VFX Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Rog schimbarea nickului lui VFX in Sorinel. Nu se aproba! > Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Lasa board-ul sa decida! Link to comment
VFX Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Neah... ...Cel Batran nu face deastea... Sato...atat ii trebuie, ca-i dau ban si trec si cu masina peste motor... > Vaxxi...nu poate cu o mana... Link to comment
Alex.T Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Acum am descoperit topicul despre schimbarea username-ului. Va rog, daca se poate, sa-mi schimbati username-ul din mazzy4you (il folosesc de cand umblam pe mIRC, aveam 14-15 ani si nu este un username demn de acest forum) in Alex.T sau Alex_T. Avatarul va ramane acelasi (cel putin pentru moment) pentru a nu crea confuzie. Multumesc anticipat. Link to comment
Satori Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Greselile tineretii ne urmareste Sau era amintirile Done. Vaxxi...nu poate cu o mana... Wanna bet?! Link to comment
Alex.T Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 (edited) Multumesc mult. Cu prima ocazie dau o BRRC. Edited July 30, 2008 by Alex.T Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 I-am trimis eu sms in care i-am zis ca sustii ca nu ar putea. Link to comment
Englishman Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Sper ca asta e ultimul pas Done. Sar`na, maestre. Link to comment
VFX Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 I-am trimis eu sms in care i-am zis ca sustii ca nu ar putea. Ce rau esti Zmeule... L.E. Va coafeaza un arp poisoning? > Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 (edited) Daca vreau, pot sa impart si la zero doar cu mana stanga. Zi-i ca stiu sa fac bypass la immobilizerele de honda accord folosind doar mana stanga Edited July 30, 2008 by Zmeul cel rau Link to comment
Englishman Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 (edited) Bey, care m-ati facut Zee English teacher? Multam` frumos ! da parca ar fi sunat mai bine English Freak ,,,nu de alta, dar astazi Teacher este ...pejorativ... Edited August 14, 2008 by Englishman Link to comment
TBird Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Si schimbarea username-ului din TBirdi in TBird daca se aproba si se poate normal Multumesc. Link to comment
Elfu Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 (edited) Rog si eu schimbare username din Night Elf in Elfu, ca e mai simplu de scris si oricum multi imi raspund cu Elfu sau Elfule. P.S. Se poate si un custom name in loc de forumist? Daca da, o sa comunic ulterior ce sa trecem. Edited August 15, 2008 by Night Elf Link to comment
rm.popa Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 E prea târziu să sufăr şi eu un face-lift? Dacă se poate, rog să mă transformaţi în "romafroman". Cu ex-urile de rigoare, aşa ca pentru o fată mare aflată la a treia căsnicie. 10x! Link to comment
Cumnatu Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Cu scuzele de rigoare, mi-e greu sa citesc d-apai sa pronunt ce ai scris tu acolo sus, tie iti place ? Mie unul rm.popa imi place. Link to comment
rm.popa Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Desparte-l în silabe şi citeşte-l în engleză (că de, ne-am dat dracu' - sau dacă nu ne-am dat încă, ne dăm mâine, că tot e miercuri): rom-a-fro-man E un fel de africanul din România. Nu l-am ales întâmplător. Link to comment
Cumnatu Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Deci esti cret. Sa vezi ca o sa NU inteleaga cititorii acestor posturi nimic peste vre-o 1 an cand evenimentul de maine va fi uitat. Link to comment
rm.popa Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Nu sunt creţ. Doar că m-a scăpat maică-mea pe undeva pe acolo. Hai c-am luat-o pe arătură... Link to comment
Cumnatu Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Deci, nu esti cret dar te-a scapat mama ta undeva intr-o aratura scotandu-te pe "undeva" si nu pe unde trebuie Sper sa nu te superi, end of offtopic ! Link to comment
rm.popa Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Parte cea mai proastă e că de fapt ea m-a "scos" unde trebuie, dar apoi a făcut prostia să se întoarcă unde nu trebuie... Deci cam asta e cu "romafroman"... Link to comment
Satori Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Yes, it's too late. Speram sa realizezi si tu. Link to comment
Recommended Posts