ovidiuc Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Sa va vad:titlul spune totul,joi o noua intalnire. Steph sa nu uiti de facut cinste pt ziua ta si bac. Link to comment
Gica Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 (edited) In mod normal aveam treaba joia asta, dar daca steph insista atata sa faca cinste ma tem ca nu-l pot refuza... >- Edited July 4, 2005 by Gica Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 In mod normal aveam treaba joia asta, dar daca steph insista atata sa faca cinste ma tem ca nu-l pot refuza... >- <{POST_SNAPBACK}> Amin!!! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Eu sper sa nu mai bag confuzii, vezi Soran cu Zoosy, sa-l ia pe Zoosy neamurile la intrebari ca de unde-a avut lovele sa-si ia Seat! O sa vin cu aparatul foto si o sa-l folosesc la greu, sper! Link to comment
BogdanG Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Si eu o sa vin cu blitzul A era sa uit si cu ochelari de soare ...ca poate deschide Obi porbagajul Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Am si autocolant, na! Pe haion! Link to comment
Guest Mecmar Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Steph deschide o lista sa vezi cati invitati ai si sa sti la ce sa te astepti Link to comment
steph Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 pfaaaa ... tinand cont ca suntem toti soferi (norocu` meu) o sa ma prezint cu cateva sticle de cola si seminte ... da nu ma tineti mult ca vineri dim mai dau sis portu dar voi fi acolo Link to comment
VIPER Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Io teoretic sunt pieton, deci nu va sfiiti! Link to comment
BogdanG Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Eu vin cu un mare sac de gunoi si il pun la stergatorul spate al lui OBI Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Eu o sa vin cu Matizacul la 2 km de voi! Link to comment
Satori Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Io teoretic sunt pieton, deci nu va sfiiti! Facem drifturi in parcarea veche? Iau si aparatul sa imortalizam momentul? Link to comment
hitman Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Incerc sa nu mai vin cu bicicleta, ce-am patit data trecuta cu furtuna... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 (edited) Nenea Hitman, hai ca stai aproape de mine, vine eu sa te iau! Nota: Eu stau in centrul Galaxiei, Planeta Rahova! Edited July 4, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
steph Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 ileana> sunt bine venite niste paharele ca eu nu situ cate gasesc p`aici ramase de la petreceri. Link to comment
Maniaku Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Eu vin cu un mare sac de gunoi si il pun la stergatorul spate al lui OBI <{POST_SNAPBACK}> Care stergator????? Link to comment
VIPER Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Am fost rugati elegant de cei care ne-au facilitat accesul linistit in parcarea respectiva sa pastram si noi o atmosfera linistita. De aceea vom renunta la activitatile extrem de zgomotoase si vom ramane la muzica (dar nu urlatoare...), rasete si voie buna. Link to comment
Gica Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Si Citroenuri C3 daca se poate... sa se zgaiasca bajetii... Link to comment
BogdanG Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Poate saptamina asta nu o sa mai fie nici un C3 ,dar sigur se gasesc niste "iubareti" sa vina ) Link to comment
pesteimputit Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 (edited) cum a fost inchis topicul celalalt am o intrebare.. care e fontul oficial al daewooclub? Edited July 5, 2005 by pesteimputit Link to comment
Recommended Posts