Darescel Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Au adus filtre filtre de polen la Augsburg. Link to comment
iulian2009 Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Filtru climatizare cielo exista si au fost din fabrica pe nexiile din Germania. Firma producatoare acum, aftermarket e in Italia http://www.orionefilter.it/eng/catalogo-enghome.asp Link to comment
kinderu56 Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 are cieneva dimensiunile constructive ale filtrului de polen pentru cielo din 1996? si pentru cei interesati de cumparat Link to comment
GeorgeParaschiv Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Au filtre de polen cei de la UNIX Romania Link to comment
mania82 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) Confirm , am cumparat astazi unul. Sambata vreau sa vad ce iese. Succes! Edited May 6, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
URZI Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) Cat te-a costat? Edited May 7, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii şi majusculele acolo unde se impun. Link to comment
Mike1 Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 (edited) Noi avem disponibil filtru de polen normal sau cu carbon activ pentru Cielo si Espero de la Orione (Italia, intocmai cum este indicat intr-un post putin mai sus) la urmatoarele preturi: - 79 lei varianta normala fara carbon activ - 105 lei varianta cu carbon activ Preturile includ TVA, reperele se afla in stoc Edited May 17, 2010 by Mike1 Link to comment
run4fun Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Care e diferenta intre ele? Se simte cumva? Link to comment
Mike1 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) Diferenta consta in principul constructiv al celor doua tipuri de filtre (valabil indiferent de producatorul filtrului sau de marca masinii pe care se monteaza). Filtrul simplu este de regula fabricat doar din hartie (eventual un anumit procent de material similar paslei) si nu are alte adaugiri de materiale; retine doar particulele de praf, impuritati. Filtrul cu carbon activ are inclusiv acest adaos de material, similar filtrelor de hota, retine pe langa cele de mai sus si mirosurile neplacute (desigur, pana la un anumit punct, doar traim in Romania..) Edited May 18, 2010 by Mike1 Link to comment
mania82 Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Ceva de genul acesta? dkz , de unde l - ai luat? L - am montat pe cel de la UNIX , se potriveste perfect. Parerea mea este ca pretul e putin cam mare. Link to comment
madkat Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Este mare - dar cam asa e la toate marcile... Daca nu ai alergii sau nu te deranjeaza sa stergi praful de pe bord si sa aspiri tapiseria mai des - este chiar inutil. Singurul motiv pentru care as pune - frunzele sau alte tampenii care ajung in aeroterma. Eu din cauza pretului si frecventei de schimbare pe drumurile noastre am renuntat si la Alfa la filtrul de polen, inlocuindu-l cu o plasa (in genul celei de tantari) pentru a filtra impuritatile mari. La Cielo e mai bine gandita priza de aer si ajung mai greu prostii in ventilator. Link to comment
plopy Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Este mare - dar cam asa e la toate marcile... Daca nu ai alergii sau nu te deranjeaza sa stergi praful de pe bord si sa aspiri tapiseria mai des - este chiar inutil. Singurul motiv pentru care as pune - frunzele sau alte tampenii care ajung in aeroterma. Eu din cauza pretului si frecventei de schimbare pe drumurile noastre am renuntat si la Alfa la filtrul de polen, inlocuindu-l cu o plasa (in genul celei de tantari) pentru a filtra impuritatile mari. La Cielo e mai bine gandita priza de aer si ajung mai greu prostii in ventilator. parerea mea este ca se merita,,,,, Link to comment
TBird Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Mai stiti ceva pe unde se mai gaseste ? Intrebase cineva mai sus dimensiunile lui, poate il confectionez in casa Link to comment
Shift1 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Mai stiti ceva pe unde se mai gaseste ? La Augsburg ai incercat? Link to comment
TBird Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Dap, dar pe site-ul lor nu gasesc nimic. Link to comment
CFL Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Vezi la Un.x,iar daca vrei sa-l faci acasa incearca sa gasesti la dezmembrari o nexia sau un espero si-l ai ca model Link to comment
TBird Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Am gasit la ultima varianta mersi. Cred ca eu sunt de vina cautam la Cielo si defapt era la Nexia. La cat costa, ma tenteaza sa il fac eu sa fiu sincer. Nu prea gasesc cote pe nicaieri...cred ca trebuie sa i-au masuri la masina... Multumesc Link to comment
dj.martzian Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Salut, Aveti cotele pentru un altfel de filtru? Sunt interesat de confectionarea unuia! Multumesc! Link to comment
Andrei.ss Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Cam tardiv raspunsul, dar poate ajuta. Asa arata un filtru de polen la Cielo si cam astea sunt dimensiunile. Cred ca mi-am cumparat ultimele 2 filtre de polen din Romania la lichidare de stoc la Autonet Satu Mare. Am dat 35 RON/buc si sunt varianta cu carbon activ. Gasisem si pe ingaraj.ro si am cerut o oferta de pret, dar se pare ca m-au ignorat. Link to comment
Englishman Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Incredibil, nici nu stiam ca exista pentru cielo asa ceva. PS. Cand treci prin Roman, sa-mi spui cu o zi inainte ca sa-ti caut o tavita de cauciuc de pus sub casetofon. Link to comment
ZDN Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Dar de astra F nu se poate folosi? parca e identica aeroterma. Frumos vreau si eu la espero. Link to comment
Andrei.ss Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 (edited) Cel de Astra F are dimensiunile 42 cm/15 cm, deci e mult mai mare, iar Kadett E (ruda noastra cea mai apropiata) nici macar nu a avut. Daca va trec prin cap alte echivalente pot verifica. Pana acum stiu sigur ca doar Cielo si Espero folosesc acelasi tip de filtru. Eu zic sa mai insistam aici cu solicitarea disponibilitatii si cand se vor trezi cu mai multe cereri pentru acelasi produs vor fi mai motivati sa raspunda. Personal am mai forumulat in seara asta o cerere. Mentionez ca filtrul Kaishin se afla din greseala acolo, pentru ca acel cod e pentru Nubira. Asa arata si ambalajul, daca e de folos cuiva si are intiparit pe le codul S233, cu toate ca pe site-ul producatorului apar codurile S533 (cu carbon activ) si S1533 (fara carbon activ). Edited January 9, 2013 by Andrei.ss Link to comment
ZDN Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 (edited) Da ai dreptate astra f il are mai mare. Acela din link nu e prea subtire? parca e un filtru de hota pe o sarma Din ce am cautat nu prea exista,ori facem ceva home made din orice material, sau deloc si asta e. Oricum dau un telefon la aceea firma poate... Edit: am vazut marimea thx Edited January 9, 2013 by ZDN Link to comment
Recommended Posts