hawkeye Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 http://www.chevrolet.ro/images/global/mode...cs/safet_05.jpg arata super airbag-urile desfacute si atat volanul cat si partea din dreapta intacte, nu? ) Link to comment
remix Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Adica tu chiar crezi ca ei explodau un bord ca sa-ti arate tie cum se umfla airbagu ???? Sa fim seriosi, intr-o compozitie publicitara n-ai sa vezi partea "nasoala" a lucrurilor. Eu consider ca poza aia este perfect normala si gandita indelung. Airbagurile au fost in mod special aplicate cu un factor de transparenta ca sa vezi cu s-ar suprapune peste bord. Goof ??? Eu nu cred. Link to comment
sonyk Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 la cel din dreapta se vede ca pluteste pe bord!eu am vazut un accident la un mertzan si era volan crapata in diagoonale si airbagu peste tot! Link to comment
laurentziu83 Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Nenicilor, io-s mai de la Cavadinesti, ce-i aia Goof? Ca sa nu mor prost. Link to comment
remix Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 goof = greseala, pozna, prostioara... in genul asta. Link to comment
Recommended Posts