Obi_wan_Kenobi Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 (edited) Este doar o nevinovata propunere si in acelasi timp, poate constitui o buna reclama pentru noi, asa, cu masinetele incolonate, cu DaewooClub.ro pe ele si tot tacimul! Ce ziceti! In plus, putem sa-i invioram si pe baietii aia din Ploiesti, sa vada si ei ce chefuri adevarate tragem noi la intilnirile de la Polivalenta (ca azi e a doua!!!)! Propuneti date, ore etc. Ploiesteni, nu va inghesuiti nici voi! Lasa ma, ma duc eu la soacra-mea si nu o sa vreau sa vad pe nici unul din voi! Edited July 7, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
body Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 (edited) *** Eu fiind ploiestean ( deci gazda ) va propun Sala Sporturilor unde e si loc , si e destul de misto !Daca va hotarati unul dintre noi , ploiestenii , adica eu sau Vaxxi , va asteptam la intrare in Ploiesti pt a va ghida spre locatie ! Bafta Edited July 7, 2005 by NFS Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Intr-o simbata dupa prinz? Ha? Ca s-o intindem pina mai incolo? Link to comment
Alezz Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Si eu ultimul in coloana sa se vada mare DaewooClub.ro > Link to comment
lauriciu Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 si eu tot ploiesten sunt, cum ramane se vine sau nu?? Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Am mai vorbit cu baietii aseara, vreo doi titani vor veni, cu siguranta, ideea e sa ne punem de acord cind si cei care vor sa vina sa fie si disponibili! Pleaca lumea la mare, na! Link to comment
remix Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Si eu raspund prezent atata timp cat sunt strigat din timp. Link to comment
body Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Pai ramane ca , voi cei din buc sa va hotarati cand vreti , iar apoi nu mai e nici o problema !Deci puneti-va de acord si apoi ne spuneti si noua ( celor din Ploiesti)! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Stai linistit, venim ca ploaia de vara!!! Intai sa vedem ce-avem prin cap si pe urma o comitem elegant! Link to comment
ileana Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 daca e rost de plimbare, ma bag si eu..pot sa va las singurei?! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Pai, chiar ma gindeam cit o sa te mai uiti pe-aci! >- Link to comment
remix Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Putem sa speram ca pe ileana o vor insoti si toate celelalte membre ale forumului, fie el si membre prin alianta ? Link to comment
Maniaku Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Tatutu sa zici cand vrei sa dam o tura pe la Ploiesti ca nu am vizitat niciodata orasul asa ca sunt 100% pro!!! fftopic: @Alezz Unde dreacu e berea aia pt. autocolant ??? ca mi-am adus aminte Link to comment
BogdanG Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Vin si eu cu dar sa spune-ti cind ? Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 (edited) Hai, ca usor-usor, se string liliecii! Off Topic: @Maniaku: In rezervor! Edited July 8, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Kali Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Daca o faceti sambata, ma combin si eu Vinerea si duminica lucrez, asa ca numai sambata e free. So... Link to comment
body Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Hai mai nene , v-ati hotarat odata ( da sa nu fie in weekendul asta ca plec eu ) ! Link to comment
remix Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 sa nu fie ... sa nu fie... ba sa fie. oricand dar sa fie . Link to comment
Bobby Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Hai sa stabilim o data sa ne intalnim. Voi fi si eu acolo dar sa aranjam pana pe 11 August ca atunci o tai din tara o fuga. Hai ca va asteptam! Link to comment
Bobby Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Pot sa mai aduc un prieten care are o Solenza dar care vrea si el autocolant sa-si puna pe Dacie? Ce ziceti? Il corupem? Cand stabilim intalnirea? Daca mai gasesc daewoo-ari interesati de clubul asta? Le spun sa vina si lor? Sau numai Membrii clubului si atat? Ar fii super sa umplem parcarea de la Sala Sporturilor sau de la Bucov cu Daewoo-uri, nu? Ma gandeam ca si la Bucov putem sa ne intalnim. Link to comment
body Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Daca esti din Ploiesti am sa-ti dau autocolante ( le-am adus din Bucuresti ) ! Deci , cine vrea sa vina , nu de alta dar mai e un pic si trece vara sa zica ! Multa bafta Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 (edited) Frati, mergem au ba la sursa? Ha? Simbata? Cineva? Abtineri? Dupa o ora: Altcineva? Hai, ca vorba antepostatorului, trece vara! Edited July 27, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Copii, mai e cineva interesat? Nu? Atunci, mai propune cineva vreo zi de intilnire? O lasam dupa concedii, prin noiembrie, cind o fi vremea mai frumoasa? Link to comment
remix Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Iobi, mai posteaza ca ne plac "monoloagele" tale. Link to comment
body Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Pai de cate ori sa va zic , ca aici sunteti asteptati !HOTARATI-VA SI VOI SI DATI DE VESTE !De sapt viitoare incolo pt ca peste 2 ore plec la mare !Sa ne auzim cu bine ! Link to comment
Recommended Posts