Satori Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Avand in vedere cum se destrama masina ta, postul cu ajunsul la Cluj este cel mai bun banc Link to comment
CristiP Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 http://sithsense.com/flash.htm , ganditi-va la ceva si Vader va va citi gandurile. Raspundeti corect la intrebari. Link to comment
Brainiac Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 (edited) ganditi-va la ceva si Vader va va citi gandurile. Amaratul ala nu a auzit de "sex" . Bine...ca nu a reusit sa ghiceasca nici "mingea de fotbal", asa ca ma gandesc ca este posibil ca Vader sa fie de fapt vreo calugarita undercover... Edited June 23, 2006 by Brainiac Link to comment
alx Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 pai cine s-ar gandi mai Brainiac ca tu vrei sa faci sex cu mingea de fotbal??? Link to comment
dan22y Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 La vama, masina unui arab e perchezitionata in cele mai mici detalii pana cand deja exasperat, vamesul gaseste o punga cu praf alb. O desface tacticos in fata arabului, ranjeste sadic, trage o limba zemoasa prin continut si ranjind catre arab satisfacut:- Cocaina? cocaina?- Nu zhefu, antrax, antrax! Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C. Rusii au folosit un creion. Buna, sunt un virus romanesc dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt in stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog sa fii dragutz si sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat. Iti multumesc pentru intelegere Little birdie in the sky, You look up and it shits in your eye You don't mind and you don't cry, You just thank God that cows don't fly... Link to comment
Leutzu Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Eu o stiam asa: Birdie birdie in the sky Dropped a poopy in my eye I don't worry i don't cry I'm just happy that cows can't fly... Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Porcuşorul isteric o întâlni pe zâna cea bună. Aceasta îi spuse: — Porcuşorule, pentru că m-ai văzut o să îţi îndeplinesc trei dorinţe. — Rupe-ţi o mână! Zâna îşi rupse o mână. — Mai rupe-ţi o mână. Zâna îşi mai rupse o mână. — Fă-mi o l*b*! Link to comment
dan22y Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Ia vedeti ce au scris liceeni la proba de mate la bac: http://www.e-scoala.ro/divertisment/perle_...matematica.html Link to comment
Tommy Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Pfu, ala e un umor scremut, n-au cum sa fie perle, pentru ca enunturile de fapt sunt perle Mi-aduc aminte ca s-a scris intr-o zi un banc aici, deja cu inca o zi inainte umbla pe mail, (ceva cu un concurs de "potrivite perfecta" intre soti, el raspunde ca au facut dimineata sex in bucatarie, ea in c..) si a doua zi Domnul Buzdugan face farsa .. in direct Link to comment
ticodriver Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Coperta refuzata la revista Maxim Link to comment
dan22y Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Combinatia perfecta: fata desteapta+baiat destept=dragoste; fata proasta+baiat destept=sex; fata desteapta+baiat prost=casatorie; fata proasta +baiat prost=bebe ... luati aminte! Link to comment
alx Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Iulia, eu nu mi-as pune tezele pe forum asa ca tine... chiar daca esti blonda... Link to comment
iulia Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Alx, nu stiam ca asa aratau tezele tale...imi pare rau ca te-am facut sa te deconspiri. Pentru mine sunt doar bancuri... Link to comment
Immortal Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) Tot perlele astea au mai aparut pe undeva, numa' ca scria in română si, vezi Doamne, ar fi fost de la bacu' de anu' trecut Edited June 26, 2006 by Immortal Link to comment
Tommy Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Doar cateva posturi mai sus http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=185842 Link to comment
Cumnatu Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 (edited) Porcusorul neprietenos se plimba cu bicicleta. Iepurasul alerga pe lînga el: - O sa cazi, o sa cazi, o sa cazi! Deodata porcusorul cade intr-o groapa, cu bicicleta cu tot. Iepurasul, de sus: - HA! Ai vazut, ai vazut? Din groapa se aude o voce ragusita: - Parchez unde vreau eu!!! ... Un politist dirija circulatia intr-o intersectie. La stop se opreste o masina rosie. Chiar inainte de a se schimba culoarea semaforului, soferul da repede geamul jos si striga la politist: "Impotentulee!", dupa care demareaza in tromba, politistul ramanand in urma, fara sa fi avut macar prilejul sa-i fi luat numarul. A doua zi, aceluiasi politist, in aceeasi intersectie, i se striga din aceeasi masina rosie: "Impotentuleee!". Dupa program, politistul vine acasa obosit si tracasat, cu sentimentul cert ca i-a scazut randamentul din cauza infractorului din masina rosie. Plangandu-i-se sotiei, aceasta incearca sa-l calmeze: "Ei, spune ea, iti pui mintea cu toti nebunii. Data viitoare fa-te ca nici nu-l auzi. Nu-i da satisfactie, vei vedea ca se va plictisi repede." A treia zi, in aceeasi intersectie, politistul observa cu coada ochiului masina rosie al carei sofer il insultase. Scrasnind din dinti, isi zise in sine: "N-am sa-i dau satisfactie porcului de data aceasta. Ma fac ca nici nu-l vad.". Chiar inainte sa se schimbe culoarea semaforului, soferul masinii rosii ii striga: Paraciosulee! Edited June 27, 2006 by Cumnatu Link to comment
dreaQ Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Pe siteul antena 3. Compania americana windows... Link to comment
Brainiac Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Un ursulet alb catre maica-sa: - Mama, de ce avem noi culoarea alba? - Noi suntem ursi polari - o specie adaptata la frigurile extreme care caracterizeaza arealul nostru de raspandire. Culoarea ne ajuta sa fim mai putin vizibili, iar blana ne apara de cele mai crunte geruri. - Aha... Mama, deci tu esti urs de-asta alb, rezistent la frig? - Da! Nu vezi blana? - Ba da... Da' vreau sa te mai intreb ceva: tata e tot urs de-asta alb, rezistent la frig? - Da, fiule: tatal tau este cel mai frumos urs alb pe care l-am vazut vreodata. - Aha... Da' parintii tai au fost tot ursi albi? - Da, puiule. Si parintii mei si parintii lu' tac'tu si toate neamurile noastre au fost si sunt ursi albi. Da' de ce intrebi? - Auzi, mama, eu imi bag picioarele in neamu' vostru, ca mie mi-e frig! Un tip si-a cumparat un papagal, l-a pus intr-o colivie si, in fiecare seara, se aseza in fata coliviei si spunea: - Poti sa vorbesti? Poti sa vorbesti? Hai, spune si tu ceva... Te rog... Poti sa vorbesti? Si asa, seara de seara, luna de luna... Dupa un an, ca de obicei, se asaza in fata coliviei si incepe: - Poti sa vorbesti? Poti sa vorbesti? La care papagalul, super-sictirit, raspunde: - Da bai, eu pot sa vorbesc, da' tu poti sa zbori? Link to comment
sorinrec Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 http://www.isnichwahr.de/redirect12450.html Link to comment
paul_marines Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 (edited) Pe aceiasi tema domestica iata un "Flush out Toilet" PS la imaginea de sus ce te-ai gandit sa schimbi, o noua pereche de kinderi sau un nou set TV? Edited July 2, 2006 by safari hunter Link to comment
Mircea Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Off Topic: Nrares, n-am mai ras asa de nu mai tin minte. Acum ma duc sa duc vopseaua la boxa preventiv! Link to comment
ZaiR Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Un tip merge la un bordel si cere cea mai tare curva a casei - 3000 de dolari, i se spune, plateste si merge in camera Aici era o femeie superba. Tipul se dezbraca si incepe sa se masturbeze, la care tipa il intreaba: - Ai inebunit??? Ce faci? - Tu, sa taci!! Pe banii mei numa'io ma distrez!! Link to comment
ticodriver Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 La Miss World, intrebare de departajare pentru o blonda : Numiti 3 piese de William Shakespeare. La care ea spune: "10,15, 20 de cm". Prezentatorul ii spune ca acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci marimi. Blonda il lamureste: 10 la mine inseamna "Mult zgomot pentru nimic", 15 inseamna " Cum va place ?", iar 20 inseamna "Visul unei nopti de vara"... Link to comment
Cumnatu Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Nu e banc dar imi declanseaza un ranjit pe fatza, deci ... Link to comment
Recommended Posts