Jump to content

Problema Palm Tungsten | T

ToPser

Recommended Posts

Tot eu cu problemele :">

Am un palm tungsten T si nu pot sa import pozele de pe palm in calculator dar de pe calculator pe palm pot ...

Am incercat in fel si chip dar tot nu merge .. imi mai trebuie un cablu ceva ??? :mda:

Eu am niste Qtek-uri si mai multe modele de iPaq si pt toate folosesc softuletzul de sincronizare. ActiveSync 3.8 e ala pe care il am eu. Dar cred ca nu ne-ai dat toate detaliile. Tu la PDA nu ai cradle? Cum il sincronizezi cu PC-ul?

Normal ca am cradle

Il sincronizez cu HotSync Manager .

Am pe el PhotoBase . Mi-a trimis un prieten de pe un telefon cu bluetooth niste poze dar nu pot sa le bag in pc ... de trimis pe palm pot ...

Am si pe calculator "ArcSoft Photobase for Palm" am cautat innebunit dar nu am gasit nicaieri optiunea Receive from plam sau cam asa ceva ... Vad numai send files to handheld :( :(

Edited by ToPser

Pai daca ai, atunci foloseste-l. Cu tot respectul, io m-am aratat interesat de problema ta si te-am rugat sa dai mai multe detalii. Daca ti se pare amuzant, poate ca ar trebui sa te descurci singur. Scuze ca m-am bagat.

Mai ...nu interpreta gresit . Nu mi s-a parut amuzant ci din contra am dat detalii.

Nu de alta dar daca nu aveam cradle nu mai puneam o asemenea intrebare.

Scuze nu am avut nici o intentie sa supar pe cineva :) >-

Cradle-ul il folosesc ti-am zis ...am bagat cateva programele si joculete in palm ...dar nu stiu cum sa iau de pe el ...pot sa iau doar notite voice memo si cateva adrese ..atata.

Am photobase in calculator si pe palm . cand dau syncronize baga pozele in palm dar sa ieu de pe el nu pot !

Din pacate eu am alte modele de PDA-uri (dupa cum spuneam mai sus) dar cine stie, poate se potriveste ceva. Eu am la Active Sync optiunea explore, care functioneza indiferent de ce si cum ai sincronizat tu. Prin urmare pot accesa tot ce exista pe PDA. Nu m-am jucat cu ce ai tu si nu stiu daca ActiveSync-ul functioneaza cu PDA-ul tau (avind in vedere faptul ca tungsten-ul foloseste PalmOS iar ce am eu e Windows Mobile-based) dar nu se poate sa nu poti explora continutul PDA-ului cu programul de sincronizare pe care il folosesti. Keep tryin'