zalmoxis Posted April 26, 2004 Share Posted April 26, 2004 ...DECI MARE STIRE MARE SE PREMIAZA MEMBRUL CU NR. 100 CU UNA BERE (alc sau non la alegerea sa) ..Premierea va avea loc in data de ..nu se stie ...caci domnul Claudius e din Timisoara si la Bega cam greu vom ajunge ..Totusi dk cineva va avea drum intr-acolo rugam sa ne dea de stire sa trimitem berica by courier...Suntem deci 100 !..La mai mare !.... Link to comment
Claudius Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Ma declar onorat de premiu! In semn de inalta apreciere, din partea mea, fac cinste cu o lada de bere, cu aceleasi caracteristici, forumistilor din Bucuresti! Vorbesc cat se poate de serios! Link to comment
iuzar Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Te asteptam la o intilnire Claudius...daca ajungi prin Bucuresti poate programam o intilnire speciala pt tine...in cazul in care nu ajungi intr-o joi Link to comment
Claudius Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Multumesc, chiar imi doresc sa ajung sa va cunosc, imi place solidaritatea asta "trabantista" in sensul adevarat al cuvantului... Si, la origine, sunt bucurestean... Link to comment
Zetics Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Quote ...Si, la origine, sunt bucurestean... Vezi ca pe acolo s-ar putea sa nu dea bine aceasta confesiune... ...just kidding 8) ...or not?! Link to comment
sprite Posted May 8, 2004 Share Posted May 8, 2004 Quote ... Vezi ca pe acolo s-ar putea sa nu dea bine aceasta confesiune... ...just kidding 8) ...or not?! ...pai, pe acolo, bucurestenii se cheama "Mitici"! (cu accent pe al doilea "i"). Nu? Link to comment
Claudius Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Corect! Am avut destule probleme pana m-am aclimatizat... Dupa threadul asta, nu mai ies din casa decat noaptea :coool: Link to comment
Recommended Posts