tolin Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Acum si tu, prea ii bagi in seama pe toti. Frige-o mai departe si lasa-i in durerea lor. Cand suntem la volan, prea putini din noi aveam doar problemele strazii in cap. Asta-i si cauza accidentelor in urban. Link to comment
Satori Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Satori> da, esti mai violent si n-ai maneră, monşer Daca pleci de la inceput cu ideea de violenţă... atunci de ce nu te dai jos din masina la semafor si-i dai un "puff" cu sprayul lu' ala din spate asa, preventiv? Pai nu plec deloc cu ideea de violenta, desi nu sunt un sofer calm. Si cu ce spary sa le dau? Cu deodorant? Link to comment
Gica Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 (edited) Pai tu tii deodorant in msina...? Spray degripant, cu d-ala puteam si eu sa dau ca mai tin cateodata la mine. Edited July 11, 2005 by Gica Link to comment
masterbobs Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Acum ... sunt momente in care si un claxon la semafor cred ca ar motiva cele aproape 105Kg ale mele cu prea multa adrenalina... Nu cred ca am ales momentul optim pentru a raspunde pe topicul asta... deh...ce sa fac ... am 8 zile de cand m-am lasa de fumat si e ingrozitor. De la doua pachete pe zi la zero e tare greu! Link to comment
Recommended Posts