Obi_wan_Kenobi Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Copilasi, vazind ca chestia cu bbq-ul a iesit, zic, hai sa vedem care ce si cum are bilete la mare, in ce perioade, sa ne vedem asa, p-acolo si cu baietii de la Constanta si Medgidia sau pe unde mai sunt membri si nu numai! Nu se poate sa nu se nimereasca macar doi-trei in aceeasi perioada! Moa va merge la mare (daca am noroc) dupa 10 iulie, vreo saptamina (cred, tre' s-o intreb pe nevasta-mea) pe la Cap Aurora (din nou, tre' sa vorbesc cu titulara de bilet). Ha? Aia au de toate acolo si bbq si bere si ce mai vrea fiecare, tre' numa' sa existe participare! Eu v-am zis ce si cum, daca va intereseaza, bagati aici, daca nu, macar ati prins ideea! Link to comment
Satori Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Eu deja am tras un mic meeting, total accidental, cu BogdanG, in Vama Veche. PS: Puneti-va fratilor autocolante sa ne gasim naiba mai usor. De exemplu: cate VW ati mai vazut cu autocolant daewooclub.ro? Ah, si sa nu uit: cand un Daewoo sau Chevy va da flashuri si nu sunteti pe contrasens, inseamna ca e coleg de forum. Link to comment
body Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 (edited) Copilasi, vazind ca chestia cu bbq-ul a iesit, zic, hai sa vedem care ce si cum are bilete la mare, in ce perioade, sa ne vedem asa, p-acolo si cu baietii de la Constanta si Medgidia sau pe unde mai sunt membri si nu numai! Nu se poate sa nu se nimereasca macar doi-trei in aceeasi perioada! Moa va merge la mare (daca am noroc) dupa 10 iulie, vreo saptamina (cred, tre' s-o intreb pe nevasta-mea) pe la Cap Aurora (din nou, tre' sa vorbesc cu titulara de bilet). Ha? Aia au de toate acolo si bbq si bere si ce mai vrea fiecare, tre' numa' sa existe participare! Eu v-am zis ce si cum, daca va intereseaza, bagati aici, daca nu, macar ati prins ideea! <{POST_SNAPBACK}> MAI SI EU VREAU SA VIN, DAR DOAR CEVA DE GENUL DE JOI PANA DUMINICA PT SIMPLU MOTIV CA EU NU MAI AM CONCEDIUUUUUUUUUUUUU! Daca va decideti da-ti si voi un semn ! Eu unul sunt amator! PS Mai vreau si eu un autocolant pt kalos! Edited June 22, 2005 by body Link to comment
Alezz Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Eu vin pe sau dupa sau in jurul datei de 8 iulie > si stau 4 sau 5 zile. Nene Voicule daca vii telefoanele le avem asa ca nu ar fii o problema sa "cadem sub masa". Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Ne vedem, ne vedem, daca nu o interveni serviciul! > Link to comment
cchrism Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ah, si sa nu uit: cand un Daewoo sau Chevy va da flashuri si nu sunteti pe contrasens, inseamna ca e coleg de forum. <{POST_SNAPBACK}> Daca stiam, azi dadeam flashuri. Am vazut azi la Opera un Kalos albastru, in jur de 12:20, B12xxx, al tau satori? Link to comment
cchrism Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Nu stiu daca era al lui Satori, dar poate aflam ceva nou... Link to comment
Satori Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Da'... unde e Opera? La 12:20 eram in drum inspre Unirea asa ca... cred ca e posibil. Daca avea autocolant eram sigur eu. Link to comment
cchrism Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 (edited) Eroilor -> Opera, Facultatea de drept. Este fix pe drumul spre Unirii. Daca-ti recunosti si numarul tu erai. Am vrut sa dau flashuri dar era cam aglomerat si zic ailalti ca nu-s normal si ca ma grabesc. Of course autocolant ca alt fel nu mi se aprindea nici un beculetz. Edited June 22, 2005 by cchrism Link to comment
Alezz Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Sa vedeti ce autocolant o sa-mi trag pe luneta sa se vada si din avion...nu de alta dar sa vada lumea cand ajung pe litoral . Link to comment
Satori Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Pai nu sunt decat 2 Kalosi cu autocolant. Unul e al meu si altul al lui totti. Albastru al meu si gri al lui totti. Eram grabit rau. Pacat. Am fi facut cunostiinta. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Am vorbit cu sefa departamentului Vacante si Amnezii temporare si am aflat ca dupa data de 14 iulie voi fi (cu voia Domnului) la Cap Aurora, cazare si masa. Alte trebi, oriunde in zona! Link to comment
ovidiuc Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Si noi venim si stam si mancam la tine??? .Cu berea venim noi la pachet Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Bingo! Da' sa vii si cu grataru' ca am citit ca ti-ai dat doctoratu' in acest domeniu! Link to comment
BogdanG Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 PS: Puneti-va fratilor autocolante sa ne gasim naiba mai usor. De exemplu: cate VW ati mai vazut cu autocolant daewooclub.ro? Ah, si sa nu uit: cand un Daewoo sau Chevy va da flashuri si nu sunteti pe contrasens, inseamna ca e coleg de forum. <{POST_SNAPBACK}> Pai din cite stiu eu doar un VW are autocolant adica al meu Si da asa e unii nu reactioneaza la semnale PS> Faza totala in drum spre mare ,cum am geamuri fumurii pe spate si troneaza linistit pe luneta autocolantul cu WOOclub ,am observat un comportament ciudat la participantii la trafic si anume :99% dintre cei care m-au depasit s-au intors sa vada ce masina conduc ,se uitau foarte curiosi pt ca pe masina in spate scrie VW GOLF pe luneta daewooclub.ro iar in fata sigla VW m-am distrat copios . Link to comment
claz Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Mda... si-or fi zis "ce urat si-a tunat asta frumusete de masina daewoo" Link to comment
Alezz Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Cred ca se mirau ca nu scoate fum . Link to comment
Satori Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Cum o fi fost pentru aia ce vedeau, pe bucata mica de drum, e adevarat, un Chevrolet si un VW, amandoua cu autocolant daewooclub.ro >- Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 M-am saturat, abia astept bucata de concediu!!!!! Da' daca o fi vremea tot asa, mai bine lipsa! Ce-i drept, acu' m-a traznit o idee: padawanilor, hai sa ne vedem la Aqua Magic in Mamaia? N-ar fi misto pe toboganele alora? Link to comment
laurentziu83 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Buuueeeeyyyy!!! Care va duceti pe la mare si sunteti de prin Moldova, etc, recte treceti prin Galati pe drumul spre mare sau inapoi spre casa dati-mi si mie un semn daaaa? Sa va astept cu o bere n/a > , daaa? Link to comment
remix Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 (edited) Fratzilor eu sunt amator de mare in orice weekend. Poate cu o extensie de vineri sau luni dar in principiu eu sambetele si duminicile le am libere. Deci oricine poate sa-mi faca invitatii. Daca stau bine cu banii in weekendul respectiv sunt mari sanse sa va insotesc. Daca vreti sa facem o intalnire mai importanta pe litoral sunt de asemenea amator. Numai de bine . Edited June 4, 2006 by CT_ZDB Link to comment
Recommended Posts