Obi_wan_Kenobi Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 (edited) Motto: Baaaaaaa, am murit azi de somn, la servici! A trebuit sa ma constip sa tin ochii deschisi! Cu respect va anunt ca locul e beton-armat! In plus, putem sa ne intilnim si pe ploaie, he-he, din pricina de un gang si Polivalenta la o intindere de mina! Intilnirile ramin in aceeasi zi la aceeasi ora (mama! ce exact am fost )! Pentru cei fara GPS-uri pe masini, ca noi: dupa ce treci de Sincai, catre Palat, faceti prima la dreapta! Pe sensul celalalt, va descurcati voi cumva, ca d-aia apus nen'tu Shenck poze din sateliti! @Dan_m: Si dincolo erau tintari, in puii mei, veneau dupa mine ca sint dulce-foc! Edited June 24, 2005 by voicu001 Link to comment
NFS Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 In plus nu se mai pot face liniutze si intoarceri cu frina de mina... ca e piatra cubica pe jos. Nu stiu la iarna, daca o sa putem intra acolo! Adica voi! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Cum NFS "adica voi"? Te referi cumva la noua achizitie? Pai, doua Matizuri fac fix 4x8 nu 4x4 sau 2x4 ca tine! Link to comment
Leutzu Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Noi le luam la subtioara si trecem prin zapada...sa te vedem pe tine cum treci... ) Link to comment
laurentziu83 Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 bai da daca o sa vin si io pe la iarna sa ma ajutati si pe mine sa intru, da? ca nici nu pot sa o iau la spinare si nici 4x4 n-am. iar asta oricum are capacitate de trecere in teren dificil mai slaba decat matizul :"> (Gica stie ) Link to comment
BogdanG Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Lasa NFS-ule ca-ti furam noi rotzile(numai 2 buc) la intilnire ca sa se faca odata in lumea asta dreptate ,adica 4x2 la noi si 4x2 la tine Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Oare s-or putea ascunde? Link to comment
BogdanG Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Poate le indesam in portbagaj la tine Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Puteti fi siguri ca voi avea alarma pusa, la fiecare intilnire! Sic! Link to comment
Gica Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 iar asta oricum are capacitate de trecere in teren dificil mai slaba decat matizul (Gica stie ) Pai s-ar putea symbolul sa fie si mai 4x4. trebuie doar sa incerci cat mai e in garantie, si sa spui ca nu stii de la ce e daca pateste ceva... >- Atunci mi-am dat seama ca Matizului ii place la iarba verde. Tovarasi, da' la ce ora a ramas stabilita plenara ? 20:00 ? Link to comment
Alezz Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Joi seara de la orele 20 dar portile se deschid de la 19:00 . Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Alezz, tine loc in fata! Sa vad si eu scrisul! Link to comment
BogdanG Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Alezz daca tot vi devreme ia si tu o galeata de vopsea si marcheaza si tu poteca sa nu se incurce colegii ,eu unul nu mai stiu cum am ajuns acolo ca eram asa de entuziasmat de stilul de condus al lui Leutzu Link to comment
Alezz Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 (edited) Iti iau loc la separeu ca sa nu iti mai umble nimeni la masina . Vopsea chiar am un spray argintiu,sa vad ce pot sa fac... Edited June 27, 2005 by Alezz Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 BogdanG-ule, te iei dupa direle de singe la aia care au complotat imotriva lu' Matizac! Ha! Parca si tu ai fost! Link to comment
Vlad Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 eu sunt mai lenes si nesimtit si mi-a fost lene sa citesc unde e exact..daca cumva din greseala ajung pe la intalnire joi unde tre sa vin? urc dealul sus la polivalenta? Link to comment
Shenck Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Da. Pt detalii vezi calendarul. Link to comment
CT_ZDB Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 da nu ar fi mai bine sa ne intalnim ca in mod obisnuit la 8 la vechea locatie si sa facem o caravana Daewoo pana la noua locatie ??? Link to comment
NFS Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ba ar fi... da' oricum nu vin toti fix la 8. Mai putem incerca sa sacrificam doi-trei din noi (pe baza de voluntariat), care sa stea de 6 la locul vechi si sa-i indrume pe intirziati catre locul cel nou. Totusi, cel mai bine, dati un print la harta! "> Link to comment
Satori Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Daca ne intalnim in vechea locatie sa purcedem catre cea noua nu rezulta 2 incalcari de linie continua? Link to comment
CT_ZDB Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Nu neaparat.. daca vizitam putin cartierul... Link to comment
NFS Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Nu neaparat. Cind iesi din parcarea unde ne intalnim acum, faci dreapta! Opresti, bagi marsharier si dai cu spatele pina indreptul aleii cu pricina, perfect regulamentar. Opresti, faci iar dreapta si urci pe deal! PS. Eu asa am facut joia trecuta cind am fost sa vedem noua locatie! PPS. E benefic pt matizisti, creste valoarea de revanzare a masinii. (Dupa cum unii stiu deja, cind dai cu spatele, kilometrajul merge inapoi!!!) Link to comment
Vlad Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 ar fi interesant.vreo 20 de masini care dau in cor cu spatele...vin astia cu televiziunile Link to comment
Satori Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Daca vine atunci un autobuz, chiar ca vin astia cu televiziunile. Avem cosuri de gunoi? Link to comment
Recommended Posts