Lucman Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Scuze, eram cazut in butoiul cu melancolie. Link to comment
zalmoxis Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Pai mai Lucica ce puii mei sa nu te mai aud asa bine !?!?! Link to comment
zalmoxis Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Cati ani ai mai Luciane!? Link to comment
Lucman Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Pot sa zic ca nu sunt matusalemic Link to comment
FLEX Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Zeule, ti-ai adus aminte ca te-a mai luat cineva cu "tati" pe dincolo? Link to comment
Lucman Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Iti spun sambata, sper! Link to comment
zalmoxis Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 BEY DECI MA ENERVEZI VIN DUPA TINE SA DEA DRACII CE E AIA SPER !?!? DECI IO VIN FARA MASINA CA O LAS IN SERVICE SI TU NU VI!?! TE SPARG AUZI!?! ))) (mai sper ca sti de gluma sa nu iei toate astea ini serios!) Link to comment
brusli Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 nu stiu unde s-o bag :? o sa incep campania de impartit fluturasi, live daca va dau voua(membrilor) vreunul nu va suparati, nu? pina ne cunoastem mai bine Link to comment
Neo Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Bine voi a-ti vrut:este vorba despre partea materiala adica eu stiu ca domeniul costa 3usd (nu stiu pe perioada) si nu cred ca ar fi corect ca unul singur sa suporte acesti bani.Ma gandeam sa fac o propunere ca fiecare sa contribuim cu 5-10-15 mii lei (nu suma conteaza) pt acoperirea acestor ch.Sa ceva benevol,cine da nu v-a beneficia de absolut nimic in plus fata de ceilalti(asta pana reusim sa atragem un sponsor,ceva).Astept opiniile voastre. <{POST_SNAPBACK}> Buna.Eu sunt nou pe aici,dar lucrand in domeniu chiar ar fi o idee buna cu cotizarea unei sume stabilite pe numar de membri sau dupa suma care se plateste pentru gazduire Link to comment
VAXXi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Astea erau discutii de-acum un an de-atunci, domeniul a fost cumparat (din contributii), si hostingul este ... asigurat, sa zicem Link to comment
NFS Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Din fericire, cel putin pt moment, gazduirea e free! Multumiri, calde stringeri de mina si batai prietenesti pe spinare lui Vaxxi. Link to comment
NFS Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 pai alea costa, si-ai zis ca-i free! ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Eu as zice niste cola/ceai/apaminerala si seminte intr-o seara de joi. Link to comment
remix Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Da, cum sa nu, mai des il vezi pe Bush la Bucuresti decat pe Vaxxi la intalniri. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Aducem si curcubeu daca e cazul. Link to comment
Recommended Posts