csergogaby Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Sunt criminale reclamele de aici: http://www.milbestlight.com/tv_spots.aspx Link to comment
VIPER Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba cu ton de cearta: - Unde ai fost toata noaptea? - Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. - Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi cacatul ala de Windows pe calculator. Link to comment
laurentziu83 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 (edited) Sau versiunea ruseasca: "-Minti ca un netrebnic, nerusinatule. Stiu sigur ca ai stat pana dupa miezul noptii la sedinta de partid." Si pe tipa o intalnise in trolebuz. ------------------------------------------- Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba: - Doamne, cine va spala vasele? Dumnezeu le spune : - Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbateca sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut. Vine pisica si se urca pana la Eva,o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant. Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un momen dat, observa ca un soricel ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara,Eva a urlat: - Zat fire-ai a dracului ! De atunci a ramas lege: femeia spala vasele! Edited August 26, 2005 by laurentziu83 Link to comment
angela_b Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba cu ton de cearta: - Unde ai fost toata noaptea? - Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. - Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi cacatul ala de Windows pe calculator. Link to comment
ileana Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 serviciul "Stare civila" din cadrul forumului atentioneaza IT-isti! CLIENTUL_INTREABA.doc Link to comment
zapacitu Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet: - Eu zic sa nu-l batem... Link to comment
sebian Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Doi ardeleni mergeau de mult in acelasi compartiment al unui personal. La un moment dat, satui de atita tacere, unul dechide discutia: - Auzi, ma Gheo', stii ce am primit eu mostenire? - Ce?! - Doua nutrii! - Nutrii?! - Nu, doua! Link to comment
khhamsin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Inspectie la scoala. Un tigan sta in penultima banca. Inspectorii se aseaza in spatele lui, in ultima banca. Profesoara pune intrebari, tiganul tot cu mana pe sus. In sfarsit il pune si pe el sa raspunda. - Ia raspunde si tu Praleo. - Doamna, sa mor io ce picioare si tzâtze misto haveti. - Nesimtitule, cum iti permiti? Ai nota 2 si iesi afara magarule! In timp ce se ridica din banca, se intoarce la inspectori: - Ba, astia cu inspectia, nu mai soptiti, minca-v-as, daca nu stiti! Link to comment
Mircea Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 http://love.gg/autotheft2.swf Link to comment
marr Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 @mircea Bestial !!!!! Vreau si eu unul din ala !!! Alta, gasita pe site-ul unora dintre partenerii nostrii (NU este reclama, cititi "Thought for the day"). http://www.sprut.co.uk/index2.html Link to comment
Mike1 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 It make's you want to puke... Traim in Romania Link to comment
Leutzu Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Intr-o zi,la usa unei batrane,suna un domn elegant imbracat cu un aspirator in mana. -As dori sa va prezint cel mai performant aspirator...,iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar,explicand... -Daca acest aspirator nu va curata TOT,promit ca restul il voi manca! Batrana,dupa ce asculta toata povestea,ii raspunde: -Atunci sper sa ai pofta,ca nu am curent de azi-dimineata Un cioban isi pastea oile pe camp, sprijinit in bata, privind impasibil si netulburat de nimic iarba verde si cerul albastru. La un moment dat aterizeaza la cativa metri de el un OZN. Ciobanul ramane in continuare impasibil si priveste netulburat ce se petrece. Din OZN coboara un extraterestru ciudat, care nu avea cap ci doar un gat ceva mai lung. Face cativa pasi spre cioban, se opreste langa acesta si dintr-odata din gatul sau neobisnuit iese un alt gat. Ciobanul ramane nemiscat, privind indiferent la extraterestru. Din cel de-al doilea gat al respectivului iese, ca un telescop, inca un gat. Apoi inca unul mai mic si inca unul. Atunci, ciobanul nostru, in continuare sprijinit de bata sa, ii spune apasat si fara sa clipeasca: ..tuti gatii ma-tii. Un pusti spiona o pereche care facea dragoste intr-un boschet dintr-un parc. Dupa ce termina cei doi treaba, pustiul se duce dupa barbat si ii spune: -Nene, acum stiu unde stai, am vazut ce ai facut, si daca nu-mi dai 100.000 lei ii spun sotiei tale. De voie, de nevoie, omul ii da banii ceruti si scapa de pusti. Dupa ce ajunge acasa, pustiul ii povesteste mamei cele intamplate. Mama il cearta si ii spune sa mearga la biserica sa se spovedeasca. La biserica il intampina popa: - Ei, pustiule, care-i treaba? - Hopa, acum stiu si unde lucrezi! Link to comment
khhamsin Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Niop, a batut cu capul in usa. Intr-o mana avea aspiratorul si-ntr-o mana balegar, nu ? Link to comment
alx Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Tunning Cielo: The only way to make a Cielo look better... PS: Luati-o ca pe o gluma... Link to comment
Mircea Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 (edited) Doamne, zice Sf. Petru, anu' asta romanii n-or indurat prea mult? In primavara, inundatii in Banat, apoi in Muntenia.N-o trecut mult timp si Moldova a fost sub ape, iar acum in Ardeal mor oameni... La care Dumnezeu ii raspunde: - Or vrut marinar, acu' le dau apa... Un cioban intra într-un compartiment de tren în care se afla o tânara domnisoara de la oras. Tânara este cam nemultumita de companie, dar neavând ce sa faca, continua sa citeasca o revista. Ciobanul scoate o sticla de palinca din desaga, trage o dusca zdravana, dupa care întinde sticla tinerei: -Domnisoara, doriti ? -Nu, multumesc, raspunde întepat domnisoara si se trage mai la marginea banchetei. Ciobanul scoate din desaga o bucata de pâine, una de cas, o ceapa, si începe sa manânce cu zgomot. Dupa doua îmbucaturi, întreaba pe domnisoara: -Domnisoara, doriti ? -Nu, multumesc, raspunde aceasta, continuându-si lectura. Terminând de mâncat, ciobanul îsi rasuceste o tigara din hârtie de ziar si, dupa ce trage vreo doua fumuri, întreaba pe domnisoara: -Domnisoara, doriti ? -Nu, multumesc, raspunde aceasta strâmbând din nas. -Apai, domnisoara, dupa cum fu discutia, eu socot ca de fu*ut nici nu mai are rost sa va întreb. Un student hippy, cu par mare, îmbracat corespunzator, a mers în munte în excursie. Dupa vreo doua zile ajunge la o stîna de oi, badea-l pofteste înauntru si studentul îl întreaba daca poate sa ramîna peste noapte la stîna, poate sa manînce si niste cas. Badea îi raspunde: -Da! cum sa nu, dar auzi, matale esti baiat ori fata? Studentul se gândeste un pic si zice: -Aha bade, tu vrei sa fu*i ceva ! La care badea: -Pai o sa f*t oricum, da' te-am întrebat ca sa stiu cum sa te pun ! Edited September 1, 2005 by Mircea Link to comment
tribunul Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Vila la munte de vanzare - URGENT Link to comment
tribunul Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Tastatura, of tastatura Link to comment
zapacitu Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 http://www.eurombank.ro/despre_directii.html la numele de Adrian Popescu...si o sa vedeti ce functie tare are omul ala Link to comment
laurentziu83 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Pai si daca intrai pe site-ul politiei si-l vedeai pe cel de la crime si violuri? Daca ar fi departament numai pt asa ceva. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Nu mah, el e sef peste serviciul de salubrizare. Toata ziua sta cu sapunul in mana! Link to comment
totti Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Bula in prima zi de scoala. Se striga catalogul. Cind ajunge la Bula, asta "prezent", Gavrilescu pe jos de ris. "Ce ai Gavrilescule?" "Doamna, ha ha ha, daca la Bula in loc de B punem P iese ha ha ha ce iese..." Bula in gind "las' ca ti-o platesc". Cind ajunge la Gavrilescu, Bula pe jos de ris. "Ce ai ba?" "Doamna, ha ha ha, daca la Gavrilescu ha ha ha mai punem niste litere in fata ha ha ha iese dute-n p*** mea Gavrilescu" Link to comment
Wolfman Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Un tip pleaca cu cainele la carciuma shi nu se intorce pana seara. Abia tinandu-se de stalpi reuseste sa ajunga acasa. Nevasta-sa il ia la rost: - Pai da' bine ma, betivane, chiar asa nesimtit esti? Cate beri ai baut? - Trei, nevasta. - Sigur ma? - Intreaba-l si pe caine! - Cate beri a baut, ma? - Ham! ham! ham! Se repeta faza shi in urmatoarele zile pana cand nevasa intreaba cainele: -Asta atatea beri o fi baut daca asha zice cainele. Dar cate votci? - Auuuuu! Link to comment
aztec Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Subject: Legile lui Murphy despre sex >>* Cand se sting luminile, toate femeile sunt frumoase >> >>* Virginitatea se poate vindeca >> >>* Calitatile pe care o femeie le pretuieste cel mai mult la un barbat, >>sunt, de regula, aceleasi pe care nu le mai poate suferi dupa cativa ani >> >>* Exista lucruri mai bune decat sexul, altele mai rele decat sexul. >>Dar nimic nu e ca sexul >> >>* Inainte de a-l gasi pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti o multime de broscoi >> >>* Dragostea e o problema de chimie, sexul o problema de fizica >> >>* Iubeste-ti aproapele, dar fii atenta sa nu fii prinsa >> >>* Sa nu ravnesti la femeia altuia decat daca ai chef >> >>* Abtine-te de la vin, cantec si femei; in special de la cantec >> >>* Barbatul poate fi fericit cu orice femeie, atata timp cat n-o iubeste >> >>* Dragostea este iluzia ca o femeie e diferita fata de celelalte >> >>* Nu exista nici o diferenta intre un intelept si un ignorant atunci cand se indragostesc >> >>* Sexul este unul din cele noua motive pentru reincarnare; celelalte opt nu >>au nici o importanta Link to comment
Recommended Posts