Jump to content

Radio Standard Usa -> Europe

Recommended Posts

Leutzu, manuale pe unul din site-urile oficiale:

http://www.blaupunktusa.com/BlaupunktUSA/Support/Manuals.htm

dar din ce m-am uitat eu pe manualul modelului tau - din pacate n-am vazut switch de asa ceva, al tau se pare ca-i croit doar pe standard USA ...

Dinu

PS> daca te intereseaza Blaupunkt-ul meu da-mi PM

Edited by dinoc
  • 2 months later...

OK, iata ca revin dupa ceva vreme sa va zic ce s-a ales de radioul american.

Pana la urma am instalat pe Matizache un Pioneer 3700 facut pt SUA, cu 4 difuzoare tot Pioneer.

Se aude fff bine, sunt fff multumit. Cat priveste radioul, prinde bine orice post cu prima cifra zecimala a frecventei FM impara. Nu prinde radio Guerrila, care e 94.8 FM mi se pare. Cam asta e toata paguba.

ieu al un alpine mp3 si are in meniu o optiune daca sa caute pe standard usa sau eu. by default e pe usa.

asa ca, cautati in meniu, poate gasiti optiunea respectiva!

Unele firme (cum ar fi si Blaupunkt, mai nou doar) fac aparatele universale. Probabil Alpine procedeaza la fel.

Ei bine Pioneer este o exceptie - ei fac produse exclusiv pt piata americana care nu sunt compatibile (in totalitate) pe partea de tuner cu standardul European.

Eu nu pot intelege un lucru si nu vreau sa-mi sariti in cap pentru asta. De ce sa cumparati un head-unit de calitate pentru a asculta radio? Eu in masina de cand mi-am achizitionat asa ceva, am ascultat radio cred ca de doua ori. Si asta cand vroiam sa aflu vre-o stire... Stiri sunt pe toate posturile de radio... Calitatea semnalului de radio este de la slaba la "praf"...