Obi_wan_Kenobi Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Lasa-i ma, si-asa n-aveam loc la terasa, he-he! Link to comment
Mike1 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 De data aceasta cred ca voi veni "a la pied" ,deoarece eu stau langa parc si daca vin cu masina ca data trecuta mai mult ocolesc, iar pe jos ajung mai repede Oricum sper sa ne lase in pace ploaia Link to comment
Gica Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Se spune "a pied"... daca nu ma insel... Link to comment
Mike1 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Mai sa fie Si am vrut sa bag un later edit, dar nu eram sigur Las' ca vezi tu lectii de fraceza maine seara Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Las' ca vezi tu lectii de fraceza maine seara <{POST_SNAPBACK}> Se spune "lectii de CHEIE franceza"! Link to comment
Mike1 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 (edited) E, nici chiar asa Abia v-am cunoscut joia trecuta si deja sa-ncep cu elemente violente; stai sa mai treaca ceva intalniri sa prind si eu curaj PS sper sa nu se mai repete faza cu furtuno-ploaia de joia trecuta si sa fuga majoritatea membrilor care incotro(printre care ma numar si eu :"> ) Edited July 6, 2005 by Mike1 Link to comment
hades Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Sa va vad:titlul spune totul,joi o noua intalnire.Steph sa nu uiti de facut cinste pt ziua ta si bac. <{POST_SNAPBACK}> Salutare la toata lumea!! Avand in vedere faptul ca sunt nou aici, spuneti-mi si mie daca pot veni la intalniri si daca au loc in fiecare joi. In rest sa auzim numai de bine!!! PS Forumul este de nota 10. Link to comment
Rapiduletul Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Am sa apar si eu maine pe acolo ... Cumva este vorba despre parcarea aceea de lanaga Polivalenta, si se ajunge urcand panta dinspre vechiul loc de intalnire ? Daca tot vin, vrea cineva Sticky Pad-uri ? Link to comment
NFS Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Drumul ala te scoate in fata Salii Polivalente... tre sa faci cumva sa-i dai ocol si sa ajungi in spate! (vezi ca e un desen si o harta pe undeva). Vino cu niste paduri d-alea, vedem si noi ce si cum... Link to comment
VIPER Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 @hades: oricine e binevenit, e un open club Link to comment
hades Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Sa traiasca!!! Va anunt daca pot veni joia asta. Dar as vrea foarte tare sa ajung. Vreau sa vad si eu ce se intampla pe-acolo... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 PS Forumul este de nota 10. <{POST_SNAPBACK}> Sa vezi meseriasii!!!! Link to comment
Alezz Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Care ma oamenii aia speciali cu patratele sau fara pedale la masini ??? Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 (edited) Nuuuuuu! Aia de fac reclama la forum pe satelit! Edited July 6, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
hades Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Sa vezi meseriasii!!!! <{POST_SNAPBACK}> Abia astept sa vad meseriasii!!! Sa va vad... ca am aflat foarte multe lucruri utile de la meseriasi de cand urmaresc acest forum, recunosc. O bere pentru asta!! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Bere nu, seminte da! Cu sacul aferent pentru coji! Link to comment
hades Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Bere nu, seminte da! Cu sacul aferent pentru coji! <{POST_SNAPBACK}> Seminte, sacul aferent si Cola! Ca tot zicea cineva mai devreme ca e norocos...doar toata lumea conduce. Sau nu... Link to comment
CT_ZDB Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Oameni buni.. nu o sa ne mai ajunga parcarea in curand... Da nu-i nimic, mai sunt parcari pe langa polivalenta De ajuns in parcare e super simplu.. Dupa ce se urca, pe PRIMA alee dreapta... pe langa Polivalenta, si apoi se coboara in parcarea cu pricina! P.s. Seminte o sa ajungem sa luam EN-GROS... PPS. Eu as prefera fara coaja si nici nu mai facem mizerie Link to comment
VIPER Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Aaaa, si io pap din alea! Am gasit unele unguresti, pe la 6000 punga, de floarea soarelui, bestiale!!! "> Link to comment
Alezz Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 (edited) Lasa ma ca parcam pe 3 randuri aia mici pe stanga iar aia mari pe dreapta Edited July 6, 2005 by Alezz Link to comment
hades Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Oameni buni.. nu o sa ne mai ajunga parcarea in curand... Da nu-i nimic, mai sunt parcari pe langa polivalenta De ajuns in parcare e super simplu.. Dupa ce se urca, pe PRIMA alee dreapta... pe langa Polivalenta, si apoi se coboara in parcarea cu pricina! P.s. Seminte o sa ajungem sa luam EN-GROS... PPS. Eu as prefera fara coaja si nici nu mai facem mizerie <{POST_SNAPBACK}> Daca zici ca nu mai ajunge paracarea, te intreb: cam cati "meseriasi" ajung la intalnirile astea? Mor de curiozitate. Oricum, randurile se vor ingrosa cu inca un "meserias": SUBSEMNATUL!!! Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Hai ca eliberez eu un loc... (de fapt doua daca e vorba de tici si matiji). Joia asta voi fi la Tirnaveni. Sa nu va distrati fara mine! Link to comment
hades Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Sa traiasca boieru'! Poate ajung eu sa profit de locul liber! Link to comment
CT_ZDB Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Daca zici ca nu mai ajunge paracarea, te intreb: cam cati "meseriasi" ajung la intalnirile astea? Mor de curiozitate. Oricum, randurile se vor ingrosa cu inca un "meserias": SUBSEMNATUL!!! <{POST_SNAPBACK}> Cred ca saptamana trecuta am fost vreo 30 de masini....(nu toti in acelasi timp.. dar oricum, pe acolo) Ca persoane, in jur de 40. Se facusera "bisericute" in functie de subiectul discutat )"> Link to comment
Recommended Posts