ca ai masina din 2003, deducand din semnatura ta, poate pana in 2007 s-au gandit astia ca pot sa mai scuteasca ceva! SE scz .. adik aia mai cu mai mult optiuni decat S S - Baza Link to comment
Robert_MNW Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Corect! Doar ca e exact invers... 1 Link to comment
darky Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 scz de offtipic dar ... @ Robert_MNW - citeste si minuneazate Dotare standard Matiz S (în plus fatã de E): Radiocasetofon AM/FM cu afisaj digital, douã canale si cod de securitate, difuzoare stereo fatã/spate, antenã pasivã de pavilion, tabletã spate, finiîii usã portbagaj, suport numãr fatã. Dotare standard Matiz SE (în plus fatã de S): Aer conditionat, oglinzi exterioare reglabile din interior, parbriz cu parasolar integrat, geamuri în tentã de culoare verde, deschidere din interior a portbagajului, ceas cu afisaj digital integrat în bord, stergãtor parbriz cu temporizator, stergãtor lunetã cu spãlãtor integrat, parasolar cu oglindã de curtoazie pentru sofer si pasagerul fatã, capace roti, spoiler spate în culoarea caroseriei, faruri de ceatã. sursa : http://www.gogo.ro/arrow/matiz.htm Link to comment
Robert_MNW Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 (edited) Se discuta despre alte lucruri pe topicul acesta! Si te astept oricand sa vezi ca pe E3, varianta E Sun Roof din 2007 nu exista mufa respectiva! Varianta de baza este E, la asta m-am referit nu cred ca m-ai inteles! Nu stiu de ce cred ca au gresit ce au scris acolo, variantele corecte au fost: -Matiz E -Matiz E ABG -Matiz E ABG LPG -Matiz E Sun roof -Matiz E A/C -Matiz SE A/C R/SP -Matiz Power R/SP -Matiz SE Power Plus -Matiz Power Plus ABS Nu tot ce zboara se mananca asa ca nu crede tot ce gasesti pe un site mai intereseaza-te si in alte parti, multa bafta! Am terminat cu off-topicul ca nu despre asta se discuta aici! Edited July 21, 2010 by Robert_MNW Link to comment
Recommended Posts