Jump to content

Interior Tico

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

sper ca maxim saptamana viitoare sa pun si eu poze cu noul meu bord... asta dupa ce voi discuta si cu soran sa imi ilumineze bordul... soran, leduri albe poti pune in bord de tico? lumina sa fie constanta peste tot? (nu ma deranjeaza patratul ala de la vitezometru)... daca da, da-mi un PM sa discutam pretul si cand am putea executa lucrarea.

ROG FOLOSITI MP!!!

Edited by Shenck

Patratul nu se vede de la kilometraj, l-am facut eu negru cu un lac special ca sa nu se vada umbrele de la kilometraj. Problema vine de la cei care au facut cadranele originale si s-au zgarcit la albastru ala care devine transparent daca e luminat din mai multe locuri din spate. La alea care sunt negre nu se intampla asa ceva. Initial si eu am vrut sa se vada doar cifrele dar in realitate arata foarte bine si asa!

Daca ai cadran negru cum au fost primele modele e mai usor, si DA se poatem daca nu ori ca in poze ori facem alte cadrane, sau exista posibilitatea sa punem led-uri mai slabe si sa nu mai treaca prin albastru ala!

Cadranul meu negru arata excelent Ce as vrea sa modific e nuanta. lumina de becuri e putin galbuie. as vrea sa fie alba si reglabila. Noaptea pe un drum intunecat, lumina bordului se reflecta in rama aia demontabila si mai departe in parbriz, asa ca vad o pata de lumina exact in campul vizual cel mai activ. O metoda ar fi sa dau cu o vopsea mata pe rama aia nenorocita care la interior este lucioasa. :-W aveti alta solutie de a matui rama.. ca vopseaua mi se pare o tiganie. se zgarie si arada ca naiba.

:wallbanger: Imi poate spune cineva cum se poate scoate cablul kilometrajului? (pe unde bag mana ca e cam ca la becul de pozite de pe fata :wallbanger:

Cablul se demonteaza prin tragere nu are piedica, mana o bagi pe sub bord dupa ce in prealabil ai demontat suruburile bord-ului. Iata si pozele finale in care se vede exact reflexia de care vorbeaZLI!

post-109-1113508420_thumb.jpg

post-109-1113508510_thumb.jpg

exact! si din muchia de jos in parbriz si din parbriz in ochi :shock: :wallbanger: (daca fotocrafiezi din directia parbrizului printre volan si bord de sus in jos)

Multumesc pentru raspuns!

Edited by ZLI

sa posteze si un gica-contra...

nu-mi place partea de ceasuri mai mici, adica benzina si temp.. lumina prea puternica , ca un fascicol central.. ami trebuie tempetrata, ca altfel ia "ochiu".. si nu prea se m,ai vede indicatia...

Care este...arata f bine...daca ati putea sa faceti tot bordul la o masina in contrast rosu /albastru ar fi superb. Eu totusi recomand un buton de reglare a intensitatii luminii in bord, e f util la drum lung. :) >-

PS: Se poate si pe buburuza? :D

pe buburuza se poate la marele fix, am facut deja, dar nu am poze, ca am facut prin constanta. iese tare rau, daca mai am ocazia eu sau sorin sa facem, o sa punem poze. Asteptam cobaiul :)

Aseara mi-a venit o idioata care nu prea am idee cum va iesi in final! Sper totusi sa fie imbinat utilul cu placutul. M-am gandit sa montez cate doua leduri albe pe cele doua sine care sunt in interiorul masinii la plafon, acestea sa lumineze partea din spatele masinii ca si plafoniera partea din fata! Chestia este ca eu nu am mai avut pana acum leduri albe - au o lumina superba! sper sa iasa bine in final!

Pana la pozele finale cu ele montate, pics cu ele "pe linia de productie".

post-712-1114067344_thumb.jpg

post-712-1114067386_thumb.jpg

Recunosc ca nici intentia mea nu a fost "sa se faca lumina" in partea din spate a masinii dar parca este vax albina ce am facut eu acolo. ...Si inca ceva nu am vazut cum este seara numai pe inserat pe la 7,15 cand inca mai este lumina afara. Oricum nu mai pun in aplicare toate ideile ca am de gand sa-l dau si sa-mi iau altceva! inca este in studiu ideea!

Schimbat parerea: am vizionat aseara (cand afara era intradevar noapte) si placut mult! Intradevar lumina aceea alba data de leduri este bestiala! Cred totusi ca mai trebuie cate un led pe fiecare parte (pentru uniformizare) si schimbat si becul acela penal din fata!

@dsign: cele pe care mi le recomanzi sunt cam scumpe din ce stiu eu si nu cred ca se merita totusi!

Ce am mai facut eu:

post-712-1114492147_thumb.jpg

post-712-1114492191_thumb.jpg

off- topic : exista tico ala, si e si "tunat" in photoshop!

on-topic: informativ, te poti uita dupa superfluxuri aici. eu mi-am luat azi albastre, si am dat 250 000 pe 10 bucati. vreau sa-mi pun sub bord. (pt moderatori, e o informatie, nu e reclama.)