Yaz Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Buzaul mi se pare teroare la drumuri dar numai pe anumite portiuni, in rest nu am nimerit pe "santiere". Link to comment
Myg Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 La drumuri judetene Alba la concurenta cu Aradul,iar la DN-uri Arad-Oradea este tot peticit.Centura orasului Oradea spre Cluj este un dezastru.Am fost pe acest drum o singura data,in prealabil am fost atentionat de un coleg ca este un drum prost,dar nu credeam ca exista asfel de drumuri.Am mai facut ulterior 4 sau 5 drumuri la Cluj,dar am preferat sa ma ratacesc in oras,decit sa folosesc drumul de centura. Link to comment
body Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Dambovita e de departe judetul cu cele mai proaste drumuri . Link to comment
DGT Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 De acord in special cel ce leaga Targoviste de Ploiesti! Link to comment
Myg Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 In aceasta primavara o sa fie concurenta mare pe acest topic. Toate drumurile au avut de suferit in aceasta iarna, mai putin cele la cares-a facut reabilitare serioasa anul trecut. Alba, Arad, Bihor... Link to comment
Miste_R Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 De acord in special cel ce leaga Targoviste de Ploiesti! Si Targoviste-Campulung...tot pt Dambovita "votez" si eu. Link to comment
Lucian M Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 S-a stricat tare drumul dintre Razboieni si Piatra, via Girov. daca nu esti atent la unele cratere, e jale. In special noaptea. In urma cu vreo luna-doua nu era chiar asa de rau. Link to comment
body Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) De departe Dambovita!Am mers acum cateva zile pe Targoviste Gaiesti dupa ce plouase si nu se vedeau gropile . Crima si pedeapsa ! Edited February 5, 2009 by body Link to comment
Wolfman Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) De evitat portiunea Câmpulung Moldovenesc-Gura Humorului, n-am vazut demult asa drum prost. Edited February 5, 2009 by Wolfman Link to comment
andreib Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Tot nu au terminat mizeria aia de drum? Lucreaza de douajde ani la el... 30km sau cati sunt am facut peste 1 ora... Link to comment
emathe Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Intr-adevar de evitat asa zisa centura la Oradea. E jalnic. Link to comment
numberonebz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Buzaul mi se pare teroare la drumuri dar numai pe anumite portiuni, in rest nu am nimerit pe "santiere". Sunt buzoian si iti dau dreptate. Suntem VARZA!!! Link to comment
CatalinC Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 De departe cel mai cumplit drum este Tirgoviste - Gaesti . Camioanele la vreme uscata merg cu rotile pe acostament . Locul II Tirgoviste -Ploiesti . Dupa doua drumuri am dus masina la service!! dap ala zic eu ca e cel mai cel,ma duc pe acolo la bunici,oricum la cat de rupt e pot merge cu 80 90 ,ptr cine nu stie ala a fost un drum ptr tancuri facut din placi de beton,idiotii au turnat asfalt pe ele direct si nu lau mai reparat deloc,mai mare prostie ca in romania nu e,ca e un drum care leaga multe judetze,nu poti sa zici ca e un drum secundar uitat de lume . Link to comment
Doru_Neo Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Vaslui l-as pybe pe primul loc, am fost acum recent pana la targoviste iar si pe acolo praf. pe urma cum iesi de pe centrua spre giurgiu sunt cateva portiuni ca naiba Link to comment
alx Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Eu votez pentru judetul Satu Mare si Maramures. In special ruta SM - Baia Mare, Viseul de Sus, Vatra Dornei. Link to comment
DGT Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Revine in forta si judetul Arges.Cred ca s-au molipsit de la colegii lor si vecini Dambovita.Drumul de la Pitesti -Campulung Muscel si in continuare pana la limita de judet cu Brasov,pe trecatoarea Rucar -Bran este cumplit! Link to comment
Lucian M Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 In SV, pe soseaua dintre Chiril si vreo 30 km spre viaduct- JALE!!! Nu retin numele localitatilor, urmaream doar gropile din sosea. Am urcat pana la hotelul de langa Pietrele Doamnei- jale e putin spus, drumul ala e criminal. Cu treapta I la urcare, idem la coborare. Bine, cum fac dreapta sre munte de la Chiril, e jale. Link to comment
DGT Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Suceava-Botosani-prost Botosani-Harlau-dezastruos! Buhusi-Secuienii Noi-iesit din comun de prost! Link to comment
VAXXi Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Hai ca p-asta n-am mai vazut-o: Triunghiul Bermudelor la Orăştie: șoseaua e un patinoar. După cinci accidente grave produse în ultimele două zile, azi noapte încă o tragedie a avut loc. Şoferii povestesc cum volanul le fuge din mâini. Cauza: UMB Spedition a greşit reţeta asfaltului. [...] Au alertat Direcţia Regională de Drumuri încă de săptămâna trecută, au dispus limitări de viteză la doar 50 – 60 km/h, au amendat constructorul (asocierea Spedition UMB – Tehnostrade, ambele controlate de Dorinel Umbrărescu) cu 3.000 de lei, dar degeaba. Link to comment
andreib Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Il doare pe UMB la trisca de amenda lor de 3000lei. Daca eu ma abat de la proiectul casei cu 10cm risc 10.000ron, daca UMB omoara vreo 2 fraieri ia 3000... Link to comment
Recommended Posts