steph Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 (edited) gpl din fabrica... nu am cum sa fac poza chiar azi da o sa pun ... ce sa zic butelia e tot cilindrica de 60 litrii pusa in spate ... furtunele sunt mascate f. frumos printr-un panou si ochiometric ocupa cam 1/3 din portbagaj Edited June 22, 2005 by steph Link to comment
Satori Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 cum naiba? ai 510l de portbagaj, nu? cum sa ocupe 1/3? asta ar inseamna putin peste 136l. Link to comment
steph Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ti se pare mult sau putin??? pai e lasat loc sub, in spate etc. si rezulta spatii mici si intortocheate pe care nu le mai poti folosii decat cu nimicuri pungute etc. altfel ocupa 60 litrii de litrii si daca bagi traistute peste tot nu mai pierzi atat de mult spatiu Link to comment
Satori Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 mi se parea mult dar cred ca am inteles ideea. Link to comment
iso Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ... daca ar fi sa aleg intre Cielo si Kalos ... sigur mi'as cumpara ASTRA Clasic . ) Link to comment
Gica Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 ... daca ar fi sa aleg intre Cielo si Kalos ... sigur mi'as cumpara ASTRA Clasic . ) <{POST_SNAPBACK}> No way, adica poti sa il iei, nu te opreste nimeni, dar un coleg de-al meu si-a luat Kalos cea mai scumpa varianta posibila, iar alt coleg care a fost cu el la dealerul Opel-Chevy, a zis ca la banii astia si-ar lua Astra Classic. Au venit cu ofertele la mine (ca nu degeaba le sunt shef... ) si i-am aratat de cate optionale mai ai nevoie la Astra sa ajungi la niv. de echipare a Kalosului. Sau cate nu ai pe opel la aceiasi bani, cum vrei sa o iei... In rest Astra Classic e o masina buna, nimic de zis...poate chiar "mai masina" decat celelalte 2. Link to comment
Recommended Posts