Jump to content

La Ploiesti, Ne Vedem?

Recommended Posts

Este doar o nevinovata propunere si in acelasi timp, poate constitui o buna reclama pentru noi, asa, cu masinetele incolonate, cu DaewooClub.ro pe ele si tot tacimul! Ce ziceti! In plus, putem sa-i invioram si pe baietii aia din Ploiesti, sa vada si ei ce chefuri adevarate tragem noi la intilnirile de la Polivalenta (ca azi e a doua!!!)! Propuneti date, ore etc.

Ploiesteni, nu va inghesuiti nici voi! Lasa ma, ma duc eu la soacra-mea si nu o sa vreau sa vad pe nici unul din voi! :mda:

Edited by Obi_wan_Kenobi
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu fiind ploiestean ( deci gazda ) va propun Sala Sporturilor unde e si loc , si e destul de misto !Daca va hotarati unul dintre noi , ploiestenii , adica eu sau Vaxxi , va asteptam la intrare in Ploiesti pt a va ghida spre locatie !

Bafta

Edited by NFS

Pai ramane ca , voi cei din buc sa va hotarati cand vreti , iar apoi nu mai e nici o problema !Deci puneti-va de acord si apoi ne spuneti si noua ( celor din Ploiesti)!

Tatutu sa zici cand vrei sa dam o tura pe la Ploiesti ca nu am vizitat niciodata orasul asa ca sunt 100% pro!!!

:o fftopic: @Alezz Unde dreacu e berea aia pt. autocolant ??? ca mi-am adus aminte :D

Hai mai nene , v-ati hotarat odata ( da sa nu fie in weekendul asta ca plec eu ) !

Pot sa mai aduc un prieten care are o Solenza dar care vrea si el autocolant sa-si puna pe Dacie? Ce ziceti? Il corupem? :banana:

Cand stabilim intalnirea?

Daca mai gasesc daewoo-ari interesati de clubul asta? Le spun sa vina si lor?

Sau numai Membrii clubului si atat?

Ar fii super sa umplem parcarea de la Sala Sporturilor sau de la Bucov cu Daewoo-uri, nu?

Ma gandeam ca si la Bucov putem sa ne intalnim.

Daca esti din Ploiesti am sa-ti dau autocolante ( le-am adus din Bucuresti ) !

Deci , cine vrea sa vina , nu de alta dar mai e un pic si trece vara sa zica !

Multa bafta

• 2 weeks later...

Pai de cate ori sa va zic , ca aici sunteti asteptati !HOTARATI-VA SI VOI SI DATI DE VESTE !De sapt viitoare incolo pt ca peste 2 ore plec la mare !Sa ne auzim cu bine !