remix Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 bah da ce de bagaje faci tu de iti ia toata seara sa le aranjezi. acum, daca omu nu vrea, nici noi nu putem sa-l obligam. distractie placuta la mare ! sper sa ajung si eu p-acolo weekendul asta Link to comment
hades Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 (edited) V-am zis doar ca vreau sa vin si o sa vin joia viitoare. Acum am bagaje de facut, foarte multe(in Matiz stiti ca intra foarte multe). Joia viitoare I'LL BE THERE, BABE!!!! Si multumesc!!! VIPER: te rog nu mai cita mesajul anterior... Edited July 7, 2005 by VIPER Link to comment
Rapiduletul Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Am ajuns pe la 20:30 si am dat la ture de Polivalentaaa... dar nu am vazut pe nimeni cunoscut.Dragilor si minunatilor, pe unde a fost intalnirea ? Pana la 20:45 am tot dat ture, am fost si la vechiul loc, si nimic.Sunt trist ("> ("> ("> Link to comment
Rapiduletul Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Mare ghinionist sunt ("> ("> ("> , am ajuns oarecum aproape de locul cu pricina (am vazut si eu acum harta), dar nu credeam ca tocmai in spate o sa fie.Am ocolit sala prin stanga, am coborat o panta si parea a fi o fundatura, oricum nu am vazut nici o masina pe acolo, maaaareeee tzeapa mi-am luat S"> .Data viitoare vin mai devreme cu o jumatate de ora, poate nimeresc pana la ora stabilita. Link to comment
Shenck Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Tot spectacolul gratuit oferit de minunatii nostrii useri ma dedermina sa nu mai ajung la aceste intilniri. E treaba voastra cum va dati in sepctacol. V-am demonstrat cum a ars 1/2 de tigarea instant, debeba... Spectacolul era prea mare. Link to comment
SORAN Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 A cam degenerat treaba...erau si multi gura casca copii...ar fi pacat sa se intample ceva si sa terminam cu aceste intalniri care si asa erau sa nu mai fie. E periculos totusi eu simteam caldura de la flacarile alea la 4 metri in spatele masinii. Link to comment
lauriciu Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Intrebare: CE s-a intamplat??Ca sunt curios?? Link to comment
claz Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Nimic deosebit... se face lista banarilor. Asta e topicul cel mai potrivit pentru "promovare" Link to comment
steph Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 eu am fost cuminte cred ca nici seminte nu am aruncat pe jos Link to comment
Ndi Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Mda, am fost capul rautatilor. * In primul rand, imi pare rau ca v-am stricat distractia, stiu ca asa se intampla cand se intampla ceva. * In al doilea rand, daca mai incalzeste pe cineva, a fost vorba de o neintelegere, nu de o exagerare. Desi, sincer, e putin important acum. * In al treilea rand, discutia cu satori a fost foarte interesanta. Totusi, lucrurile ar fi stat altfel daca am fi avut discutia asta inainte. I fine, din nou, imi pare sincer rau, n-am avut idee ca voi creea cuiva probleme. N-o sa se mai intample. Link to comment
Alezz Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 (edited) A fost super,dar ca de obicei dupa ora 22:00 >- Edited July 7, 2005 by Alezz Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Usor, aproape nebagate in seama, secundele, orele, zilele au trecut si iata-ne in EPISODUL II BOALA FLACARELILOR. Legenda: a flacari - a incerca cu tot dinadinsul sa faci din k...t, bici! De la inceput, precizez ca orice asemanare cu realitatea este pur intimplatoare si, important, cei ce au fost martori, pliiiiz, nu incercati asa ceva acasa! Ceasurile stateau sa arate orele 20:45 si chiar asa era! Urc dealu’ la Polivalenta, gata-gata sa trec peste un Cielo care nu consuma mai mult de 4-4 si ceva la suta (de kile, evident!), dar m-am razgindit in ultimul moment, in el aflindu-se doua fete (total doua sute si ceva de kile, de unde si consumul!) familiare mie, Alezz si Maniaku! Scuip in sin, plec mai departe cu ochii lacrimind si ajung la Intilnirea de gradul III! Acolo, minunatii de masinete, care mai de care cu fustele metalice de la motor ridicate, lume ce parea preocupata etc. Minune! Una dintre masini mi se parea tare cunoscuta, mai ales ca fusese luata in urma vinzarii unei superbe limuzine de culoarea lamaii, marca Matiz. Lamaia, nu masina, he-he! Deci, zvonurile erau adevarate, zic in gindul meu, parcind elegant linga un Kalos cu culoare de Logan cu remorca (sau rulota, nu mai tin bine minte). Dau binete la lume, ehei, lume-lume nu alta, pe multi, sa ma ierte, iar i-am uitat insa in citiva ani, sigur o sa-i invat. L-am atins pe nenea Lucman, tatutu tatutilor si deja simteam cum ma furnica, ce aparat foto ai, pupa-i-as blitzu lui! Spre dezamagirea mea, si trebuie sa recunosc ca nu voi mai proceda asa never-ever, fugea lumea de poze ca dracu’ de tamaie, baieti, baieti scuze, nu era nici o chetie cu drepturi de autor sau mai stiu eu ce, noroc ca a facut nenea Lucman si, probabil, in bunatatea lui nemarginita, va afisa undeva, cindva, ceva! Sa revin! Ma indrept catre chioscul ambulant, incropit intr-unul din multiplele gipane din parcare! Da, era NFS frate (zvonurile s-au adeverit), vindea seminte si Cola! Prin urmare, Tanti Gia, sa stiti ca sint adevarate zvonurile, si NFS, ca si noi, toti ceilalti, are salariul mai mic decit al Dvs., motiv pentru care acum s-a privatizat sa-si plateasca Santa Fe-ul si, daca-i ramin bani sa-si ia si STOPURI de ceata, nu FARURI de ceata, da? Sint doua notiuni distincte! Prietenii stiu de ce! Concluzia aruncata la incurajare de unii e ca, masineta e atit de desteapta, incit are detector de ceata si prin urmare STOPURILE de ceata nu se aprind asa, la misto, cind vrea orice forumist! Aia e masina, ba! A dat un Matiz ca sa si-o ia! Pentru cei care au deschis radiourile mai tirziu, nen’tu Steph, a dat de baut (s-o crezi tu ba!) seminte si Cola ca, na! vezi Doamne e baiat destept si e in pericol sa ia Bac-ul cu 10! Pai nenea, daca e pe reale, de ce nu-ti dau ai tai plinuri de benzen, ha? Ce ti-e si cu copiii de bani gata, dom’le, noi, astilalti, cind aveam anii lor, ne uitam ce-i ala compostor de bilete si astia deja au Matiz ultimul racnet, Cielo economic, combine, tarlale etc. Boooon! La un moment dat, discutind noi chestii academice, sintem tulburati la ciocanel si scarita (care se afla, da, ati ghicit, in ureche, mai ales ciocanelul!!) de niste mici fart-uri (vezi engleza!) pac-pac-pic-pic-poc! urmate de vreo doua limbi de flacari si de un imbietor miros de benzina! Ba, zic, adulmecind aerul, astea-s fart-uri de Tico si am avut dreptate! Pestisorul Neutronic dadea cu pedala in Tico sa scoata fotoni pe teava! Zic, d-aia n-au mai avut loc astia sa puna bricheta pe Tico, daca-i pui flacari pe teava, hopa! iti aprizi tigara din scara blocului! Asa s-a lasat amagit si veteranul Shenck, care-si uitase chibritele acasa, zice, hai sa mai bag o tigara, n-ai o bricheta, aaaa, uite-l pe Neutrino cu a lui! Pac! se apleaca sa ia un foc si cit ai zice peste! i s-a luminat fata de la o concentrare posterioara a Ticolinului satul de atita chin! Noroc ca nu a batut vintul sa-si traga o coafura cu foc, dar noi, ca niste buni forumisti aveam toti care un extinctor, care o gura cu apa, care un manunchi de frunze, care un pahar cu benzina (ca sa nu se chinuie prea mult, he-he)! La un alt moment al naratiunii de fata, adica acesta, o puzderie de copilasi pe biciclete, de am crezut ca ne-am infratit si cu Clubul Tohan (tatutii stiu de minunata marca de biciclete facuta pe mealgurile Clazului si Tolinului) tzin sa fie, tzin sa fie, NDI cu flacarie! Minunat spectacol de flacari, decibeli si lumina, prelungit pina la exasperarea noastra, dar facind deliciul pustanilor (keep rockin’ man!) intr-un tirziu, legile fizicii si Dumnezeu, intervenind in esapamentele lui NDI si demostrind totusi ca si inoxul arde, cel putin ceva conlocuitor cu el! Fum, flacarele jucause pe sub spoiler, m-am prins ce-s alea cerculete (ca sa-si stinga focul, a alergat ceva in jurul esapamentului, he-he, credeam ca in rotocoalele-alea vrea sa-si vada si el flacarile din spate, el stind la volan), copiii au plecat dezamagiti si nici unul n-a fost ranit s.a.m.d. A avut si o parte buna treaba asta, in urma fumului de nu-stiu-ce material de pe sub spoiler, tintarii au plecat in vacanta aseara! Boooon! Si cum rasuflam asa, usurati, pam-pa-raaaaa, apare mai versatul nostru coleg de flotila spatiala, nenea Flex, cu al sau Enterprise de Matiji, minunata forma, n-am ce zice si cred ca nici nu i-a crescut consumul ca la Alezz! Acum, ce era sus, pe masineta, parea a fi portbagaj, dar cred ca, era rezervor suplimentar, ca doar nu e Cielo sa mergi cu un rezervor toata galaxia! Si ca tot veni vorba, tot stind noi asa si discutind chestii tehnice, evident, v-ati imaginat, Ovidiu, Maharul, urmariti indeaproape de nenea Sprite si tanti Ileana (spre nefericirea ei, n-a gasit la nimeni o ata pe care s-o rupa, hai ba, bagati operatii estetice ca raminem si fara membra asta, in puii mei!) am ajuns la concluzia ca, da frate, se poate sa consume Cielo ati de putin, adica nimic, daca mergi cu spatele! Uaaaaa, sigur, ba, mergi cu spatele, cum facea Superman ala, se dadea inapoi in jurul Planetei si hop! se retrageau apele, se duce in puiii mei denominarea, iti crestea barba la loc, ti se umplea vezica cind te uitai la gard etc. Aici cum e, la masini, dai inapoi cu o viteza Ve Zero, bang! pistoanele merg de jos in sus, nu invers, fumu’ (flacarile) intra sub forma de benzina in motor, benzina intra in rezervor, apare tzipla pe scaune si daca nu te opresti la timp, te trezesti la Craiova pe linia de montaj, intr-un sasiu! Prin urmare, cel putin eu, care am investit in masineta, nu voi da cu spatele pentru ca o sa ramin fara deschidere in protbagaj, temprorizare etc. dar, daca stau bine sa ma gindesc, ar fi bine, ca si-asa n-am bani sa merg la mare, poate-mi intra in buzunar si cele 3 milioane (including spaga, ca nu stiu sa negociez, na!) date pe aceste facilitati! Sau era vorba numai de benzina, nu mai tin bine minte! A fost frumos, vreo doua bancuri misto, jocuri de societate (ascunde salamul, da’ din lipsa de ascunzisuri sau, ma rog, indisponibilitati de moment, am renuntat si noi, tot pe moment). In tot acest timp, Leutzu, a facut o descoperire epocala, asculta motorul cu un bat! Ha? Stiam ca cu ala cauti apa, nicidecum sa asculti cum bate nu-stiu-ce supapa p-acolo! Asta numai ciocanele si trompe de Eustache antrenate le simt, nu unu’ ca moa, cu masina noua, he-he! Evident, omu’ era atit de fericit, incit i-am dat satisfactie, maaaamaaaa, ce misto s-aude, da’ am auzit pe dracu’ ghem! Stai sa vezi, daca pui in alta parte, se aude altfel! Baaaa, voi n-ati facut ba fizica prin scoli? Ce dracu’, numa’ sex, drog & rock ’n’ roll? Ne-am belit la palarie cu noua generatie, va zic, au bani, masini la care noi, titanii, nici nu visam si nici nu stiu fizica! I-am constat lipsa cu ddesavirsire a lui nenea Hitman, mai stiti, nenea blajin care m-a impresionat cu bicicleta lui! Am senzatia ca ori s-a resimtit muscular, ori bicicleta a cedat nervos, ori, Doamne-fereste, s-a descarcat de volti cind a pus piciorul in lift! Nene, mai vino, ca ai transport asigurat! Nenea Viper, a aparut cu o super-masineta, ceva mai mica decit Tico, dar mai valoroasa ca un Logan (repet, nu sunt anti-Logan!) si care, spre oftica lu’ Cielo, nu cosuma frate benzen! Numa’ nenea Viper poa’ sa-si pogoare lumina peste cei ce vor sa afle! Nu prea m-am prins, nici eu, nici ceilalti, ce cauta un nene cu un Matiz alb, pe deasupra noastra, pe pasarela de la Polivalenta, cred ca i se zicea Timidu’, sau o fi fost vreunul de la Fan Club Logan, deghizat in Matiz, nu ne-am lamurit! Dar daca mai vine, il voi interpela, pentru cine lucrezi tu, mai, musiu, ha? Usor-usor, lumea s-a carat: nen’tu Zalmoxis, Napoleon, Soran cel cu Seatu’, dar a plecat cu Tico, SSorin (la cravata, n-a vrut seminte!), ZDB de Bucuresti sau Constanta, nu stiu care din ei a fost (he-he!), ne-a amenintat ca ne asteapta la mare cu o suita de membre (de pui, ce va gindeati?), Peste a fost chemat de urgenta acasa, probabil bagase flacari si pe dieselul mamei sale si a uitat sa le stinga, am mai punctat pe ici pe colo, poate o punem de-un Ploiesti, ca baietii de-acolo nu prea stiu cum e cu distractia adevarata, de-un Brasov (Clazule, vedea-te-as impaiat, din cauza ta am cazut in abatere, da’ te-mbat sa dea boala, si te las in lift la zece, sa te sperii!), ma rog, chestii importante cu care n-are rost sa va plictisesc! Ulterior, nemaifiind Cetreiuri si alte Pejouri, am stat la taclale pe bancutele de beton special amenajate in acest scop! Leutzu a demonstrat foarte simplu si eficient ca nu are frina de mina, in minunata lui prietena chiar intrase frigul, uitat de careva pe o dala de beton, dar Alezz, singurul gentleman dintre noi (he-he!), i-a oferit singura pereche de izmene rosii pe care-o avea in masina (cred ca era tricou, da’ pareau izmene!). Pe urma, hopa si Remixu’ sa-si dea geaca proaspat scoasa din uitare de prin Tico, lui Ileana, care, barbata cum o stim, a refuzat politicos (du-te baaaa!). Discutia dintre NFS, BogdanG, Maniaku si Satori, ne-a facut pe noi sa tragem concluzia ca Loganul e masina mult mai buna decit Arcticul, pentru ca are roti si nu consuma curent, iar daca vrei, poti sa-i pui si oglinzi de tractor (de la Alezz, he-he) si o rulota, pentru lenjerie si, cam atit zic eu! A-ha! Satori, lua-ti-ai Logan, ma! Sic! Salutam aparitia decanului de virsta de la Intilnirile noastre, speram sa-i fi placut cite ceva. In afara de ploaie, am avut de toate, chiar si o membra! Spre disperarea mea, n-a venit nici ieri nenea Abramburel, meseriasu’ de Tic-Taci! Berea inca te asteapta, tatutule, ("> ! Auziti, da’ pina la urma a venit tanti Gia, ca parca asa zicea? Sau a ajuns la concluzia ca e porci toti-toti si misogini pe deasupra? Treaba ei, ea pierde, nu? Imi cer scuze, sper cei care au venit si nu i-am mentionat sa nu sa supere prea tare, nu va stiu pe toti, dar aveti avantajul ca scapati de mistourile de rigoare! Tot la fel sper ca si acum si pe viitor, atit cit voi face chestia asta, cei vizati sa nu-mi poarte pica (sa sughit zile in sir!!!), eu ii consider la fel de inteligenti ca mine! De-aici din teren, va multumesc pentru atentie, va doresc o minunata zi si weekend, atit voua cit si celorlalti! Andreea... "> Link to comment
Mircea Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Azi am dus masina pentru executarea urmatoarelor operatiuni:lumina plafon sa se stinga incetisor(highlight de mare efect ) Vreau si eu! Te rog detalii!!! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 (edited) @Satori & Maniaku: M-am convins, Rexton e de la Ssang Yong! >- Nu-i asa ca NU din asta are NFS, nu? Edited July 8, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
laurentziu83 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Daca n-ai dat si tu un telefon... Eu am gresit locatia cu vreo 2 strazi dar baietii m-au gasit si m-au recuperat. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Beeeeeiiii, care stiti ma, mai traieste Brusli? ("> Link to comment
Mike1 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Nenea Obi, frumos review Oricum imi pare rau ca n-am putut sa ajung aseara, cu toate ca stau langa parc :"> pentru ca se pare ca am pierdut un show adevarat. Noi sa fim sanatosi si la vara cald... Link to comment
Gica Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Cine ? Obi wa®n Kenobi ? Prietenii stiu de ce... se apleaca sa ia un foc si cit ai zice peste! i s-a luminat fata Vrei sa spui "cat ai zice pesteimputit" ? ) Link to comment
Satori Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 @Satori & Maniaku: M-am convins, Rexton e de la Ssang Yong! >- Nu-i asa ca NU din asta are NFS, nu? http://irishcar.com/daerextonfvbb.htm (o mica dovada) VIPER, faciliteaza-i astuia cumpararea celor trei R/C 1/10: me, maniaku si NFS. Link to comment
Recommended Posts