Jump to content

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

spuneti domnilor si la cei care nu au auzit "ce ati vb voi ieri". Ca imi vine meilu cu mesaje postate la Intalnirea aniversara, de genu :hai cand faci aia, hai scoala, las ca mai e pana sapt viit .. confuz rau nene :)

asa ca desfasurati si voi, ca altfel nu are nici un sens ce vb aici.. si tocmai la intalnirea aniversara. Ce coaceti ??? :P

E nenea Shenck la mijloc si nu putem trece peste el! O sa afli cind va avea timp el sa posteze, dar se va intimpla pina saptamina cealalta, ca asa a promis! Si alt spatiu de atregere a atentiei lui Shenck, n-am gasit!

Ceva pus la cale de Shenck,Leutzu,BogdanG,NFS,Voicu001 si eu nu de alta dar va mai lasam sa fierbeti umpic > :) .

Oricum fiti pe faza ca de Shenck depinde :D .

DA. Ieri nopte ne-a dus Leutzu (01:30 am) :D sa vedem exact parcarea. E parcarea din spatele Salii Polivalente. E in PARC e voie sa ne intilnim acolo (conform primariei), e parcarea oficiala . Nu derajam pe nimeni.

Lumina este destula iar ca bonus avem si unde sa ne mai asezam din cand in cand datorita unor banci de beton.

Avem si umbra si e destul de ferit :banana: .

Lumina e acolo sau stam ca huhurezi?

Lumina e dar de cand cu cluburile astea sportive sunt si cam multe masini. In plus cand se intuneca din cauza de imprejurimi cu verdeata si umiditate sunt tantari garla (multi si flamanzi)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...