emi2009 Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Exista buzunare de usa pentru Matiz E? Am intrebat de fete pentru usa shi din greseala au recomandat buzunarele astea...habar nu am cum arata dar stiu pretul 90.000 ROL. Link to comment
Shenck Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Exista buzunare de usa pentru Matiz E? Am intrebat de fete pentru usa shi din greseala au recomandat buzunarele astea...habar nu am cum arata dar stiu pretul 90.000 ROL. Unde? Se schimba cu tot cu fata usa? Link to comment
emi2009 Posted April 28, 2004 Author Share Posted April 28, 2004 Nu, sunt separate la un centru daewoo pe calea Grivitei (piata Chibrit) dar mai aveau un singur set...trec astazi si mai intreb, k? poate le shi vad = cumpar shi daca plac... Asta pentru ca spatiul de depozitare este o problema Link to comment
Shenck Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Cum se prind? or merge si pe TICO? Link to comment
ovidiuc Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Hai Emi baga si adu sa vedem. Link to comment
emi2009 Posted April 28, 2004 Author Share Posted April 28, 2004 Hai Emi baga si adu sa vedem. Dupa treaba, trec shi intreb, cumpar...spun Link to comment
emi2009 Posted April 29, 2004 Author Share Posted April 29, 2004 Sunt NASPA, nishte chestiuni mici cat palma, carora ei le spun buzunare shi care habar nu am cum se prt prinde de usa...sunt bune mai mult pentru marunt(fise) Link to comment
Buggy Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Referitor la buzunare: pt Matiz exista doar pe stanga la 140 000 si se poate cumpara de la Radacini sau Raxon, Calea Grivitei; dar mi se pare mai potrivit buzunarul de Tico care este un pic mai mare si daca nu tine-ti la simetrie se poate pune si pe dreapta, si costa 120 000. Se potrivesc foarte bine buzunarele de la Super Nova, dar eu nu le-am gasit separat ci doar cu finitii de usi la 600 000 complet. Poate stiti voi unde se gasesc separat, doar buzunarele? Daca nu, raman tot la cel de Tico. Link to comment
NFS Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 ... pt Matiz exista doar pe stanga la 140 000 (...) dar mi se pare mai potrivit buzunarul de Tico care este un pic mai mare si daca nu tine-ti la simetrie se poate pune si pe dreapta... Vrei sa zici ca si pentru Tico exista tot numai pe stinga??!?!? Link to comment
Buggy Posted May 5, 2004 Share Posted May 5, 2004 Da, la Tico exista buzunar numai pe stanga, dar se poate pune cel pentru stanga si pe dreapta cu o usoara asimetrie. Link to comment
amagdea Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Please Help! Vreau sa-mi montez buzunare pe usile din fata (Matiz E). Am sunat astazi la Demo Auto Trading din Iasi (autodaewoo.ro) pentru buzunare usi la matiz. Desi pe site sunt trecute vreo 16 tipuri de buzunare usi pentru matiz domnii de la acolo mi-au spus ca asa a fost tradusa din coreeana denumirea pentru manerul de care tragem sa inchidem usile ) Se pare ca au totusi un buzunar/suport/chestie "ca la alte masini" dar numai pentru usa din stanga. Costa vreo' 100.000 + expeditie 30.000 lei. Daca stiti sau aveti alta solutie va raman recunoscator Multumesc. Link to comment
dan_m Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Uite si aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=3211 PS: rog un moderator sa lipeasca topicurile. Eu cand l-am deschis pe celalalt nu l-am gasit pe acesta. Par a discuta de aceeasi chestie. Link to comment
body Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Please Help! Vreau sa-mi montez buzunare pe usile din fata (Matiz E). Am sunat astazi la Demo Auto Trading din Iasi (autodaewoo.ro) pentru buzunare usi la matiz. Desi pe site sunt trecute vreo 16 tipuri de buzunare usi pentru matiz domnii de la acolo mi-au spus ca asa a fost tradusa din coreeana denumirea pentru manerul de care tragem sa inchidem usile ) Se pare ca au totusi un buzunar/suport/chestie "ca la alte masini" dar numai pentru usa din stanga. Costa vreo' 100.000 + expeditie 30.000 lei. Daca stiti sau aveti alta solutie va raman recunoscator Multumesc. <{POST_SNAPBACK}> Am cump eu de la autodaewoo dar nu l-am montat inca ! In afara de faptul ce e un pic cam ingust , in rest pare ok. Dupa ce o sa-l montez o sa pun o poza Bafta Link to comment
amagdea Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Multumesc pentru ajutor si promptitudine Link to comment
Recommended Posts