Lucian79 Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Bun bun ..am uitat sa mentionez ca e si tv asta ..da' chiar nu vad rostu'.... stai in masina si te uiti la tv ... cat de plictisit poate fi un om ? .. oricum adevarul e ca gusturile si preferintele nu se discuta Link to comment
Satori Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 Daca as fi avut nevoie de el, era montat deja. Sunt un mic gadget freak. Bine, poate nu mic. Mai vrei detalii? L-as fi folosit pe post de TV si ajutor de parcare. Link to comment
Lucian79 Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 cam scumpa placerea asta da' ..money rulzz Link to comment
VIPER Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Si eu o sa pun, dar in spate, impreuna cu un VCD/MP3 portabil, sa se uite Junior la desene la drum lung. Link to comment
Satori Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 cam scumpa placerea asta da' ..money rulzz De obicei, da. In acest caz, a fost ieftina. La naiba, am dat 800k pe un powerball. Link to comment
Recommended Posts