Satori Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 ... sau macar sa incerci, de data asta! (ca sa fiu mai nemoderat) Bai, fratilor, cand o sa intelegeti ca AND se inchina seara, inainte de culcare, la icoana Renault? Nu stie el despre masini, dar asa a fost botezat, asa o ramana! Link to comment
BAD_MF Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Mai fratilor..pun pariu daca desteptii astia de la Renault puneau numele din prima Renault Logan asamblat in Ro...se evitau 99% din aceste discutii!!!! faptul ca se cheama dacia atrage N carcotasi..asta este Link to comment
Satori Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Ok, eu tin pariul. (tocmai vin dupa o sesiune de citit probleme pe DaciaClub). Link to comment
AND Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 satori , stii foarte bine ca acele "probleme" sunt doar topicuri. Dupa cateva post-uri se calmeaza toata lumea.. Link to comment
Satori Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Topicuri o sa fie si cand o sa te lovesti tu de ele. Ia vezi, iti palpaie la denivelari martorul de frana? Link to comment
BAD_MF Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Din pacate e plin pe dacia club de topicuri de genu : "Masina pleaca..vireaza si deodata se aude un zgomot..oare se invarte roata?! " ...si e plin d-astea!!! Care mai de care nu are ce face si deschide topicuri..multe dintre ele se inchid in scurt timp deoarece se dovedesc fara sens. Aici pe daewoo lumea e mai discreta nu prea spune cand si cum a schimbat fiecare surubel..si e mai normal asa! Daca citesti multe pe daciaclub ai impresia ca masina ti se va desface in mers..sunt chestii pur subiective. Oricum nu neg ca unele probleme sunt reale, dar trebuie recunoscut ca nu numai logan le-a avut! Link to comment
ticolino Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 vroiam si eu sa pun un mesaj pro-logan, dar am zis sa arunc si eu un ochi peste daciaclub, la sugestia (indirecta) a lui satori. am deschis la intamplare un topic, si am inceput sa ma crucesc este vorba de "scartaitul repartitorului de frana". nu m-a socat atat problema in sine (desi e cam penibila la o masina noua), cat faptul ca posesorii de logan considera ca e un lucru absolut normal, care se intampla zilnic, si pe care trebuie s-o rezolve singuri, cu prietena vaselina, in fata blocului, de cate ori e nevoie (dupa ce ies din garantie doar n-o sa dea banii pe service) uite reproduc (partial) cateva mesaje: "Am avut aceeasi problema cu scartaitul tijei de la repartitor. Vaselina si s-a rezolvat. Credeam ca scartaie vre-un amortizor nestrans bine" " Gata, am fost, s-a verificat, s-a uns repartitorul si acuma masina merge ... ca unsa. Totul a durat 10 minute. Sper doar ca vaselina aia sa tina cat mai muuuult . Ce nu mi-e mie clar e de ce a aparut zgomotul: trebuia uns din fabrica si nu a fost uns suficient (sau deloc), sau e proiectat prost si daca ar fi bun n-ar mai trebuii uns, sau ...? Mecanicul mi-a spus ca sunt mari sanse ca repartitorul ala sa nu fi fost uns deloc in fabrica, desi mie tot nu mi-e clar: si daca era uns [bine] in fabrica mai devreme sau mai tarziu tot se ducea vaselina si ajungea sa trancane..." "eu am mers doua zile pe ploaie torentiala si s-a dus toata vaselina... am rezolvat-o si eu azi ...din nou " "Am su eu ceva zgomote ciudate pe spate,dar unde nu am,si poate il dau cu vaselina pe rampa,doar doar or mai dispare din scartîituri" "Am avut si eu problema asta. Cred ca topicul nu mai prezinta interes. Problema este clar repartitorul de frana. Initial mi l-au uns, dar dupa o saptamana a inceput sa faca din nou dar mai tare. Asa ca mi-a fost schimbat repartitorul. Momentan nu face. Mecanicul de la service, care mi-e amic bun, a zis ca la foarte multe scartaie, doar ca lumea nu le ia in seama." si masina are doar 10.000km Link to comment
andreib Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Nu conteaza ca logan-ul nu este dacie , ca nu a fost gandit si proiectat de romani , ca nu e facut din piese romanesti .. <{POST_SNAPBACK}> Cand te uiti din fata la mareata masina nu este o sigla pe grila radiatorului? Pe volan nu scrie cu litere de o schioapa un anumit brand? PS: Daca scrie intr-un coltisor al portbagajului ,,by reno'', nu o lua chiar pe bune, e numai de reclama Link to comment
laurentziu83 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Ma uit la a mea in spate si oare cum ar arata sa pun sub reno "By DACIA" Ca numa finisare de producator vest european n-are prin ea. De ceva timp am descoperit ca scaunul se lasa in mers, ma tot miram eu de ce aveam impresia ca ma asez pe sezlong, ca eu eram genul care tinea scaunul drept. Link to comment
FLEX Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Si io ca si ticolino ... ce draci fac aia la Mioveni, aceeasi si aceeasi chestie perpetuata pe traseul Berlina-Nova-DSN-SLZ-Logan? Unde mama lui e progresul ala ... adica de 3 decenii pe 3 platforme diferite repartitorul de frina montat de uzinele Dacia scirtiie. ... cam deviaram de la topic ... Link to comment
laurentziu83 Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Pai chestiile astea te fac sa ramai fidel marcii, de asta nu dispar din "oferte". Acu 30 si ceva de ani s-a suit taica-miu intr-o dacie in spate si a ramas cu nuca de la clanta interioara in mana. Acu 6 ani s-a suit in dacia de acasa cand a cumparat-o si a avut un sentiment de "deja vu" cand a ramas iar cu ea in mana. Mentionez ca pana acum 6 ani n-am avut dacie in batatura. Si cand ma sui in Clio am sentimentul ala, de, cum sa spun, neglijenta in jurul meu, plastice ieftine, scaune profilate ieftin, stil Logan etc. Cand te sui intr-un woo ai alta senzatie nene, indiferent ca o fi popular sau nu. Dar daewoo n-a ajuns inca la stadiul de "masini pentru vest" si "masini pentru est" face masini si atat. Link to comment
tribunul Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 (edited) Din pacate e plin pe dacia club de topicuri de genu : "Masina pleaca..vireaza si deodata se aude un zgomot..oare se invarte roata?! " ...si e plin d-astea!!! Care mai de care nu are ce face si deschide topicuri..multe dintre ele se inchid in scurt timp deoarece se dovedesc fara sens. Aici pe daewoo lumea e mai discreta nu prea spune cand si cum a schimbat fiecare surubel..si e mai normal asa! Daca citesti multe pe daciaclub ai impresia ca masina ti se va desface in mers..sunt chestii pur subiective. Oricum nu neg ca unele probleme sunt reale, dar trebuie recunoscut ca nu numai logan le-a avut! <{POST_SNAPBACK}> Ce zici tu acum, ca sunt dieferente mari intre cei care scriu pe daewoo si cei care scriu pe dacia, scoate in evidenta ca posesorii de Loganuri (nu toti) sunt mai altfel decat restul. Si doi, cuvantul care le deosebeste este FIABILITATE, la daewoo e demonstrat, la Logan se chinuie unii sa demonstreze, dar pratica ii da peste cap. Edited August 11, 2005 by tribunul Link to comment
NFS Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Aici pe daewoo lumea e mai discreta nu prea spune cand si cum a schimbat fiecare surubel... Pai multi nu prea au ce spune. Vrei sa inventeze? Link to comment
BAD_MF Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Pai multi nu prea au ce spune. Vrei sa inventeze? <{POST_SNAPBACK}> Hai sa fim seriosi ca sunt si la woo probleme..un exemplu recent..maty euro 3, cred ca se stie ca masina are probleme! M-am dus recent cu un maty euro 2 cu o problema la daewoo cand m-a vazut m-a intrebat din prima..este cumva euro 3?? Link to comment
brusli Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Hai sa fim seriosi ca sunt si la woo probleme..un exemplu recent..maty euro 3, cred ca se stie ca masina are probleme! M-am dus recent cu un maty euro 2 cu o problema la daewoo cand m-a vazut m-a intrebat din prima..este cumva euro 3?? <{POST_SNAPBACK}> te-au intrebat pt ca nu au avut in service la reparat..ei stiu doar euro2. Link to comment
Recommended Posts