VAXXi Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Păi e un topic retoric: ţi-am zis, toate drumurile sunt proaste ! Mai nimerită era o discuţie cu subiectul: "Unde mai sunt drumuri bune în .ro ?" Link to comment
Shenck Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Cum am auzit o propunere: sa se introduca un indicator nou ATENTIE DRUM BUN Link to comment
VAXXi Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 mi se parea ca masina nu prea mai are viata...asa ca am observat ca am mers in 3 bujii vreo 20 de km. Da ? mie nu mi s-a părut (sau oi fi mai nebun din fire, cum mi s-a mai spus). Am avut un drum pe nişte coclauri foarte offroad, unde mi s-a rupt toba de la jumate (nu a căzut de tot, doar s-a crăpat bine). Se simţea în maşină de parcă mergeam călare pe o maşină de spălat. Am mers încet când am ieşit la asfalt, maxim 120, că era noapte şi cam ploua. Când am ajuns la destinaţie am observat că se auzea cam ciudat motorul - mersesem în 3 bujii. Şi premiul pentru cel mai dement forumist se acordă lui ... VAXXi :smoking: Link to comment
VAXXi Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Cum am auzit o propunere: sa se introduca un indicator nou ATENTIE DRUM BUN Eu când m-am plimbat prin alte ţări (ţări civilizate, nu ca pesedistanul nostru) am fost cu ochii în şaişpe, doar doar de-oi vedea şi eu un indicator cu "drum denivelat" ! şi în vreo 5000 de kilometri, am văzut unul singur. "wow", zic eu, "să vedem cum arată la ăştia un drum cu denivelări". Să turbez de nervi şi nu alta. Drum denivelat la ei însemna un petec de lăţimea unei singure benzi, de vreo 50 cm lungime, cu nişte crăpături în el în care nu-ţi intra toată unghia ! Link to comment
Lucian M Posted May 6, 2004 Author Share Posted May 6, 2004 Shenck, tata, tu ai i bun de senator sau deputat! legea asta ar trebui promulgata de urgenta!!! dar aia cu indicatoarele (fabrica de table de unde-o fi ea) ar avea comenzi mici pt astfel de indicatoare... nu cred ca ar renta. insa cum la noi indicatoarele nu prea sunt necesare (oricum nu prea le respecta nimeni), la ce bun inca un indicator nou?! am sa desenez un astfel de indicator si am sa-l pun intr-un chestionar, sa vad ce spune lumea de pe forum despre el . oricum, depre indicator am sa vb cu cineva din politie sa vad daca avem vreo sansa, am ceva relatii la judeteana. toate cele bune! Link to comment
cpop Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Nici Argesul nu sta bine la drumuri. E drumul intre Pitesti si Mioveni off-road 100%, anu' trecut cand a venit presedintele Renault la Dacia, cu o zi inainte carpeau baietzii la gropi ... la fel si acu' cateva saptamani cand si-a facut vant pe-acolo dom'presedinte ales, noroc ca se anunta pe unde va trece "cu basculanta si compaktoru' inainte Link to comment
ovidiuc Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Da cpop din pacate ai dreptate si eu utilizez acel drum macar o data pe luna(sunt din Leresti) si mai sus de Mioveni nu e chiar extraordinar. Link to comment
laurentziu83 Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Flex, iti spun eu un oras care arat ioropean, e vorba de Mangalia. Iorgus a facut si face treaba buna acolo, jos palaria. Cred ca omul ala va fi ales primar pe viata in curand.. La cate taxe de statiune intra in bugetul local al prapaditei de Mangalia si eu m-as face primar acolo. Stiati ca statiunile sunt asimilate Mangaliei (sunt ca niste cartiere) si ca, atunci cand iesi din Jupiter, Neptun etc, iesi de fapt din Mangalia? Link to comment
body Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Sa va feriti de varianta de Sibiu prin Rasnov ca va rupeti masina ! Dezastru e putin spus, parca au aruncat astia bombe ma frate , nu altceva ! bafta Link to comment
FLEX Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Predeal-Risnov distrus, Risnov Zarnesti acceptabil, Zarnesti- Sinca (parca) distrus ... preferabil Brasov-Codlea catrea Fagaras-Sibiu, sint nou asfaltate, semnalizate, etc. Link to comment
danielson Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Am fost recent Brasov-Cheile Bicazului-Gheorghieni-Vatra Dornei-Borsha-Sighetu Marmatziei-Baia Mare-Dej-ClujNapoca-Sighisoara-Brasov Ungurimea nu se dezminte nici de data asta, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc = varza Vatra Dornei-Sucevitza = drum varza = janta indoita (dreapta fatza, normal) - insa drumul e in lucru acuma (peisajul e superb) In Maramuresh e jale mare, in special pana la Borsha (unde sunt numai masini bengoase, conduse de tzaranoi care au muncit pe dincolo, pe drumuri de tzara - placi de beton scorojite). Drum bun, de dat in goarna este Sucevitza-Radautzi (cu exceptia unor sate), si Radautzi Putna (Radautzi are cel mai hilar sistem semaforizat pe care l-am vazut pana acuma) Clujul nu se dezminte (cu exceptia giratoriului ala de 2 bani din orash), in special Dealul Feleacului e beton In Sighisoara acum se construieste, la fel si in Brasov. Sighisoara-Brasov e drum bunicel (Bonus: Atentzie in Turda, ca stau politzaii la panda, mi-au dat amenda ca am mers cu 63 in orash. Mai e radar doar prin comunele de langa Vatra Dornei, in rest nici tzipenie ... am mers cu 100 prin comunele alea, lejer) Link to comment
ticolino Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 din mica mea experientza, de departe cel mai prost drum (noroc ca e si f. scurt) e cel spre RAR voluntari... ala de intra pe sub pod... e incredibil ce cratere pot fi acolo... parca sunt mutatzii genetice pe locul 2 e drumul dintre urziceni si braila, prin POGOANELE. pe primul meu drum buc-gl, am zis s-o iau pe-acolo, ca e mai scurt. mare greseala! am economisit 20km, dar am pierdut timp + benzina + uzura masinii :spume: Link to comment
laurentziu83 Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 pe locul 2 e drumul dintre urziceni si braila, prin POGOANELE. pe primul meu drum buc-gl, am zis s-o iau pe-acolo, ca e mai scurt. mare greseala! am economisit 20km, dar am pierdut timp + benzina + uzura masinii :spume: Mergi prin Buzau tata, de fapt ajungi mai repede daca mergi mai mult pe european cu 110 decat prin comunele alea uitate de lume unde ai si curbe la 90 de grade. Nasol e ca dupa ce iesi din Buzau pana la Manzu ai drumul ondulat. In rest e bun. Alta portiune sexy e la iesirea din Barlad spre Galati pe drumul judetean, ai o groaza de gropi chiar la iesire, tre sa alegi gropile in asa fel incat sa le iei numai cu o roata. Dupa aceea restul drumului e cam ondulat, in schimb asfaltul e bun. Are portiuni lungi si drepte in care mi-am permis sa merg constant si destul de mult cu 120-125. E drumul meu preferat cand ma duc la Iasi si trec cam de doua ori pe luna pe-acolo. Multi din cei din zona Iasi, Botosani, Suceava cand se duc la mare aleg sa mearga prin Tecuci. O MARE GRESEALA. Tecuci Galati e plina de radare, chiar si in afara ai restrictie la 60 desi e drumul bun. Pe varianta mea din Barlad fac la stanga, ies in DJ dar dupa aceea nu mai e picior de politai in zona. Ultima oara cand am venit de la Iasi am taiat-o pe acolo si am obtinut o medie de 78km/h de la Iasi pana acasa. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 din mica mea experientza, de departe cel mai prost drum (noroc ca e si f. scurt) e cel spre RAR voluntari... ala de intra pe sub pod... e incredibil ce cratere pot fi acolo... parca sunt mutatzii genetice Dreptate tie , faraoane! Cata dreptate poti avea...Sa iti distrugi masini inainte de RAR, e facuta special sa stii inainte sa o cumperi cum sta cu bucsaraia Link to comment
dj_sorin Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Bucurestiul este clar judetul cu cele mai proste drumuri. Link to comment
maximus Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 stati sa vedeti drumul salva-sacel cum e.. cratere, drumuri sparte, nepasare din partea autoritatilor.. Link to comment
Lucian79 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Oradea - Satu Mare ... prietenii stiu de ce Link to comment
FireFly Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 (edited) Bihorenii stiu de ce Satu Mare are cele mai proaste drumuri(daca la cararile alea li se poate spune asa) mai ales drumul Oradea-Satu Mare , care cica are pretentii de drum national Edited September 29, 2005 by FireFly Link to comment
cristi2004 Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Mai proaste ca si in Bistrita-Nasaud nu cred ca sint undeva in tara,dezastru. Link to comment
maximus Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 un drum prost acuma (din prisma faptului ca se lucreaza pe el si ai trafic doar pe un fir cu semafoare) e cel de la mestecanis-campulung moldovenesc (unde e o zona cam de 15 km plina de asemenea minunatii). Prima data cand am vazut indicatoare iluminate intermitent pe vre-un drum romanesc .. Link to comment
cchrism Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Mai proaste ca si in Bistrita-Nasaud nu cred ca sint undeva in tara,dezastru. <{POST_SNAPBACK}> Tihuta "rocks", din pacate spre negativ. Link to comment
Lolek Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Bacau. Onesti - Adjud - criminal, au mai plombat pe ici pe colo dar a ramas spaima masinilor. Bacau - Onesti mai are un pic si se surpa in unele sectoare, denivelari fregvente, iar istetii de la drumuri mai dau voie sa circule camioanelor pe acest drum. Pina se va prabusi de tot. Onesti - Slanic Moldova nasol. Bacau - Vaslui - mediu, dar circulabil. Link to comment
Tommy Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 (edited) da ce tare-i sondajul asta.. Altele(mentionati) Neamt Bucuresti majoritatea drumurilor judetene sunt proaste Edited October 19, 2005 by Tommy Link to comment
dan22y Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Sustin parerea cocetateanului meu cristi2004 si al lui cchrism, DRUMURI MAI PROASTE CA SI IN JUDETUL BISTRITA NASAUD nu are nimeni PUNCT. Link to comment
Recommended Posts