trebor271074 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Baieti eu zic ca cel mai prost drum din S-E Europei este bucata aceea dinspre Arges a Transfagarasanului... acolo au facut trageri de artilerie pe sosea... nici cu tancul nu se poate intra... noroc ca Matizul e mic si am incercat sa o iau printre... gropi... platim degeaba taxe auto, rovignete, impozite, ... Frumoasa tara...pacat ca e locuita!!! Si mai stiu o bucata... Focsani - Targu Secuiesc prin Tulnici si Lepsa... acest drum figureaza pe harta ca drum national... in realitate dupa Lepsa este drum forestier in toata regula... il recomand calduros dupa o ploaie celor carora le place sa traiasca periculos sau care practica turismul de aventura... Ar trebui sa gasim o forma de protest la nivel national fata de starea drumurilor... nu stiu ceva usor de aplicat si de adoptat de catre oricine si care sa faca furori la nivel national... ceva idei? Link to comment
andreis Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Asa deci: Cluj - Dej, de nu stiu cati ani fac drumu asta si e prost de cand il stiu. Unele benzi s-au facut, dar deja prezinta denivelari.. lucru facut de mantuiala si probabil pe (foarte) multi bani.. Drumuri ok ar fi cluj - cu iesire spre floresti - oradea, cluj - zalau, cluj - turda - alba .. Edited May 25, 2007 by andy Link to comment
dorucioby Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Incercati de asemenea Bistrita Nasaud Suceava sau E576 . Este al dracului de rau sesi mesteresc astia de la Aktor la greu. Semnalizarea rutiera pe portiunile in lucru e facuta de pustani cu palete verzi rosii care ti semnalizeaza sa intri (daca nu se scarpina in zonele x cu ea) si surprise din fata vine ditai tiru peste tine. Si mai au si walkie talkie la gat prin care i comunica suratu' de la celalalt capat al tronsonului in lucru ca i liber. Alta chestie tare la Clung Moldovenesc au asfaltat o bucata de drum dupa care s a infundat teava de canalizare a orasului cam la o saptamana...hooooopaaaa au disparut canalele. Astupasera astia cu asfalt si gurile de vizitare la camine. stai sa vezi dupa aia excavatorul cu picamerul in nas, cautand canalul o fi fost aici, poate mai incolo etc. FILME CU PROSTI AICI Edited May 25, 2007 by dorucioby Link to comment
Esperatul Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Judetul cu cele mai proaste drumuri este Botosani. Link to comment
livium Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Astia din Campulung sunt tari. Au gaurit cam tot orasu' ca sa schimbe tevile antice si de demult, au astupat santurile intr-un fel cum numai in Romania se intampla (si cu Hummer-ul ti-e mila sa mergi pe acolo), apoi si-au adus aminte ca tre sa mai puna niste tevi si au luat-o de la capat cu sapaturile. Numai eu stiu ce e la gura mea cand merg in weekend sa ma relaxez si trebuie sa bag saraca masina prin gaurile alea. Link to comment
mx81 Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 De departe cel mai cumplit drum este Tirgoviste - Gaesti . Camioanele la vreme uscata merg cu rotile pe acostament . Locul II Tirgoviste -Ploiesti . Dupa doua drumuri am dus masina la service!! Link to comment
elprypas Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 sectiuni de drum proaste sunt intre dr tr severin- caransebes si timisoara - recas- lugoj Link to comment
alx Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Pai cum Timisoara - Lugoj ca acum vreo 3-4 ani era in reparatie capitala... Link to comment
adrian_r5 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Acum e in "bataie de joc capitala" Sint citeva portiuni finalizate (vreo 20 km) in rest ca dupa bombardament. Link to comment
hades Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Am incercat nu demult sa plec de la Lepsa spre Brasov, si, evident, am luat-o pe cel mai scurt drum: Lepsa - Gresu - Targu Secuiesc. E o bucata de drum de vreo 30 km...e jale acolo. Drum forestier in toata regula. Nu se poate circula. Am facut doua ore distanta de 30 km. Si nu m-am intalnit decat cu un autobuz! Link to comment
Venom Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Severin - Caransebes ca dupa bombardament. Link to comment
sergiuhusca Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Am incercat nu demult sa plec de la Lepsa spre Brasov, si, evident, am luat-o pe cel mai scurt drum: Lepsa - Gresu - Targu Secuiesc. E o bucata de drum de vreo 30 km...e jale acolo. Drum forestier in toata regula. Nu se poate circula. Am facut doua ore distanta de 30 km. Si nu m-am intalnit decat cu un autobuz! Pai numai autobuzul circula pe acolo! Link to comment
vmlinuz Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 E578 intre Reghin si Toplita e foarte distrus, plin de cratere etc. Am luat ieri o groapa in mijlocul drumului, din neatentie si am distrus o anvelopa Asta la 20 km de Reghin, in drum spre acasa. La intrare in Toplita cand am fost in august anul trecut era ca un drum forestier. Am fost saptamana trecuta la Izvorul Muresului, pe drumul meu preferat, DN13b prin Bucin. S-a stricat si drumul acela bun pe serpentine. Credeam ca l-au facut bine si o sa mai tina cateva ani. Link to comment
Salex Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Senzatii tari pe drumurile judetene din zona Borsec, parca si Zizin .. De fapt, care drumuri, ca alea nu se mai pot numi asa Link to comment
sergiuhusca Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Acum...poate este putin off-topic,dar pe mine ma intriga faptul ca platim o multime de taxe si drumurile sunt dintre cele mai proaste,in majoritatea tarii!Dar...totusi suntem in U.E.! Link to comment
uskt2005 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 U.E.! mmmmmmmmmm...U.E.! Nu ne ajuta cu nimic in privinta soselelor... Link to comment
EM!L Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Senzatii tari pe drumurile judetene din zona Borsec... Subscriu . Da' parca nu sunt la fel de proaste ca cel descris de @hades ... de la Lepsa spre Brasov, am luat-o pe cel mai scurt drum: Lepsa - Gresu - Targu Secuiesc... Drum forestier in toata regula. Nu se poate circula. Am facut doua ore distanta de 30 km. Pe asta l-am "incercat" inainte sa ajung in zona Borsec si era dezastru, inteleg ca nici acu nu s-a facut nimic pt. imbunatatirea lui Link to comment
Venom Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Ei 'muncesc', problema e ca pana termina intr-un loc, se face varza in alt loc, dupa care pun plombe in primul loc, dupa care plombe si in partea cealalta... s.a.m.d. Munca putina, calitate de toata jena, taxe mari. Link to comment
kornelush Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Am vreo cateva ore de cand am venit de la Timisoara si am trait numai senzatii extreme pe drumurile patriei.Am scos o medie orara de 58 km/h pe o distanta de 720 km.Sibiu-Brasov sub orice critica iar drumurile din Banat :EXECRABILE. Raman la parerea ca drumurile din zona Moldovei(europene si nationale) sunt printre cele mai bune din tara. Link to comment
Lucian M Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 (edited) Si eu care ma plangeam de ele... Dumnezeule- astia au turnat de vreo saptamana nici macar jumatate de km de asfalt. Au utilaje- da' freaca menta la greu. Drumul pe care in mod normal il faceam in 3-4 minute, acum il fac in ~7. Si fac numai salturi prin mormanele de criblura. Isi bat joc nemernicii care au prin contractul de asfaltare. Sper ca pana-n iarna sa termine de asfaltat cei 5 km dintre localitatea mea si cea in care lucrez. LE: la mine nu e DN, ci, DJ, insa drumul national care leaga Romanul de Piatra Neamt are niste gropane de-ti rupi masina-n doua- intre Girov si Turturesti. Edited April 22, 2008 by Lucian M Link to comment
Juliaen Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Parca vara trecuta au turnat un strat de criblura intre Roman si Piatra Neamt, deja e ciuruit? Alt drum iesit parca din razboi e Brasov-Tg. Secuiesc-Onesti, vorba ungurului: doamne' Ferry'; ma mir cum de mai iese din curte domnu' Casuneanu, avand ditamai transeele in fata palatului domnesc de asfalt din Oituz. Link to comment
elprypas Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) Am incercat nu demult sa plec de la Lepsa spre Brasov, si, evident, am luat-o pe cel mai scurt drum: Lepsa - Gresu - Targu Secuiesc. E o bucata de drum de vreo 30 km...e jale acolo. Drum forestier in toata regula. Nu se poate circula. Am facut doua ore distanta de 30 km. Si nu m-am intalnit decat cu un autobuz! da si autobuzul acela e cursa brasov - focsani de la codreanu singura firma care se incurca sa treaca pe la ojdula, sincer mi`e cam mila de bucsile si pivoti tai. a si ca sa pun sare pe rana acest drum este si european halal sosele halal tara deasta nu mai platesc rovigneta. le arat jentile si pivotii si le spun ca acolo sunt bani de rovigneta Grija mare intre lugoj si buziasi cam pe la jumatatea distantei padurea respectiva ascunde niste cratere de incape toata masina in ele la fel si la iesirea din buziasi catre timisoara primi 5 -10 km gropi mai mari si mai adanci decat rotile de camion Edited April 23, 2008 by elprypas Link to comment
kornelush Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Grija mare intre lugoj si buziasi cam pe la jumatatea distantei padurea respectiva ascunde niste cratere de incape toata masina in ele la fel si la iesirea din buziasi catre timisoara primi 5 -10 km gropi mai mari si mai adanci decat rotile de camion Si tu ma sfatuiai sa o iau pe acolo...am luat-o prin Recas la sfatul unui coleg din Lugoj. Link to comment
CARABUSU Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 insa drumul national care leaga Romanul de Piatra Neamt are niste gropane de-ti rupi masina-n doua- intre Girov si Turturesti. Nu-mi adu aminte ca vara faceam drumul ala zilnic plus ca de la caldurile din vara mai are si valuri ca astia cu tirurile au trecut fara nici cea mai mica problema. Parca vara trecuta au turnat un strat de criblura intre Roman si Piatra Neamt, deja e ciuruit?Alt drum iesit parca din razboi e Brasov-Tg. Secuiesc-Onesti, vorba ungurului: doamne' Ferry'; ma mir cum de mai iese din curte domnu' Casuneanu, avand ditamai transeele in fata palatului domnesc de asfalt din Oituz. Criblura au turnat-o acum doi ani,drumul e ciruit din primavara trecuta iar in vara pe unele portiuni e durere.Intre Piatra si Turturesti e bun,la fel si dupa Girov. Am facut si drumul Brasov-Tg.Secuiesc-Onesti si pot spune ca e VARZA,groapa linga groapa,nici n-ai cum sa le eviti Iar in vara cand am fost la Sibiu imi venea sa ma impusc,cand treci la unguri,gata drumul bun... Un alt drum fain e Piatra Neamt-Tg.Neamt,aici am reusit sa-mi indoi o janta,in comuna Dobreni.Drumul era prost si in vara dar acum e si mai prost si nu se oboseste nimeni sa-l faca. In schimb avem si drumuri faine Piatra-Bacau-Bucuresti e super,la fel ca si cel catre Iasi si Suceava si mai sunt. Link to comment
marr Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 JALEEE - A1- Gaesti - Targoviste. Transee antitanc si adaposturi individuale de-a latul drumului. 30 km intr-o ora buna. Extrem de prost - rupt, gaurit, bombardat cum vreti sa-i spuneti: Gheorgheni - Lacu Rosu - Bicaz. Pe acolo am fost in martie - am inteles ca acum se lucreaza. Pacat de zona extrem de frumosa, in loc sa te bucuri de zona extrem de frumoasa (Lacul Rosu, Cheile Bicazului), faci slalom printre cratere (sau cretini ...) Link to comment
Recommended Posts