Jump to content

Marcaj Antifurt

jekill

Recommended Posts

Azi am fost la Politie pentru oarece treburi. Acolo am gasit si un pliant interesant despre marcarea unor piese, cum ar fi oglinzile, geamurile laterale, jenti, pneuri.

Pe scurt, iata despre ce este vorba:

- marcajul este chimic si definitiv

- se noteaza seria sasiului sau un text ales de beneficiar

- marcajul dureaza 30 de minute si poate fi facut si la sediul clientului prin achitarea unei taxe de deplasare

- cost: 980.000 pentru 1 masina (TVA inclus)

- cel care recomanda un prieten si il aduce cu el beneficiaza de un discount de 20% (la fel si prietenul)

- mai multe informatii la www.autoident.ro

P.S. Daca s-a mai discutat despre acest subiect, imi cer scuze si rog sa fie inchis topicul, dar eu am cautat prin forum si nu am gasit nimic asemanator.

o sa ajungem ca pe vremuri cand toata lumea scria pe stopurile de la dacie cu un cui incins nr. de inmatriculare...

crezi ca hotu noaptea cand vine intre blocuri si boscheti sta sa se uite daca nu ai tu scris ceva pe oglinda??? sa fim seriosi o sa vad mai tarziu si o sa arunce oglinda la gunoi. Si tu ce ai castigat??? poate niste urme cu cheia facute la nervi de hot a 2-a seara =))

Nu-i chiar asa Steph. Majoritatea oglinzilor, de exemplu, se fura la comanda.

Eu cred ca e folositor, chiar daca ar fi sa ne luam numai dupa statisticile alea. Vreau sa zic, chiar daca sttisticile alea sunt adevarate numai pe jumate... si tot e o treaba care merita facuta!

Fata de site, pe pliant mai sunt trecute si urmatoarele numere de telefon:

0788.439.075

0788.504.722

Am deschis acest subiect din doua motive:

1. am remarcat in ultima vreme foarte multe masini cu oglinzi smulse

2. in urma cu 6-8 luni (cand inca mai cautam ce masina sa imi iau) am remarcat o precizare pe care o faceau unii dealeri: macarea permaneta a seriei sasiului pe parbriz (parca pe la Skoda sau la Opel am vazut). Abia acum am priceput cam doreau sa zica.

Poate un pic :o fftopic: dar am vazut ceva haios/interesant: ati remarcat probabil ca multi isi prind capacele de roti cu soricei din aceia folositi in electronica. Probabil sa nu le cada sau chiar sa nu fie furate capacele prea usor. Ei bine, ieri am vazut soricei la o masina care, culmea, nu avea capace ci roti de aliaj! Interesanta idee, probabil se gandea ca noaptea daca vede hotul soricei trece mai departe...

asta pt hotul neprofesionist, ca daca ar avea un patent sau o surubelnita, adio soricei :P . si eu le aveam asa prinse, pana cand mi-am luat "antifurturi", care la mine joaca rolul de "antipierdere"