SorinG Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Salut! Ma poate ajuta cineva cu un program de server e-mail free sub windows? Am testat cateva de pe internet, dar alea care merg sunt trial... p.s. nu trebuie ceva nemaipomenit, vreau sa functioneze numai intr-o retea locala. Multumesc anticipat. Link to comment
RIon Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 parca era...squirelmail sau ceva de genul...?? Link to comment
zahei Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 parca era...squirelmail sau ceva de genul...?? <{POST_SNAPBACK}> squirrelmail este doar interfata de web pentru citit mailurile, nu server. ai incercat sa cauti pe google? ai fi uimit cate rezultate gasesti. Link to comment
SorinG Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 (edited) am tot testat servere email gasite cu google, unele sunt cu bani si au limitari iar in alea free nu prea am incredere sau merg prost. D'aia preferam niste recomandari din experienta voastra... Apropos, a lucrat cineva cu virtual smtp server al Windows-lui XP? Edited July 5, 2005 by SorinG Link to comment
khhamsin Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ability Mail Server, tot respectul. Doar ca nu e free... Instaleaza-l sa vezi de ce in stare... Link to comment
tarabostes Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Salut, Vezi la Gecad, axigen, nu e free insa deocamdata au o varianta beta in teste dar cred ca o poti folosi ceva vreme. Link to comment
SorinG Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 ok, merci, intre timp am renuntat la ideea unui server de e-mail in favoarea unei aplicatii web (asp) care sa-mi rezolve cerintele. Dupa parerea mea, topicul asta se poate inchide... Link to comment
Recommended Posts