NFS Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 He he he... te-am prins, ai ascultat Radio21 (Buzdugan si Morar)! Am auzit-o si eu! ) Link to comment
laurentziu83 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 @Strumfuadi: la foamea pe care o aveam in momentele cand am citit bancul si am vazut eclerul ala nu am mai vazut si greselile de tipar, crede-ma. acu-s satul si le vad si eu. mama doamne ce-i acolo Link to comment
iuzar Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 @laur: te-ai uitat in guestbook pe situl cu eclerul?... acolo e distractia mai mare... Link to comment
florinbad Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Doamne, Piramidon McBuze e cel mai tare din GuestBook... Sa nu va puna al de jos > sa cititi Guest-ul ca va kkati pe voi! De râs! Link to comment
claz Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Si cei mai mijto e ca astia care zice de iorgu ca e anagramatic nu stie sa scrie corect. Tuma ei, frateeeee Link to comment
ovi_jer Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html Link to comment
strumfuadi Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 http://ala.snhs.uz.zgora.pl/~casha/swf/olympics.swf Link to comment
claz Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 http://www.gigel.org/diy/2004-09-21~0092 si cam tot de e pe-acolo... dar asta mi-a placut in mod deosebit PS: ce de bani facea nenea iuzaru'... Link to comment
laurentziu83 Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Sau eu ca acu pot sa trimit 50 de invitatii Care oricum stau degeaba ca n-am cui sa le trimit Link to comment
VAXXi Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Acest text il gasiti prin amabilitatea Canalului de Stiri (luni-vineri 8-10 dimineata la Antena 1). Scris de EGU (cititi pe site - http://www.canal.ro - cine si de ce e EGU) Cat de inadecvate sunt povestile din ziua de azi pentru copiii nostri? De exemplu: Scufita Rosie. Date: Scufita Rosie este fetita cuminte. Analiza: Din start ne dam seama ca este vorba despre o minora de care copiii, in rautatea lor, si-au batut joc cu aceasta porecla, probabil din cauza unei caciulite rosii crosetate de mamica ei, pe care fetita o poarta des din cauza unei sensibilitati fizice la frig in regiunea craniului. Asadar avem de-a face cu o bolnava marginalizata si descurajata de societatea din jurul ei. Date: Scufita merge zi de zi cu cosuletul cu mancare la bunicuta care locuieste in padure. Analiza: Nici o bunica normala nu locuieste in padure. Singura explicatie este ca aceasta bunica a primit in urma retrocedarilor cateva hectare de teren impadurit. Este stiut ca taranii nu se gandesc mult ca sa prade padurea de lemne, mai ales inainte de venirea iernii. Asadar aceasta bunica este o scorpie zgarcita care si-a facut casa in padure (oare nu tot din lemn taiat fara aprobare de la Ocolul Silvic?) si sta acolo ca sa-si pazeasca avutul. Teoria ca este vorba de o baba ticaloasa se verifica prin faptul ca in loc sa plateasca un serviciu de livrare la domiciliu a hranei, a silit-o pe nepoata ei (o fiinta neajutorata si bolnava) sa faca zilnic naveta din oras in padure, fara sa-i pese de pericolele la care o expune pe biata fata. Date: Scufita Rosie se intalneste cu lupul care o descoase in privinta drumului ei. Analiza: Deja intram intr-o zona a fanteziei bolnave. Unu la mana ca in Romania lupi mai sunt tare putini, doi la mana ca se feresc de om ca de dracu iar trei la mana nu vorbesc si chiar de ar face-o, ar intreba de cel mai apropiat braconier sau cadavru bun de rontait. Singura explicatie este ca Scufita Rosie s-a uitat atat de mult la Animal Planet incat cunoaste obiceiurile lupilor si le poate intelege scheunaturile. Date: Lupul o ia inaintea Scufitei care se opreste la cules de flori, isi preface vocea, intra la bunica, si o inghite. Analiza: Nu mai stam sa analizam faptul ca multe flori prin padure nu-s, numai in luminis. Dar trebuie spus ca nu e frumos sa inveti copiii ca e in regula ca atunci cand ai o treaba de facut, sa te opresti la cules flori fara sa stii daca nu-s cumva specii protejate si in consecinta, pe cale de disparitie. Lupul in schimb pare un personaj menit sa fie bataia de joc a creatorilor de basme. Daca citim si "Cei 3 purcelusi" sau "Capra cu 3 iezi" observam un model bine definit. Lupul este un individ manat de dorinta perpetua de a navali in casele oamenilor. Foloseste toate tertipurile: imita voci si daca nu-i iese, vadit frustrat, face casa praf. Concluzie: Lupul este comis-voiajorul actual. Bunica musca momeala si-i da drumul. Iata cum este prezentata imaginea unei persoane in varsta: o senila care nu stie sa faca deosebirea intre un urlet de lup si glasul propriei nepoate. Cu aceasta imagine vor ramane copiii nostri. Date: Lupul se imbraca cu hainele bunicii, se pune in pat unde il gaseste Scufita Rosie. O ademeneste prin vorbe sirete sa se apropie si o inghite si pe ea. Analiza: Asta intrece orice rusine. Sa-l dea pe lup drept travestit, ei asta inca nu am mai auzit. Ce fel de minte bolnava poate spune la copii asa porcarii? Iar dialogul purtat cu Scufita e plin de aluzii sexuale: toate la lup sunt mari, urechile, labele, dintii, si mai ce?! Iar el raspunde invariabil cu minciuni menite sa o aduca pe Scufita in pat langa el. De aici deducem: corupere de minori si perversiuni sexuale! Date: Apare vanatorul care impusca lupul si le elibereaza pe Scufita Rosie si bunica. Analiza: Ce cauta vanatorul in casa bunicii? Doar daca n-a venit cu gand ascuns. Apoi ce cauta la vanatoare de lupi pe proprietate privata? Din doua una: sau e un braconier nenorocit sau e un stab mare de la Bucuresti care plateste sume imense doar pentru satisfacerea nevoilor sale sadice. In oricare dintre variante, ar trebui sa fie infierat de creatorul basmului si nicidecum glorificat pentru fapta sa mareata. Finalul povestii este sinistru: lupul zbatandu-se in ghiarele mortii (si ne mai intrebam de ce avem copii dereglati din toate punctele de vedere) "elibereaza" cele doua femei. Adica avem oroarea sa asistam la aparitia a doua fapturi partial digerate care se pare ca nu au murit ci cu nonsalanta isi reiau firul vietii. Asemenea inchipuiri a unei minti bolnave se servesc zilnic copiilor intre 2 si 7 ani. Nici nu mai vorbesc despre marea oroare a literaturii mondiale:"Alba ca Zapada" - auzi Alba si ea traieste in padure cu 7 barbati. Link to comment
hellcat Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 nu-i banc, dar cred ca-i interesant. Link to comment
strumfuadi Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 sa moara tzac shi pac, m'a nimerit la perfectzie.. ia bagatzi shi voi http://www.colorquiz.com/ Link to comment
iuzar Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 ...si pe mine, m-a spart cat de bine m-a citit... Link to comment
laurentziu83 Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 (edited) Asteptati vreo 7-8 zile ca ajung acasa si il trimit cui vrea. Il am in limba romana si are cateva sute de kb maxim. MP cine doreste. Sau cautati Test Lusher pe de ce. Edited February 4, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Leutzu Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 (edited) Dumnezeu il trimite pe Sf. Petru sa vada ce fac studentii in sesiune. Se intoarce Sf. Petru si zice: - Pai aia de la medicina invatza de rup, aia de la drept la fel... iar aia de la politehnica... aia petrec. Nu trece mult timp si iar este trimis Sf Petru. Se intoarce si tot asa, aia de la medicina invatau de rupeau, aia de la drept la fel infipti in carti, la politehnica tot bairam. Se mai intampla faza de vreo cateva ori, in cele din urma Dumnezeu zice: - Sfinte Petru ia vezi ce mai fac studentii in sesiune Se intoarce Sf. Petru si da raportul: - Pai doamne aia de la medicina se rup cu invatatul, aia de la drept la fel rup randurile... - Si politehnica? intreba Dumnezeu - Pai politehnica se roaga... - Bun!! Pe astia ii trecem. Si ceva care nu prea este de ras dar eu am ras cu lacrimi.... ) http://www.3paraziti.com/cool/ Edited February 5, 2005 by Leutzu Link to comment
VAXXi Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 http://uk.news.yahoo.com/050204/80/fbtoj.html Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Infractoarele!!!! PNA-ul sa ia exemplu de la americani! > Link to comment
VAXXi Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 http://benny.kappa.ro/bash/?location=random Link to comment
strumfuadi Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Un tip intra intr-un bar, arunca o privire si se aseaza langa o blonda deosebita. Dupa un schimb politicos de priviri isi consulta ceasul. - Ati intarziat la vreo intalnire? - intreaba blonda - Nu, dar trebuie sa verific periodic acest ceas super-inteligent, care a costat o avere. - Super-inteligent? - continua blonda, deosebit de curioasa. - Da. Functioneaza cu unde Alpha si imi transmite telepatic anumite informatii. - Si ce v-a spus acum cateva secunde cand l-ati privit? - Mi-a spus ca nu aveti chilotii pe dvs. - Cum sa nu am chilotii pe mine? Este o porcarie de ceas si nu merita banii. - Al dracului ceas... Se pare ca a luat-o cu o ora inainte.. Link to comment
strumfuadi Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Jesus was getting more and more annoyed at the drugs problem on earth. He called an emergency meeting with his apostles and after a few hours, they all decided that they needed more information. So the apostles volunteered to go on earth and to bring back samples of each drug. After a few days, the apostles start coming back. - Who's there? - It's Paul. Jesus opens the door. - What did you bring back, Paul? - Haschich from Morrocco. - Excellent, come in. - Who's there? - It's Mark. Jesus opens the door. - What did you bring back, Marc? - Marijuana from Columbia. - Excellent, come in. - Who's there? - It's Matthew. Jesus opens the door. - What did you bring back, Matthew? - Cocaine from Columbia. - Excellent, come in. - Who's there? - It's John. Jesus opens the door. - What did you bring back, John? - Ecstasy from Montreal. - Excellent, come in. - Who's there? - It's Luke. Jesus opens the door - What did you bring back, Luke? - Speed from Amsterdam. - Excellent, come in. - Who's there? - It's Judas. Jesus opens the door. - What did you bring back, Judas? - FBI!!! Everyone against the wall! Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Acelasi motiv: Taoism: Shit happens! Confucianism: Confucius said: "Shit happens!" Calvinism: Shit happens because you don't work hard enough! Budhdhism: If shit happens, it really isn't shit! 7th Day Adventist: No shit on Saturdays... Zen: What is the sound of shit happening? Hedonism: There's nothing like a good shit happening! Hinduism: This shit has happened before. Mormonism: This shit is going to happne again. Islam: If shit happens, it is the will of Allah. Moonies: Only happy shit really happens. Stoicism: Let shit happen to someone else. Catholicism: Shit happens because you are bad. Hare Krishna: Shit happens - rama rama... Judaism: Why does this shit always happen to us? Jehova's Witness: Invite me to our home, and I'll tell you why shit happens! Zoroastrianism: Shit happens half the time. Christian Science: Shit is in your mind. Existentialism: What is shit anyway? Atheism: No shit! Rastafarianism: Let's smoke this shit! Link to comment
Shenck Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Un politist la pânda, vede o masina mergând cam ciudat apropiindu-se de el. Ii face semn si o opreste. De la volan se da jos un tip beat mort. - Bai nemernicule, cum de ai curaj sa conduci atat de beat? - Hâc, hâc.. pai n-am baut nimic... - Auzi, bai, chiar faci misto de mine? Ia sufla aici in fiola.. Soferul ia fiola clatinându-se, si începe sa sufle din rasputeri în ea... dar fiola nici vorba sa-si schimbe culoarea. Politistul, înfuriat îi da alta, dar cu acelasi rezultat. Nevenindu-i sa creada, caraliul pe alt ton: - Auzi, eu sunt, aici organ de 30 de ani, dar n-am mai vazut asa ceva. Uite, daca-mi spui adevarul, îti dau si actele înapoi si daca va fi nevoie te si ajut... - Pai... hâc, hâc.. stiti... noi suntem soferi profesionisti... si nu avem voie sa bem la volan... Atunci luam vodca, facem clisma cu ea, organismul se simte bine, gura nu miroase si nici nu încalcam... hâc, hâc.. legea... - Auzi, ia-ti actele si da-i drumu' de aici, dar sa nu spui la nimeni! Daca aud astia, ne pun sa va mirosim si în kur... Link to comment
strumfuadi Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 un om cu criza de identitate.. Link to comment
strumfuadi Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Un ziarist se duce intr-un sat din Maramu, sa ia un interviu unui badea Ion, si il intreaba ce a mincat la micul dejun. Badea Ion raspunde ca nu a mincat nimic da' a baut o cana de palinca. Ziaristul ii atrage atentia ca interviul este dedicat unei emisiuni educative pentru tineri si ca nu e normal sa spuna asa ceva pe post. Chiar ii sugereaza sa spuna: azi dimineata am citit ziarul, apoi il roaga sa reia interviul: -Deci, bade Ioane, ce ai mincat la micul dejun? -Pai, am citit ziarul local. -Si, pe la 10.00, o gustare ceva?.. -Pai, am citit vreo 5 pagini dintr-un almanah mai vechi. -Excelent, dar la prinz ce o sa faci? -Pai, ma duc la fratele meu, ca are biblioteca si citim amindoi pe ruptelea. -Bravo, probabil ca seara va culcati devreme, ca adoua zi aveti treaba. -Nuuuuu, seara ne adunam la Nasu Vasile, ca el are tipografie si tiparim toata noaptea. Link to comment
Wolfman Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 I: - Ce inseamna cand vezi in fata scolii ajutatoare 10 masini de politie? R: - Inseamna ca e sedinta cu parintii sau intalnirea de 10 ani! Link to comment
Recommended Posts