EM!L Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ce-or avea de gand cu Gaiesti - Tgv nu stiu, de foarte mult timp e in starea asta Link to comment
bucshee Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ploiesti - Targoviste ...groaznic..zici ca e bombardat plus ceva centura de ocolire a Constantei (sau Ovidiu...)..si aia e jale Link to comment
tudor2402popescu Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Braila , Ploiesti , Buzau , Arad , Oradea , Ilfov (zona de sud). Braila : sub orice critica calitatea drumurilor. Iar liniile de tramvai parca sunt facute si lasate asa cat sa iti pocnesti masina pe dedesubt. Ploiesti : Dezastru pe la periferie dar nici prin centru nu imi este rusine. La Pod Inalt ,un gropan zdravan , ma mir ca biata masina mai e intreaga la cum am dat in gropanul ala , Bereasca dezastru,etc Buzau: Cam ca Ploiesti, dar ceva mai pavat. Arad si Oradea. Arad: destul de plin de gropi , destule plombe. Oradea : Asfalt crapat si mototolit si fisurat in destule zone, iti clantane dintii in gura cand mergi cu masina si daca iti ti limba intre dinti ...ouch. Oricum neingrijit ca sa nu zic de zona Iosia. Ilfov SUD: Soseaua Bucuresti Giurgiu. Asfalt prost , gropi pe peste tot ti-e si frica sa bagi peste 80. Nisipul aruncat pe podul peste Arges e acolo de peste 5 ani. Link to comment
Raresh20 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ca tocmai am trecut prin Constanta...asa oras "mare" si asa drumuri ''mici" si vai de capul lor Link to comment
CARABUSU Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 (edited) JALEEE - A1- Gaesti - Targoviste. Transee antitanc si adaposturi individuale de-a latul drumului. 30 km intr-o ora buna. Extrem de prost - rupt, gaurit, bombardat cum vreti sa-i spuneti: Gheorgheni - Lacu Rosu - Bicaz. Pe acolo am fost in martie - am inteles ca acum se lucreaza. Pacat de zona extrem de frumosa, in loc sa te bucuri de zona extrem de frumoasa (Lacul Rosu, Cheile Bicazului), faci slalom printre cratere (sau cretini ...) Cu Gaesti-Targoviste is de acord,am facut drumul de vrei doua ori in ultimele doua saptamani si e si mai urmeaza sa-l fac ca ma treaba in zona.E jale cu drumul ala. Ce pusca mea are bre drumul de la Lacul Rosu la Bicaz,e destul de bun,,nu extraordinar da e bun,ce pana mea... Edited August 26, 2008 by CARABUSU Link to comment
john Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Ce pusca mea are bre drumul de la Lacul Rosu la Bicaz,e destul de bun,,nu extraordinar da e bun,ce pana mea... Ba parca era destul de prost. Cel putin in zona Lacului Rosu este (era in primavara) bombardat, cam niciun fel de masina nu circula cu mai mult de 10km/h. Am vazut un autocar cu nemti care se chinuia sa se strecoare printre gropane si toti turistii faceau poze la gropile printre care mergeau, nu ii mai interesa nici lacul, nici muntele, nici nimic, erau absolut fascinati (disneyland). Link to comment
Juliaen Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 (edited) Zona respectiva (Lacu Rosu) a fost dintotdeauna o polemica pentru administratia judetelor Harghita si Neamt, pur si simplu nu se inteleg administratiile in privinta granitei dintre judete astfel o buna bucata de drum ramanand no man's land. Edited August 26, 2008 by Juliaen Link to comment
hyde Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Reghin - Toplita, Toplita-Joseni, si orasul Toplita (daca e oras)! Link to comment
niki Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Judetul Mehedinti. Cel putin Drobeta- Orsova -Moldova Noua e jale. La fel pana aproape de Timisoara Link to comment
Tyby_G Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 De judet nu pot sa ma pronunt, drumuri proaste cred ca gasim oriunde la noi in tara, indiferent de zona. Orasul cu cele mai proaste drumuri, este dupa parerea mea Buzaul, de la intrarea dinspre Braila pana la iesirea spre Brasov cel putin, este teroare, am parcurus traseul si cu auto si cu moto, si pur si simplu imi este mila de utilaj, de fiecare data, groapa dupa groapa, valuri dupa valuri si canalizari care numai la nivelul strazii nu sunt. Link to comment
Wolfman Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 (edited) Centura Constantei, nightmare (mai ales noaptea ); cumnatu-meu si-a indoit ambele jante din fata la Passat plus ceva defectiuni pe la directie (a lasat masina 3 zile in service la Constanta ca sa se poata intoarce din "concediul" de pe litoral); am luat si eu 2-3 gropi anul trecut in drum spre Albena, una in depasirea unui tir... Edited August 27, 2008 by Wolfman Link to comment
Lucian M Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 Subscriu la cele scrise mai sus! Totusi jantele mele au ramas relativ intregi, din fericire. La anul sper sa repare drumul ala, ca mai vreau la mare . Link to comment
Wolfman Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Eu nu mai calc pe-acolo ever, o sa ignor GPS-ul si o sa traversez Constanta... Link to comment
Dj_Dark Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Asta e cel mai bun lucru. Eu o singura data am nimerit pe acolo din greseala si gata. Link to comment
hohaele Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Mazare se ocupa cu pilotajul barcilor de viteza pe ghiolu mare,a mai luat un mandat,la revedere cu strazile din Constanta,vilele care se construiesc printre blocuri sunt importante.Scuzati de off topic. fftopic: Link to comment
MCojo Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Eu nu mai calc pe-acolo ever, o sa ignor GPS-ul si o sa traversez Constanta... Da' tu ce cauti pe centura care incepe inainte de Ovidiu? S-o transformat Leganza in TIR?! Link to comment
danielito Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 (edited) Bucuresti cel mai naspa oras din cate am vazut de cand am permis(4 ani,si am vazut destule),pur si simplu e praff,halal capitala mai alesilor.Rusinica-rusinica. Cu toate ca nu e judet,nu am putut sa ma abtin Edited August 28, 2008 by danielito Link to comment
pretender Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Drumul de la Lacul Rosu a fost refacut, acum se circula decent; in primavara era sub orice critica. Link to comment
EM!L Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 (edited) Bucuresti cel mai naspa oras din cate am vazut de cand am permis(4 ani,si am vazut destule),pur si simplu e praff,halal capitala mai alesilor.. Nici eu nu pot să mă abţin şi considerând că atunci când ai făcut afirmaţia citată te-ai referit la starea drumurilor, căci despre asta discutăm în acest topic, îţi spun [tot ca unul care a văzut destule (drumuri) atât in B, în diferite oraşe ale ţării, cât şi în străinătate] că nr. de km de asfalt de pe câteva bulevarde din B depăşesc atât cantitativ cât şi calitativ nr. total de km ai străzilor asfaltate/destinate circulaţiei din multe oraşe din .Ro . Că nu ţi-a plăcut oraşul în ansamblul lui, nu comentez... În Brăila n-am fost, dar uite părerea unui bucureştean, care a fost: Braila : sub orice critica calitatea drumurilor. Iar liniile de tramvai parca sunt facute si lasate asa cat sa iti pocnesti masina pe dedesubt. Edited August 28, 2008 by EM!L Link to comment
Wolfman Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Da' tu ce cauti pe centura care incepe inainte de Ovidiu? S-o transformat Leganza in TIR?! Candva (cu 8-10 ani in urma) mai fusesem pe centura si era OK, am mers snur cu 70-80, nu mi-am inchipuit ca poate ajunge in asa hal... Link to comment
tudor2402popescu Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 (edited) Bucurestiul este orasul cu niste drumuri destul de proaste deoarece pe langa trafic , dupa ce se asfalteaza si se marcheaza se gaseste APA NOVA ca nu a schimbat nu stiu ce teava si se apuca sa sparga strada, apoi ELECTRICA , apoi DISTRIGAZ , RADET si dupa aia se face o peticeala ordinara. In plus vara de vara (an de an chiar ) Bucurestiul e sub asediul santierelor. Un exemplu clar il reprezinta intersectia ORHIDEEA la carrefour. Se inainteaza si un metru pe minut. In plus de asta in Bucuresti , vezi circuland basculante si camioane grele prin centru , autorizatiile , fie se elibereaza pe spagi si cumetrii fie se circula ilegal. In plus unele gropi provoaca atat accidente , blocaje de circulatie cat si avarierea masinii mai mult sau mai putin grava. Cat despre Braila , Toate strazile sunt destul de neingrijite , iar trecerea cu masina peste o linie de tramvai este un act de curaj , daca vrei sa nu te trezesti ca ti-ai spart baia de ulei sau agatat alte componente de sub masina (catalizator, etc). De asemenea in Braila , pe drumurile cu piatra cuica deja sunt locuri in care sare piatra , se pune pe drum si de aici pana la o baie de ulei sparta nu e mult. Ceea ce descriu ( nu am patit-o cu baia de ulei sparta) se intampla la sfarsitul lui iunie a acestui an. Edited August 28, 2008 by tudor2402popescu Link to comment
andreib Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 In cazul de fata ma intereseaza daca a facut cineva recent drumul Bicaz- Gheorgieni- Praid si in ce stadiu se gaseste. Link to comment
TBird Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Wolfman pe centura aia mi-am indoit si eu o janta ca lumea, nu mai merg pe acolo in viata mea. Centura Constantei este foarte ok.. in afara de cateva gauri de canalizare care nu sunt la nivel... dar alea sunt doar pe banda 1. Link to comment
andreib Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Drumul este bun, chiar f bun. Iasi-Roman-Piatra Neamt- Bicaz e f. bun, Bicaz-Gheorghieni e bun, dar putin valurit si peticit pe alocuri, Gheorgieni- Praid- Odorheiul Secuiesc este proaspat afaltat (max 1 an) deci iarasi f bun si pitoresc. La intoarcere am luat-o direct Odorhei-> Gheorghieni, un drum deosebit de frumos (padure, lac acumulare, cariera, libeeeer), 90% f bun, doar cateva portiuni mai peticite. Link to comment
Recommended Posts