Jump to content

Recommended Posts

Sper ca din obisnuinta sa nu ajung la locul vechi de intalnire(cu toate ca bag mana in foc ca acolo o sa trag prima oara > :) ).

Eu unul ma ofer voluntar pt cateva curse Sala Polivalenta-Palatul Copiilor si retur :lavolan: .

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Auziti, da' un suc unde sa bem si noi ca oamenii dupa o zi de munca (sau de invatat cine mai e in sesiune) sau o bere cine nu e :lavolan: ... avem unde ? sau venim cu el la pachet de-acasa ?

Avem un chiosc in statie la autobuz (cea spre unirii) statia de la trecerea peste pietoni (aia dupa care faci imediat dreapta si urci sus la Polivalenta) de unde iti poti cumpara ce vrei.

Apropos, daca dai cu spatele nu cred ca sunt doar 50m, si mai apoi, treci de 2 intersectii cu spatele. Una cu drumul care ducea la vechiul loc de intalnire (are semn de circulatie in capat deci e alee/straduta/etc), al doilea fix cu drumul care urca la Polivalenta. In schimb daca iesi de la vechiul loc in dreapta, in scurt timp ai linie discontinua (una mica, duce in parcarea din fata Palatului), intorci acolo si ai discontinua si in fata intrarii spre Polivalenta.

eu fiind mai de la tara, calc si linia continua...e preferabil decat sa dau cu spatele..prefer cu fata de obicei :D ..problema e ca habar n-am sa ajung la noua locatie, cu toata harta printata...deci, rog carausii voluntari sa ma aiba si pe mine in vedere :osanale: ...la opt fixe sunt la gonflata din parcare

Intreb si eu pe cei care au mai fost: cum e piatra cubica la locul faptei? Adica o masina cu garda la sol mica, adica extrem de mica, s-ar simti bine? (prietenii stiu de ce... > :) ).

A, si inca una: pe mine ma poate umfla careva?

Trebuie dezmortita si ea, si eu... Plus ca dupa ultimul tuning (intern, nu extern) nu ai vazut-o. De fapt cred ca nimeni nu a vazut-o...

Cat despre locatie, ies eu undeva la intalnire...

Pt masini cu garda mica gasim noi o alee pe acolo.

Ma lasi sa ti-o bushesc de bordura? Hai, ca-ti aduc eu un surogat de autocolant, d=alea mici de le scosesem eu la imprimanta astă vara.

Dragii mei,cursele Sala polivalenta -Palatul copiilor de la orele 20:00; 20:10; 20:20 si 20:30 pentru recuperare membrii rataciti le fac eu :lavolan: cele de dupa 20;30 poate le face satori :D

Haide mai, ce e asa greu!?

Cu sageata rosie aveti indicata fosta locatie, cu sageata albastra noua locatie. Drumurile sunt desenate de Shenck.

Polivalenta_completata.jpg

Vreu cu satori sa legam si mini camera la LCD-ul lui minune. Cine ne poate imprumuta un adaptor de bricheta 6-9V cu diverse mufe in capat sau 2 fire iesite :D

Nimeni? :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...