Jump to content

Ce ulei de motor aveti acum?

Ulei motor  

592 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eu nu stiu ce sa votez aici, pentru ca atunci cand am schimbat uleiul, la prima revizie de 1000 km, pe factura a aparut 3L OMV 5W40, dar bidoanele erau de Mobil1... Nu m-am dus sa intreb, ca poate-mi cereau diferenta de bani. Si aproape as baga mana in foc ca erau sigilate.

Este vorba despre GrandGarage din Buc.

Hahaha! astia de la GGA nu inceteaza sa ma mai minuneze ... eu am bagat de la ei tot OMV 5w40, PENTRU CA AM VRUT EU! alternativa era Aral 5w30, ca cica ei numai cu astea lucreaza si nu aveau momentan Aral 5w40... cei de la Autocenter mi-au bagat Mobil1 5w30, ca ei numai cu asta lucreaza, evident; ei bine, diferenta de pret dintre Mobil1-5w30 si OMV-5w40 e de vreo 250.000ROL la 3litri; adica e foarte posibil ca sa te fi tepuit baietii la modul ordinar, pe fata ...

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Am citit in topicul "MOTOR BLOCAT, engine is DEAD" , din "Probleme tehnice Tico-Matiz" , cum ca ARAL ar face probleme ( parca NFS a scris ) ... asta ma mira , caci Esperache-ul pe care tocmai mi l-am luat :-D numa' ARAL 10W40 a vazut si motorul este mai mult decat in perfercta stare ( compresie 10 in conditiile in care "viatza" uleiului din ea este pe sfarsite - vineri merg sa-l schimb ... , nu pierde picatura de ulei , merge rotund etc ) . Mai mult , din rezultatul chestionarului reiese ca cei mai multi folosesc ARAL ... Deci , stie cineva ceva ? Ar trebui sa-l schimb si sa merg pe altceva ? Caci , eu personal , daca masina s-a simtit atat de bine cu uleiul asta , nu prea as vrea sa-l schimb ... :-D

Asa este , din pacate ; da' totusi , luat de la un magazin auto ( ex-proprietarul a luat numai de la Paneuro ) , banuiesc ca sansele de fals se diminueaza ... deci eu merg tot pe ARAL , caci daca este sa merg pe ideea cu falsul , pot lua tzeapa cu orice alt ulei laudat de nu stiu cine ... nu ?!

• 2 weeks later...