FLEX Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 dupa vreo saptamana de concursuri de ciclism (intre mine si nevasta-mea) ne-am dat seama ce bine se usuca hainele pe ea si acum chiar ne este indispensabila. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Foarte frumos din partea voastra ca mi-ati adus aminte ca am chestia asta in casa. Poate maine ma sui pe ea si dau o tura. Subliniez: maine! :- Link to comment
Gica Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 da, totdeauna va exista un maine. La mine dupa vreo 2 luni de pedalat, nevasta-mea a aflat ca vom avea bebe si s-a lasat de sportul asta. Mai distractiv era cand veneau niste prieteni pe la noi si se bateau care sa se apuce primul de pedalat. Acum e mobila, insa nu o vand ca din cand in cand ma mai pun eu pe ea, plus ca fiind iarna, mai pun pe ea o rufa care nu e perfect uscata sa se usuce.. etc. Nu folosesc umerase sau alte treburi, deci inca o respect. Nici prietenii daca vin nu se mai ating de ea, nu mai pare asa atractiva. In concluzie e treaba de moft si de pata pusa. Daca esti preocupat de sanatatea si aspectul tau, mergi la sala sau faci si mai bine ceva sport in aer liber, eu asa zic... Link to comment
Satori Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Pune-i dinam. Macar faci economie la curent. Link to comment
dreamlike Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 @gica - felicitari pentru faptul ca vei fi tata, sper ca nu de la pedalat i se trage? S"> Link to comment
VECTOR Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 vad ca treaba asta cu folositul bicicletei medicinale pe post de cuier(sau chiar sifonier)e ceva universal,caci si a mea foloseste aceluiasi scop nobil.si asta dupa luni de zile de rugaminti insistente si de promisiuni ca nu o sa se puna praful pe ea,rugaminti venite din partea prietenei... de banii aia mai bine imi puneam proiectoare la matiz si ii mai faceam si plinil de cateva ori. Link to comment
Recommended Posts