remix Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 bah da' ce v-ati mai ascuns sa mor io. o grota p-acolo nu e ? Link to comment
Leutzu Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Nimeni? <{POST_SNAPBACK}> Acum duc adaptorul in masina, numai ca nu are nici o functie de transformare...deci el da tot 12V. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Nimeni? <{POST_SNAPBACK}> Tu adu displayul ala! Am adaptor cum vrei tu dar nu stiu daca pot sa ajung si nu cred ca o sa stiu decat cu vreo ora inainte. Fac tot ce e posibil. (mai ales ca vreau si eu sa vad noua locatie ) Link to comment
Satori Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Pentru TV avem, pentru camera nu avem. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Eu am un adaptor exact cum a fost descris mai sus: cu comutator (1,5V... 12V) cu care pot sa imi alimentez chiar si laptopul, si cu mufe interschimbabile deci nu cred ca e relevant ce vrei sa alimentezi cu el. Repet insa: nu stiu daca pot sa vin. Link to comment
Shenck Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 minicamera. Si sa faci bine sa ajungi ca te retrogradam din nou la Zmeu simplu sau Zmeul cel Lenes Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Sunaaaa periculos (dar e atat de frumos). S"> O sa fac pe dracu in patru sa vin. Link to comment
laurentziu83 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 te retrogradam din nou la Zmeu simplu sau Zmeul cel Lenes <{POST_SNAPBACK}> Si de-a dreaku lasati "Zmeu simplu" la nick. >- Link to comment
Shenck Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Nu e nevoei ca vine sau ne trimite cumva trafu ( da pierde distractia ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Bah, voi mi-ati pus gand rau aici! O Sunt cuminte! Sunt cuminte! Promit ca nu mai fac! Link to comment
Satori Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ai vazut si tu asta http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=4761 si ce te-ai gandit? Acum ca stii cine sunt vicitimele, ai devenit "cel rau"! Link to comment
dadyDei Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Sa va povestesc o faza haioasa in legatura cu noua locatie:-prin 1997 primavara eram prieten cu sotia mea si am iesit in parcul Tineretului la plimbare iar, locul de parcare a fost chiar acesta unde ne vom intilni (vin si eu cu noua masina) si ce sa vezi? Cand ne-intorceam noi sa luam masina sa plecam apar GARDIENII PUBLICI( care stateau la panda si in momentul cand venea omul sa-si ia masina sa plece veneau fuga catre masina sa dea amenzi !) Eu am avut norocul ca le-am vazut procedura porcosa si in momentul cand, ei erau la o masina parcata mai departe de a mea, m-am facut ca ma plimb cu sotia mea prin parcare si cand am ajuns langa masina, ne-am suit repede si am demarat in tromba!Sa-i fi vazut pe taranii de gardieni cum alergau dupa masina tinandu-si sepcile.(in mintea lor credeau ca or sa sa ma prinda!) Cu timpul am inceput sa-mi aduc aminte cu placere da faza asta (asa un pic de adrenalina) si am vrut sa va impartasesc povestioara asta cand am vazut noua locatie de intalnire! In ultima vreme am vazut multe masini parcate acolo si cred ca este o idee super! Sper sa nu va fi plictisit ! Link to comment
Alezz Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 (edited) Edited June 30, 2005 by satori Link to comment
CT_ZDB Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 sper ca nu avem probleme cu gardienii... pentru ca astia au o foame mai mare ca politistii. De obicei se rezolva cu o bere... (experienta proprie, cu cei din Constanta ) Link to comment
BogdanG Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Hai ca vin si eu cu camera ,vine si Zmeu cel rau cu adaptorul si facem un multimedia party. Link to comment
dan_m Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 In primul rand parcul si respectiv zona interzisa pentru masini incepe de mai incolo un pic de locul nostru deci cu gardienii nici o problema. In al doilea rand insa am fost aseara acolo si e o BEZNA totala. Doar daca mai aprinde unul un far mai vezi pe unde calci!!! Link to comment
VIPER Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Din cei ce vin diseara, e cineva din zona Titan care nu sta foarte mult la meeting si-si face mila de un biet pieton? La ducere il stresez pe Satori, ca s-a oferit, dar la intoarcere... Sar'na... Link to comment
Alezz Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 (edited) In acea zona este lumina ca am verificat azi dimineata la ora 2 > iar atata timp cat acolo e PARCARE marcata poa sa vina si mama gardienilor publici aaa politia comunitara ca nu au ce sa ne faca . Edited June 30, 2005 by Alezz Link to comment
dadyDei Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Sper sa nu fi fost inteles gresit,patania mea a fost in 1997,acum cred ca nu se poate pune problema de a avea probleme cu "gradienii"! Va asigur ca, eu merg des in acest parc si am vazut multe masini parcate acolo deci, este parcare pe bune! I-mi cer scuze, daca am lezat pe cineva cu povestioara,in nici un caz nu am vrut sa sperii pe cineva, pur si simplu v-am povestit o patanie cu "organele" de lege si ordine! Link to comment
CT_ZDB Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Din cei ce vin diseara, e cineva din zona Titan care nu sta foarte mult la meeting si-si face mila de un biet pieton? La ducere il stresez pe Satori, ca s-a oferit, dar la intoarcere... Sar'na... <{POST_SNAPBACK}> Sigur se geseste cineva; am eu drum pe acolo Link to comment
Alezz Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Stai linistit dadyDei ca a fost super amuzanta treaba . Link to comment
totti Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Din cei ce vin diseara, e cineva din zona Titan care nu sta foarte mult la meeting si-si face mila de un biet pieton? La ducere il stresez pe Satori, ca s-a oferit, dar la intoarcere... Sar'na... <{POST_SNAPBACK}> Inca nu stiu sigur, dar daca ajung, te iau eu ca oricum nu voi sta mai mult de 30-45 min. Eu merg oricum inspre Dristor-Rm Sarat si pot sa te duc pana la Titan ca e tot pe-acolo >- Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Eu zic ca apar. Mai ales ca am de discutat afaceri! Link to comment
Recommended Posts