Jump to content

Ce ulei de motor aveti acum?

Ulei motor  

592 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pennzoil 10w-40 Ultra turbo...sunt super multumit de el, ultima oara am schimbat la 13000 km (am zis sa schimb la 100000k) si mecanicul a zis ca "mai mergea" si cand i-am spus cat are s-a uitat la mine cu niste ochi de nu ii venea sa creada...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Tocmai mi-am luat OMV 5w40 sa vedem ce e de capul lui. Pana acum am avut texaco 5w30.

@ovi_jer parca ziceai pe undeva ca ai in teste omv. Cum este pana acum? Mai are altcineva?

@Alinutz > bine ca ne-ai spus, ne-ai luat o piatra de pe inima. Oricum, in perioada de garantie suntem siguri ca iti vor baga doar uleiul impus de producator (GM 5w30).

• 2 weeks later...

Fac si eu in curand 50.000 km cu Cielo din 2004.

Ma gandesc sa-i pun un ulei mai destept decat Daewoo si un aditiv de firma.

Masina merge foarte bine deocamdata dar preventiv vreau sa trec la uleiuri mai rafinate.

Ideea este ca o alerg mai tare asa, o duc in limitari..., prostii din astea si prietenii imi spun (cei care au incercat deja) sa cumpar

ulei: ARAL si aditiv METABOND ca cica Dura Lube te nenoroceste.

Voi ce parere aveti?

A incercat cineva Metabond-ul pana acum?

Ce sa fac?

Fac si eu in curand 50.000 km cu Cielo din 2004.

Ma gandesc sa-i pun un ulei mai destept decat Daewoo si un aditiv de firma.

Masina merge foarte bine deocamdata dar preventiv vreau sa trec la uleiuri mai rafinate.

Ideea este ca o alerg mai tare asa, o duc in limitari..., prostii din astea si prietenii imi spun (cei care au incercat deja) sa cumpar

ulei: ARAL si aditiv METABOND ca cica Dura Lube te nenoroceste.

Voi ce parere aveti?

A incercat cineva Metabond-ul pana acum?

Ce sa fac?

Un ulei mai .. "racing" poti sa-i pui daca schimbi la limitare :P

Dar nu umbla cu aditivi la 50k.. Uleiurile synth si full synt chiar au tot ce le trebe..

La prima revizie de 6 luni mi-au pus GM (fostul DAEWOO OIL) 5 W 30 care e recomandat de producător.

Uleiul GM, nu este fostul Daewoo ! Acela era produs de TOTAL FRANCE, iar pe bidonul cu ulei GM, scrie 'made in Germany"

La Tico am un ulei nemtesc 5w40,dar trec pe Valcoline Max Life.

La Polo bag Castrol TXT 5w40 505.01 ,dar la fel am sa trec pe Valvoline 505.01 (DuraBlend,parca se num)..

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Pus OMV 5W40 syncom cu un motor flush de la 2 + 2 in prealabil. Diferenta de zgomot foarte mare - adica mult mai silentios dupa schimb. Diferenta de comportament nu stiu pentru ca, tot atunci, am schimbat si bujiile cu NGK-uri. Nu stiu daca faptul ca am simtit ca fuge mai tare se datora uleiului sau bujiilor. Probabil amandorura.

• 1 month later...