Jump to content

Oferta CORA

NFS

Recommended Posts

Sunt negru de suparare!

Ieri ma duc si cumpar un Matiz, cica sa beneficiez de reducere!

4390Euroi, bashka 2 mil. inchiderea, 550.000 numerele provizorii, 1.100.000 RCA pina la sf. anului. Fara cass, boxe, antene, nu i-am pus! Io bucuros, am facut afacere!

Vin la munca, in mijlocul zilei si dau de un coleg care ce-mi spune primul lucru (fara sa stie de noua mea achizitie...) "Ai vazut oferta de la CORA?" Ma uit... MI-A PICAT FATZA!

Uitati-o si voi aici, ca eu nu functionez pe principiul sa moara si capra vecinului! 'Tu-i mama ei de viatza!

http://www.cora.ro/cora/detalii?id=5636

La ce (biiiiip) e bun topicul de stiri?!

Hai sa mai pun sare:pe unde ai bantuit tu duminica dimineata intre 9 si 10?Ia gandestete.La ce te-ai uitat tu?Ce masini erau la vanzare in Cora?Hai ca sa o indulcim:iti dadea ulei Esso=pierdere garantie,casetofon+boxe poate nu-ti placeau si nu pomeneau nimic de antena si montaj,Rca 1 luna=economie 100.000 lei,suport numar=135.000 lei.Singurul lucru e ca era cu 100 euroi mai ieftin.Sa fii tu sanatos ca ii faci tu.

Nu se pune... n-am stiut si nu mi-a dat prin cap (daca-ti amintesti, m-am uitat numai de la distantza)... intrebarea e: din citi bintuie pe forum-ul asta, n-avea nimeni o oferta de la CORA, sa bage un post aici? D-aia sunt ofticat!

...Singurul lucru e ca era cu 100 euroi mai ieftin.Sa fii tu sanatos ca ii faci tu.

Ma mai consolez cu ideea ca eu am negociat cu alarma (mi-au dat-o discount - si aia bate spre 100). A trebuit sa platesc doar inchiderea 14 euroi pt fiecare usa. (14x4=56)

Da' tot sunt de parere ca asemenea stire trebuia sa apara aici! Pt. asta existam, printre altele (noi, ca forum).

Sa-mi fie rusine, dar eu oferta de la Cora in special o arunc instantaneu!!! Nu mai calc pe acolo nici daca imi dau aia bani sa cumpar de la ei!!! Si, in general la un hypermarket pentru end-user, orice oferta "exceptionala" ascunde, clar, niste beneficii pentru ei si cheltuieli in plus pentru noi! Ca altfel ar fi muritori de foame!

Exemplu (din domeniul meu): superoferte de calculatoare in Cora cu 9 milioane, sau 8, fara monitor... Mama ce si-au mai luat prietenii mei, ca eu le ofeream (la pret de reseller superbun!!!) pe la 14-15 si nu le-a placut... Dupa au vazut ca au placi de baza cu procesoare onboard (Duroane amarate, lipite pe placa), cu totul onboard de fapt, cu niste rapciugi de harduri, etc, etc... Adica asa le-au luat, asa mor cu ele...

NFS, tu te superi pentru 100E? hai sa fim seriosi! nu zic ca cresc in fata blocului, dar nu merita sa faci piatra la bila pentru ei ... gindeste-te ca Cora nu are service, deci o doare in basca de garantia ta, practic reducerea suplimentara de 100E se traduce pentru ei intr-un cistig net de cel putin 400E (redeventa de garantie); si sa ajungi ca mine, sa te duci cu miloaga pe la diverse service-uri care te trateaza cu kukuruzul fiindca nu ai luat masina de la ei, zau ca nu se merita!

100E economisiti acum se traduceau in ~300E mai tirziu! asculta-ma, ca stiu ce zic!

Cadouri: hahahaha! toate jafurile alea nu fac cit un buton de la player-ul tau! eu m-am uitat mai cu atentie la ele si de astfel de chilipiruri sa te feresti!

Stai linistit, ca e bine cum ati facut!

PS: Auzi, bei, in loc sa te bucuri pentru cocoana lu' matale, ca are masina noua, tu te dai in stamba! S-O STAPINEASCA SANATOASA!

Acum, in semn de parere de rau, baga rapid un topic despre ce si cum ati cumparat! Si sper ca vedem si noi noutatea diseara!

Flexule, sa-ti dea Dzeu sanatate, ca m-ai facut sa zimbesc!

Asa o fi cu garantia, cum zici tu... acu m-am linistit, oricum.

Ma rog, ideea e ca eu ma ofticasem cind am vazut oferta... adica si cu cass si cu 100 de para mai putin!

Da' tu de unde stii ce cass era? Ca zici ca te-ai "uitat mai cu atentie"...

Ai dreptate, se poate sa fi fost vreun jaf.

Nenea, si eu stiu tot asa: vreau masina, cumpar de la dealer/reprezentanta auto. Vreau calculator, iau de la firma de calculatoare. Vreau scule audio-video, direct la reprezentanta! Etc, etc... Din hyper/super-marketuri ma aprovizionez DOAR cu consumabile (mancare, bautura, pampersi, etc), nimic altceva ce ar implica un certificat de garantie...

Parerea mea...

Pai m-am uitat cu prilejul altei vizite ... alarma este un no name, cass-ul e un fel de Rodstar (nu Roadstar!), este oribil si dupa cum arata probabil ca asa si cinta, iar boxele sint cele mai bazice cu putinta, cred ca ale lui ovidiuc sint profesionale pe linga alea! zau, te-ai infuriat degeaba ... si se prea poate ca hypermarket-ul sa aiba contract cu vreun service, in conditiile stabilite de el; iti garantez ca acel service va face tot ce depinde de el ca sa cistige cit mai mult din treaba asta (revizii expediate, etc.).

Lasa-i draq sa-si cumpere cine-o vrea masina de la SMK! un experiment asemanator de vinzare la SMK a fost pentru A-classe sau Smart, in sensul ca pe un touch-screen iti alegeai culorile, echiparea, optionalele, dadeai cu cardul pe fanta si intr-o saptamina aveai masina acasa! dar totul se desfasura sub sigla Daimler-Benz! ori eu aici sa dea toti dracii daca am vazut sigla Daewoo altundeva decit pe masina!

Hai noi sa fim sanatosi, ca belelele curg!

subscriu la ce a scris flex despre cass shi boxe; cass'ul este un jaf ordinar cu autostop (nu reverse, stop... in 2004...) iar boxele...

shi...NFS...sa'tzi zic shi unde e clinciul?? TOATE matizurile care se vand la cora sunt roshii!!!

sa fiu un pic mai carcotash? oare cele 12 matizuri (roshii evident - sper ca nu ai luat roshie, ca imi strici argumentatzia.. :D ) pe care le dadeau in primele saptamani de la deschidere anul trecut au fost date toate la clienti?? s'a auzit ceva prin presa de "cashtigatorii celor 12 mtz de la cora"??

NFS, stai linishtit, ai facut o alegere buna! Doamna ta sa o conduca cu placere shi in sigurantza!

:lavolan:

...roshii evident - sper ca nu ai luat roshie, ca imi strici argumentatzia.. :D )

Eu as fi vrut rosie, ca se pupa mai bine cu galbenul meu... dar ea a vrut verde broscoi, ca cica e la moda anu asta! La anu cica sa-i iau alta... :twisted:

Ai avut dreptate... :osanale: Marite FLEX.

Saru'mina pt incurajari si sustinere... :leghump: (hmm... cam paroasa mina asta, alta n-ai?)

Acu' tre sa-i trimit linku' asta si lu' ala care mi-a bagat mortu-n casa! :twisted:

Auzi... da' nu-i scriem lu' Viorel2 ala... sa-l aducem aici la noi pe forum? Ca poate asa n-o sa-i mai zica "caricatura" :X

Mai ramane sa le vanda in buticul de la coltul strazii.E clar masini se vor achizitiona doar de la dealer si nu de la cora flora metro billa.Acum eu intreb oare cei de la Daewoo stiu de faza cu Cora sau e doar aranjamentul unui dealer paduchios?

Probabil ca stiu... n-ai cum sa faci pe shestake o treaba d-asta... cind expui ditamai masina in mijlocu coshmeliei si mai bagi si reclama la greu!

Probabil ca in cunoscutul spirit rromanesc nu prea ii intereseaza parerea clientilor cat timp au cea mai buna oferta la masini clasa mica...mai mult ii intereseaza sa vinda si sa o scoata la capat cu GM...

• 4 weeks later...

Subscriu si eu cu luatul bunurilor de folosinta indelungata de unde se ia parizer ! Asa am luat tzaca cu un comp luat din Metro, de fapt l-am luat ca nu aveam alta alternativa. Era la 9,5 mil(tva incl) si mi-au zis ai mei acu 2 ani cand l-am luat: ori asta ori impartim K6-le vechi.ma rog monitor nu am nici acu,am imprumutat. hdd-ul era un maxtor rapanos (cine nu ma crede sa intrebe pe price.ro) caruia i-a crapat mbr-ul de 3 ori in 6 luni, bineinteles, DUPA GARANTIE. placa de baza are numai 2 sloturi pci si, nu stiu da am dat un search tot pe price si..., nu aveam ochelarii la mine... eram beat...? am vazut o parere cum ca ar fi cea mai proasta placa posibila. Am cautat placa de baza pe net dupa serie, nu am gasit-o, o fi fost facuta pe un vas de pirati :) . Mai am si niste incompatibilitati la ea in sensul ca nu merg impreuna cd-romul si hdd-ul nou luat, eii, chestii marunte. Am uitat sa zic ca mi-au dat o tastatura la care s-a crapat o tasta (tst slim), cam scartaie si mouse-ul la fel. Asa m-am invatat minte sa nu accept ce mi se impune (la fel alarma de la masina, cass-ul ambele montate aiurea) pentru ca eu stiu cel mai bine ce mi se potriveste. In concluzie fratilor, cand va doriti ceva sa cumparati, NU CUMPARATI LA OFERTA ci strangeti din *** pentru o suma mai mare si luati-va ceva superior la calitate. MERITA.

• 6 months later...