Jump to content

Noul Matiz Se Va Fabrica In Romania

marius21

Recommended Posts

Am mai postat acest subiect ieri la topicul noul Matiz dar nu a atras atentia nimanui asa ca am considerat ca e necesar un nou topic. Revenind la subiect am vazut duminica o emisiune auto pe otv si au avut ca invitat pe cineva de la Grand Garage. Domnul respectiv a anuntat ca deja au sosit colectiile SKD sau CKD ( nu stiu sigur)pentru Noul Matiz (III) la Craiova si ca este omologat ( apropo de cel care a vazut un Matiz cu nr de DJ xxx probe) A mai spus ca in max 2 luni ii fac si lansarea oficiala. Nu a spus ca preturi vor avea

Ba eu am vazut de ieri postul tau si mi-a atras atentia, insa nu am stiut ce sa cred. Pe de-o parte televiziunea domnului "Senzationescu" (parca asa era denumit proprietarul luiOTV..) unde Lazarus incearca cateodata sa faca din rahat bici, pe de alta parte, cei de la Grand-Garage ar trebui sa stie ei ceva, insa ceva parca nu ma lasa sa cred ca e posibila continuarea productiei la Craiova cu un model nou-nout...

Trebuie sa mai asteptam o leaca...

Aaa, si te refereai la asta, la ce a zis Vaxxi ? Sau nu are nici o legatura ? ?

Am vazut INCA un Matiz 2 (nu Spark), in afara de cele postate deja pe forum ... this is fishy
Edited by Gica

Sincer sa fiu faptul ca emisiunea era la postul otv mi-a creat si mie o umbra de indoiala.Persoana de la Grand Garage vorbea de Matiz generatia III. Mi-ar placea sa fie adevarat pt ca eu o sa-mi iau pana la urma un Matiz

Si eu am citi postul tau, marius, dar ... din motive de Diaconescu nu am avut nici o reactie; e putin ciudat ca patronul unui service Daewoo sa detoneze o asemenea stire pe un post de televiziune cu audienta de 0,x% ... pina nu apare un comunicat de presa al Daewoo Auto Romania sau A.C.S.A. nu e nimic batut in cuie (presa centrala a "salvat" si ea de citeva ori fabrica craioveana, simple baloane de sapun).

Ar fi bine, nu zic nu, si unele evenimente conexe par sa indice acest deznodamint, dar sa vedem cum merg treburile in continuare ... presimt o toamna fierbinte.

Nu prea am inteles eu cam ce model (cica) se va fabrica la noi, dar daca este vorba de spark sotto ma bag si eu la unul ca nu o sa mai aiba taxe vam si o sa fie chiar bine pretul!!! [-O<

Noul Matiz, Matiz3, este produs de GM-Daewoo Koreea sub licentza Chevrolet si n-are legatura cu Matiz sau Matiz II. Daca acest model se va produce si la Craiova, desi eu ma indoiesc, pretul lui va fi mult mai mare, echivalent cu Picanto, Getz si Logan. Din acest motiv nu cred sa aiba succesul anterior si nici multi adepti. Deoarece Matiz II nu se mai fabrica de catre koreeni, e posibil sa se transfere kituri spre Craiova, singura fabrica care n-a schimbat modelul din '98 si pana acum.

Am vazut si eu Chevy Spark la Sibiu, la Autohaus Huber.

Buna treaba daca ar incepe sa produca la Craiova asa ceva... cu toate ca ma mir...

Uzina de la Craiova nu a fost cumparata de GM cu tot pachetul Daewoo. Spark (Matiz III) este lansat sub GM. Nu vad de ce ar lasa o fabrica din afara concernului sa produca un model identic cu al lor (un model care apartine GM in totalitate)... Daca vroiau asta, puteau sa cumpere si fabirca de la Craiova "la pachet", nu?

Edited by maniakz