decseiszabi Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 alex-ntu - arata foarte frumos, cat a costat. eu acum am bagat o banda de leduri in bord de 90cm albastru. ce parere aveti? scuze de calitatea imaginilor Link to comment
gabizuz Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 vreau sa schimb culoarea la acele din bord...ce leduri trebuia sa cumpar...iau din acelea de pozitie...sau smd...este voba de un bord de cielo si unul de matiz Link to comment
RD-Woo Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Pt iluminarea acelor de bord se folosesc leduri smd de 3 la ambele tipuri de bord (Cielo si Matiz) Link to comment
iulyan Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 La ledurile puse in locul becurilor din bord trebuie musai puse si rezistente?Ce se poate intampla daca nu se monteaza cu rezistente? Link to comment
tolin Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 ... Ce se poate intampla daca nu se monteaza cu rezistente? Ce poate sa se intample ? Se ard, ca nu limiteaza cineva curentul prin LED. Link to comment
iulyan Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 ok.multumesc.Mi-e frica sa nu stric ceva la instalatia electrica a masinii.Tocmai de aceea vreau sa stiu daca pot pune ledurile fara rezistente,ptr ca nu ma pricep la electronica aproape deloc,si nu stiu sa fac eventualele legaturi electrice. Link to comment
martiz Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Doar daca led-urile sunt pe 12V! Link to comment
Recommended Posts