Jump to content

Judetul Cu Cele Mai Proaste Drumuri

Recommended Posts

da ce tare-i sondajul asta..

Io... hîc... sustin parerea concetateanului meu Tommy... si a mea, hîc... SONDAJ MAI TARE CA ASTA... punct, tare inspirat... punct, n-a facut nimeni punct! #-o

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...

Incercati Pascani - Roman sau Iasi (Canta) - singurul regret va fi ca nu conduceti tanc in loc de woo. Scurtatura Hemeiusi - Moinesti (pentru a ocoli Bacaul) te faci sa regreti ca nu ai aripi, doar asa poti sa nu ramai suspendat.

"judetul cu cele mai proaste drumuri " parerea mea este ca se regaseste in interiorul centurii Bucurestiului. Unele strazi sunt INCREDIBILE . Sunt strazi pe care cu greu mai gasesti loc sa faci o gaura, evident din cauza gaurilor. Si daca ti cont ca este capitala si cica ar trebuii sa fie exemplu, ce pretentii mai ai de la drumurile de provincie ..

Incercati Pascani - Roman sau Iasi (Canta) - singurul regret va fi ca nu conduceti tanc in loc de woo.

Canta=drum f prost dar fata de ce era la iesirea din iarna acum e parfum, atunci te rataceai prin cratere.

Pascani-Roman prin Motca eu stiu ca era bun, anul trecut era impecabil. :-?

Canta=drum f prost dar fata de ce era la iesirea din iarna acum e parfum, atunci te rataceai prin cratere.

Pascani-Roman prin Motca eu stiu ca era bun, anul trecut era impecabil. :-?

Nu ma refer la drumul prin Motca, Pascani - Halaucesti - Mircesti - Roman (pana la iesirea pe drumul European). Asta e mai scurt (~44km) si pe aici merg si maxi-taxi. Sigur nu e impecabil - pe alocuri a disparut asfaltul cu totul. Prin Hanul Ancutei sunt cam 65km, dar merita diferenta, avand in vedere ca poti da si 140.

• 2 months later...

Recent am mers de pe valea Buzaului pana la Valeni de Munte. Groaznic drum. Erau portiuni de drum unde nu aveai cum sa ocolesti gropile pentru ca erau pe toata soseaua. Am mers intr-a doua vreo 20 km. Pana la iesirea din judetul Buzau comuna Zeletin drumul e ok dar cum se intra in judetul Prahova e durere. Si nu cred ca vor repara drumul asta prea curand.

• 1 month later...

Fratilor sa nu dea drak sa mergeti dinspre Gheorgheni spre Sovata ca faceti 28 km in 2 ore. Pe cuvant de onoare am crezut ca acolo raman cu Matizu cu 4 oameni si cu cutie portbagaj deasupra. Ocoliti mai degraba mai faceti 100 km in plus si ocoliti zona aia de razboi.

Tulcea: Babadag-Murighiol prin Enisala - Agighiol - Valea Nucarilor, cel mai prost drum pe care am mers vreodata cu masina... In loc sa merg inainte prin Tulcea am facut dreapta in Babadag, dupa cum se tipa la mine GPS-ul; la un moment dat am preferat sa merg pe langa drum numai ca sa scap de craterele imense ce nu se mai terminau, pana la urma trebuind sa ma intorc la Babadag si sa merg spre Tulcea.

Am mai nimerit o bomba, Focsani-Slobozia; cat tine judetul Vrancea, drumul e impecabil. Cum treci in Braila, Doamne-ajuta! Nu sunt gauri, dar drumul e in valuri si foarte periculos, daca vii cu viteza risti sa faci un mic salt.

Scurtatura Hemeiusi-Moinesti de care va spuneam in urma cu cateva post-uri e reparata, chiar impecabil; sper doar sa reziste peste iarna.

The worst : din Baia Mare - Bistrita Nasaud - ceva de neimaginat , ma depaseau biciclistii si carutele, am mers zeci de km cu 4-5 km / h ... De fapt in tot Maramu` soselele sunt mai presus de cuvantul groaznice, sunt infecte.

The best : E85 de la inceput pana la capat... glorios de impecabila. Nici macar o zgaraietura in asfalt, nici vorba de gropi.

Fiindca este vorba de judete, eu as nominaliza Sibiul ca fiind judetul care, per ansamblu, are cele mai proaste drumuri din cate am vazut. Ei se tot pregatesc de vreo cativa ani sa devina capitala europeana, poate pana in 2006 vor si reusi.

De asemenea si drumurile din judetul Covasna mi-au lasat un gust amar.

Dupa ce am citit ce ati mai scris si voi trag concluzia ca, desi tot asfaltam de vreo 16 ani, mai avem mult de lucru pana vom putea vorbi despre o infrastrucura decenta in Romania.

Fiindca este vorba de judete, eu as nominaliza Sibiul ca fiind judetul care, per ansamblu, are cele mai proaste drumuri din cate am vazut.

Nu te supara, dar pe unde ai umblat ?

Drumurile nationale/europene (DN 1/DN 7) din Sibiu sunt relativ ok.

Cel mai prost drum din judetul Sibiu, din cunostintele mele, este DJ Sibiu-Agnita.

Nici DN 17 (?) Sibiu - Medias - Sighisoara nu este prea stralucit, dar nu (prea) are gropi.

Daca vorbim de restul de drumuri judetene, se prea poate sa ai dreptate (nu cunosc, nu comentez)

Aha, daca vorbesti de drumul spre Paltinis, cam ai dreptate :mda:

@marr - dupa ce am trait foarte mult timp in Sibiu si cum nu mai trecusem de un an pe acolo iar semnalele erau extrem de pozitive vis a vis de amploarea si multitudinea proiectelor aflate in desfasurare in oras, m-as fi asteptat la cu totul altceva. Insa, am gasit acolo un intreg santier (citeam in Tribuna ca erau deschise nu mai putin de 72 - saptezeci si doua - de santiere) iar drumurile din oras sunt sub orice critica. Pot nominaliza ca fiind strazi cu risc crescut pentru planetare, pivoti si amortizoare: str. Teclu (cred ca iti amintesti cat timp a fost inchisa pentru reparatii), M. Viteazul (pe unde am vazut ca s-a deviat traficul greu :-W ), Calea Dumbravii, V. Milea, zona Pietei Cibin, zona Terezian, Calea Poplacii, de zona centrala nu mai vorbesc, Str. Rahovei si multe alte strazi si stradute. O nota buna podului peste calea ferata care duce in Lazaret. Asta despre drumurile din oras.

Despre cele judetene, doua deja le-ai nominalizat si tu la care as mai adauga: Sibiu - Cisnadioara - Cisnadie sau Sibiu - Brasov (mai ales de la giratoriu spre Bradu). Nu am fost spre Sebes, dar dupa cat au lucrat la el ar trebui sa fie impecabil. Cat priveste drumurile judetene si comunale, nu cred ca mai e nevoie sa dau exemple. Am stat, in luna iulie, 10 zile in Sibiu si am facut aproximativ 700 km, numai in judet.

Eu sper ca de la 1 ianuarie, atunci cand va deveni capitala culturala europeana, orasul sa arate intr-adevar asa cum trebuie sa arate o capitala.

De altfel, incepand din luna octombrie o sa stau o perioada destul de lunga in Sibiu si daca iti face placere, putem incerca sa initiem o miscare a dwc si acolo. Deocamdata il stiu pe Ovizel si am auzit si de tine, daca mai sunt si alti membrii, la momentul potrivit o sa dau semnalul :) >-.

Edited by dreamlike

... si uite asa vom face o cartografiere a drumurilor din RO. Inainte ca topicul sa fie pecetluit, poate peste 30 de ani, eu as indrazni sa formulez altfel constatarile celor care au postat inaintea mea.

90 % din drumurile europene si nationale sunt bune, practicabile;

50% din drumurile judetene prezinta denivelari, iar unde acestea sunt mai estompate abunda gropile, craterele;

90 % dintre drumurile comunale sunt adecvate organizarii raliului Camel Trophy sau Paris - Dakar.

Mai raman necontabilizate doar pistele aeroporturilor unde din cand in cand masinile organizeaza cate un motor - show. Pe hartile rutiere s-ar transpune cam asa:

verde si rosu = good to go :thumbl:

galben = let it be :-?

alb = need a new car :wallbanger:

Edited by safari hunter
  • 3 weeks later...

Drumuri naspa: (parerea mea, hic)

AUTOSTRADA Pitest-Bucuresti

Pitesti-Campulung

Campulung-Curtea de Arges

Campulung-Targoviste

Targoviste-Ploiesti

Sf Gheorghe-Tusnad

Buzau-Brasov (ala prin Siriu)

Judete cu drumuri f proaste: Arges si Dambovita (prin astea trec mai des) Bucurestiul are drumuri mult mai bune (macar arterele principale, nu vorbesc de stradutze printre blocuri) decat drumurile tarii...

Un drum de care am ramas placut surprins este Bucuresti-Targoviste..Sau poate era doar nou(?)