Jump to content

Skoda Fabia Sedan Vs Dacia Logan

Cristy

Skoda Fabia Sedan vs Dacia Logan, privind doar design-ul  

79 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

:o fftopic: si no offense

de acord cu ce ai zis de amandoua masinile. adica sunt urate si punct.

dar loc mai nenatural pt un portbagaj decat la clio nu am vazut in viata mea!!!

dar loc mai nenatural pt un portbagaj decat la clio nu am vazut in viata mea!!!

Bai, acu o sa ziceti ca zic tampenii (ca utilizator de Symbol) da la masina mea mi se pare ca are totusi cel mai frumos fund dintre cele 3. Luneta e intr-adevar oribil profilata, se vede ca-i de la bicorp montata intr-o alta pozitie sau cum se termina pavilionul in dreptul pasagerilor din spate, oribil intr-adevar. Dar macar la Clio fundul e desenat acceptabil. Sunt suficiente masini la care fundul arata ca naiba dar nu-s facute pentru spatiu. Chevy Spark e un exemplu, e oribil in spate.

ai dreptate aici. bicorp arata foarte bine in spate. symbol...nu.

la fel si fabia. parca e o strategie ciudata.

dar la felul in care lipit portbagajul de spatele masinii, parca la dacia e desenat din start.

sunt multe masini in lume care hatch arata f bine, si berline...lasa mult de dorit

• 3 months later...

am fotat LOGAN. desi nu imi place...oricum e mai reusit ca design decat uratenia aia de fabia. are un borrd...uhh urat rau de tot. ca sa nu mai zic de grila din fata + faruri. spatele este de toata jena. mai frumos e loganu. aduce a HUMMER =))

Amandoua sunt urate cu spume, Logan si Fabia, dar am votat Fabia, si nu pt. ca dacia e dacie, si pentru ca Interiorul la Fabia e de 11 mii de ori mai frumos ca la Logan. Asta am vazut cu ochii mei, cand am urcat prima oara in uratenia aia cu spume am fost placut surprins de interior. La logan in schimb, auzisem ca e misto inauntru, si... nu a fost.