Jump to content

buzunare usi Matiz

Recommended Posts

Exista buzunare de usa pentru Matiz E? Am intrebat de fete pentru usa shi din greseala au recomandat buzunarele astea...habar nu am cum arata dar stiu pretul 90.000 ROL.

Exista buzunare de usa pentru Matiz E? Am intrebat de fete pentru usa shi din greseala au recomandat buzunarele astea...habar nu am cum arata  dar stiu pretul 90.000  ROL.

Unde? Se schimba cu tot cu fata usa?

Nu, sunt separate la un centru daewoo pe calea Grivitei (piata Chibrit) dar mai aveau un singur set...trec astazi si mai intreb, k? poate le shi vad = cumpar shi daca plac...

Asta pentru ca spatiul de depozitare este o problema

Sunt NASPA, nishte chestiuni mici cat palma, carora ei le spun buzunare shi care habar nu am cum se prt prinde de usa...sunt bune mai mult pentru marunt(fise)

Referitor la buzunare: pt Matiz exista doar pe stanga la 140 000 si se poate cumpara de la Radacini sau Raxon, Calea Grivitei; dar mi se pare mai potrivit buzunarul de Tico care este un pic mai mare si daca nu tine-ti la simetrie se poate pune si pe dreapta, si costa 120 000. Se potrivesc foarte bine buzunarele de la Super Nova, dar eu nu le-am gasit separat ci doar cu finitii de usi la 600 000 complet. Poate stiti voi unde se gasesc separat, doar buzunarele? Daca nu, raman tot la cel de Tico.

... pt Matiz exista doar pe stanga la 140 000 (...) dar mi se pare mai potrivit buzunarul de Tico care este un pic mai mare si daca nu tine-ti la simetrie se poate pune si pe dreapta...

Vrei sa zici ca si pentru Tico exista tot numai pe stinga??!?!?

• 11 months later...

Please Help!

Vreau sa-mi montez buzunare pe usile din fata (Matiz E).

Am sunat astazi la Demo Auto Trading din Iasi (autodaewoo.ro) pentru buzunare usi la matiz.

Desi pe site sunt trecute vreo 16 tipuri de buzunare usi pentru matiz domnii de la acolo mi-au spus ca asa a fost tradusa din coreeana denumirea pentru manerul de care tragem sa inchidem usile :) )

Se pare ca au totusi un buzunar/suport/chestie "ca la alte masini" X( dar numai pentru usa din stanga. Costa vreo' 100.000 + expeditie 30.000 lei.

Daca stiti sau aveti alta solutie va raman recunoscator :osanale:

Multumesc.

Please Help!

Vreau sa-mi montez buzunare pe usile din fata (Matiz E).

Am sunat astazi la Demo Auto Trading din Iasi (autodaewoo.ro) pentru buzunare usi la matiz.

Desi pe site sunt trecute vreo 16 tipuri de buzunare usi pentru matiz domnii de la acolo mi-au spus ca asa a fost tradusa din coreeana denumirea pentru manerul de care tragem sa inchidem usile :) )

Se pare ca au totusi un buzunar/suport/chestie "ca la alte masini" X(   dar numai pentru usa din stanga. Costa vreo' 100.000 + expeditie 30.000 lei.

Daca stiti sau aveti alta solutie va raman recunoscator :osanale:

Multumesc.

Am cump eu de la autodaewoo dar nu l-am montat inca !

In afara de faptul ce e un pic cam ingust , in rest pare ok.

Dupa ce o sa-l montez o sa pun o poza

Bafta