Shenck Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Forumul nu permite schimbarea numelui cu care v-ati inregistrat. Daca totusi doriti acest lucru contactati unul din administratori si daca este motivata schimbarea utilitorului se va efectua aceasta operatie. valica schimbare user in Vali.D afarcas schimbare user in Ana Link to comment
Shenck Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 voicu001 schimbare user in Obi_wan_Kenobi Link to comment
Shenck Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 edydascalu in ticodriver Link to comment
Shenck Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Napoleon in Mecmar (rugaminte pentru ca se creeaza confuzie) Link to comment
Shenck Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 danmoise in dann Link to comment
VAXXi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 ninel in Leone. florin_t in Tommy. Link to comment
VAXXi Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Wichedcoder in Esperatul Link to comment
alx Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Eu unul incep sa ma opun schimbarii ulterioare de 2 saptamani a userului... E aiurea si facem confuzii cu membrii vechi. Pt a aia noi nu e pb dar cu astia vechi nu mi se pare ok. E o parere personala. Link to comment
alx Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 un exemplu... musiu tuf s-a schimbat userul de vreo cateva zile... Link to comment
Abram Burel Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Sa speram ca nu se apuca toti sa fie adoptati, ca atunci iese chiar o babilonie. Pe la 1% cat e acum "rata", nu e inca grav, desi... precedentul e creat. Eu unul nu cred ca o sa fie "turbulente". Dar e normal ca unuia care, invatat de pe yahoo, se autointituleaza ceva de genul "ionelpandele2004", sa-i vina la un momemnt dat mintea la cap si sa se "metamorfozeze" in altceva. Si daca chiar vrea s-o faca si nu i se schimba username-ul, atunci isi va crea alt cont si-l va abandona pe asta. Si tot e... abrambureala. Mie totusi procedura cu "blocarea" contului vechi si crearea unuia nou mi se pare mai normala (si lui Bill i s-a parut la fel , vezi warn-ul de la schimbarea unui username). Ideea e ca toate referintele din posturile existente catre vechiul nume "duc" undeva. In profilul contului "abandonat" se poate trece ceva de genul: "ionelpandele2004 a devenit Guru Pandelica", eventual si viceversa "Guru Pandelica aka ionelp...." (macar pentru un timp). Topicul asta ar deveni oarecum inutil, toate referintele facandu-se prin profilul membrului. Singura problema ar fi daca e limitat numarul de useri pe licenta, dar parca nu e. Link to comment
VAXXi Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 In privinta lui tuf5075, vina imi apartine - am uitat sa trec "ex dj78lan". Nu se permite decat o schimbare de nume per user, si se trece in profil "ex nume_vechi", asadar nu cred ca se pot produce confuzii. Link to comment
NFS Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Nu se permite decat o schimbare de nume per user, ... pe an! Link to comment
Shenck Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 Eu unul incep sa ma opun schimbarii ulterioare de 2 saptamani a userului... E aiurea si facem confuzii cu membrii vechi. Pt a aia noi nu e pb dar cu astia vechi nu mi se pare ok. E o parere personala. Mai bine pe nr de mesaje (total, inclusiv bursa unde nu se contorizeaza), undeva pe la mai putin de 10 mesaje. E de discutat... Link to comment
alx Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 si asa... e aceeasi chestie... mie mi se pare aiurea sa se schimbe userul unui membru vechi (peste 4-500 de mesaje). Link to comment
VIPER Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Da si nu... Cand ma inscrisesem pe CG nu era liber VIPER si am luat aXinte (bleah, dar nu-mi venea altceva...)... Si lumea ma judeca dupa nick... Nu am acolo 4-500 mesaje, dar am cerut sa mi se dea VIPER care era nefolosit de 2 ani, si l-am primit... Link to comment
ASIMO Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 La mine a fost "justificata" schimbarea, ca se creau confuzii! Si pe mine ma cam aiuresc schimbarile aste de username, da' daca se "atentioneaz" sub avatar si aici... totul e ok. In plus, pe multi dintre voi va recunosc dupa avatar... Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Da, de exemplu pe exWichedcoder am citit aici ca nu il mai cheama asa dupa cateva ore in care ii tot citeam posturile si nu observam nimic schimbat. Link to comment
Recommended Posts