Jump to content

Intilnire 30.06.05

Recommended Posts

Hahaha la urmatoarea mare intrunire pe la muntimari sau unde or fi punem toti matiji in portbagaj la Santa si noi inauntru si ramane loc si pentru vin,bere,mici,etc =)) =)) =)) .

Obi_wan_Kenobi said:
am purces cu el si Ileana (a cautat o perioada nu stiu ce prin masina, a ajuns ultima!)

inocentilor! > :) ..parca nu stiati ce caut!...cautam pedala de ambreiaj, pe care am crezut initial ca mi-o luase furtuna!..

prima miscare dupa ce te urci in masina e sa apesi ambreiajul si scoti din viteza...primul gand a fost ca s-a suit cineva in Papadia si mi-a dat scaunul mai in spate, ca nu ajungeam cu piciorul la pedala(desi nu sunt nici eu asa scurta in cracane)...aducandu-l si pe dreptul langa stangul, surpriza!ma lovesc de acceleratie si frana..judecam logic :-? :piciorul stang nu avea cum sa intre la apa din cele cateva picaturi de ploaie...deci nu e scaunul dus mai in spate...am numarat cu dreptul,cu atingeri usoare, cate pedale imi ramasese...2 mari si late!..a treia era bineinteles sculata la maxim, lipita de faruri!

rugamintea mea este ca vinovatul de sculatoarea pedalei sa recunoasca sincer si cinstit...il banui eu pe prea Sânt Fe-ul NFS, ca l-am vazut pe langa Papadia...il banuiam de sentimente mai adanci, precum dorul de o buburuza galbena!..dar se vede treaba ca altele ii sunt sentimentele! :mda:

Vorbiti in bobote :mda:

Sa vie cineva limpede la cap si sa spuna clar:

- NFSeu a facut un tuning extrem la Matiz, cu body-kit de SantaFe; unde nu s-a potrivit, a folosit SHFortza

- NFSeu s-a angajat si a primit masina de serviciu un SantaFe; Matizul il tine in portbagaj pentru a se strecura in ambuteiaje; pentru recupeararea lui Santa cheama descarcerarea

- NFSeu a furat masina nefestei, care nefasta a facut un schimb avantajos cu nefasta lui Zenga.

- NFSeu a cumparat un SantaFe din banii pe care i-a primit cind a vindut Matizul galactic si i-au mai ramas bani si de cornuri si Chappy

- NFSeu a s-a trezit cu un SantaFe in fata blocului, rezultat din amorul nebun intre 206-le si Matizul familiei ... din combinatia de culori, n-a putu rezulta decit cafeolemetalizat

- NFSeu a cumparat un SantaFe si pastreaza si Matizul, pentru piese de schimb

... sa v-aud ... :-?

Obi_wan_Kenobi said:
nu stiu ce i-a facut cu degetu' la Matizac si hop! s-a facut erect cit Jeepu'

crezi ca daca folosesc doua degetzele, imi fac Papadia cat o cabina de tir din ala din fanteziile mele despre masina visata?!

@Flex:da Nfs s-a suparat si si-a cumparat HSF.Cu acte in regula,clima,alea,alea ca nu am reusit sa descalcesc toate botoanele de la bordul lui aseara.Matizul il tine sa care geanat cu scule pentru HSF =)) .A,era sa uit,e negru si nespalat :o

Sa-l calareasca sanatos!

Bravos, mai, la mai mare!

Iete ca nu facu valuri, a tacut chitic-chiticutza si iaca pozna!

PS: greu scoate omul o vorba normala de la voi :D :D :D

PPS: NFS, vrem poze si impresii de drum! :osanale:

FLEX said:
PPS: NFS, vrem poze si impresii de drum! :osanale:

intreaba-l de ce avea noroi pe incaltari!..ca doar nu i-or fi iesit deja picioarele prin podeaua negrei!

A fost super intalnirea din data de 30.06.2005 pacat ca s-a terminat repede din cauza ploii care ne-a cam imprastiat. Eu incepand cu data de 3.06.2005 sunt 2 luni la mare la Constanta sper sa ne dedem si pe akolo. Intrebare: DDe unde as putea descarca filmuletele pe care le-ati facut ?

Deci da, am fost si eu acolo cu bestia mea. Am admirat SantaFa-ul. Am admirat eshapamente cu steroizi. Am admirat lumini jucaushe. Am admirat televizoare LCD care nu se pupau cu camere video CCD. Am admirat Daewoo-uri de toate felurile asezonate cu un Seat Ibiza, Citroen, 2 Biciclete, un Golf1, un Renault Scenic si sus mentionatul SantaFa (cu plus de prospetime si protectie). Am admirat oameni deschishi la minte care pot coexista fara razboaie atunci cand au un "scop" comun. D-aia au fost toate razboaiele astea mondiale... nu aveau toti daewoo. O sa scriu la ONU sa faca o rezolutie sa-si cumpere toti daewoo.

De data asta nu am servit nici semintze si nici lichide racoritoare.

A fost bine, a fost mai bine decat la altele datorita prezentei mai numeroase, totusi nu a fost la fel de bine ca la Moeciu unde am avut si muzica, gratarei si timp din belsug departe de orice grija.

Va asteptam si data viitoare cu acelasi entuziasm si voie buna.

Eu trebuie sa remarc revenirea lui Mecmar printre noi. Il intelegem ca a fost ocupat cu site-ul sau (sperante.lx.ro) dar speram ca de acum incolo ne va onora mai des cu prezenta. :thumbl:

Altceva, numai de bine.

Shenk, vezi ca eu am lasat cutiutza aia cu tot cu pseudocarticica de la camera pe scaunul dreapta al Kalos-ului. Intreaba pe Satori daca a indentificat-o.

Eu trebuie sa remarc graba cu care am plecat (majoritatea cel putin) cand a inceput ploaia. Felul cum am fugit toti la masini mi-a adus aminte de filmele frantuzesti cu politisti care fug repede la masini cand se da alarma, si dau toti cu spatele de-o data inspre mijlocul parcarii! :dizzy: Pfiu... am avut noroc de data asta!

Asta pentru ca majoritatea eram cu masinile personale si noua ne pasa de el (unii chiar au pasiuni aparte pentru masinutele lor) deci suntem cu ochii in mai mult decat 4 cand le miscam.

Cel putin eu am fost foarte atent tocmai pentru a nu avea incidente de gen.

Intradevar a fost interesant chiar daca m-am invartit un pic pana sa gasesc locatia. E mult mai sigura treaba in parcarea de acolo pentru ca nu e trafic, sunt doar de-ai nostri ;)

E bine ca lumea ma confunda cu Zoosy si a zis ca el a venit cu Ibitza. Am scapat nu sunt tradator :banana: Zoosy e de vina! :banana: :tongue: Stati linistiti ca tot cu Tico vin dar am demontat ceva si nu a fost gata pana la intalnire!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...