Jump to content

Fm Transmitter

Recommended Posts

Mda. Mult doritul meu transmitter e mare vrajeala, sub nici o forma nu reda sunetul la fel ca din cd. Ma rog, de aceia nu-l arunc insa pe cutia mea voi ramine pe cd-uri. Caut metoda de gestionare a cd-urilor sub player pentru ami rezerva torpedoul altor minuni. Daca a montat cineva sau aveti ideie pe ce as putea merge, fara a inlatura o jumatate din bord ...

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Niciodata n-o sa scoti dintr-un FM transmitter calitate apropiata de CD; e greu de echivalat, dar un FM transmitter de calitate scoate ceva similar cu un MP3 la 96 kbps. Statiile radio in FM folosesc tehnici suplimentare pentru imbunatatirea sunetului si profitul "maxim" din limitarea asta, ori tu nu ai asa ceva in transmitator. Asa cum zice si colegul Julius mai sus: cablu de AUX sau head-unituri cu USB.

Nenea VAXXi, jucaria este un conCorde TR-06 exact asta din imagine (chiar de acolo cumparat). E punctat cu 3 stele (din 5) si considerat calitate medie, acceptabil.

Andrew, ideia este buna insa, as merge pe varianta "ascunsa" nimic la vedere sau sa-mi atirne prin masina, clasic, simplu. Mai caut, caut ceva sa-mi incapa intre player si scrumira, cu mici modificari daca e cazul dat fiind putine sanse de a gasi perfect pe aceleasi dimensiuni.